Rıhtım Kamarası

Teşekkür ederimm, devamı gelecek​:blush:

2 Beğeni

Merak ediyorum ama Komşu Kızı kitabı gibi haddinden fazla yazım yanlışı ve hatalar varsa diye tereddüt ettim. Okuyan olursa eğer bilgilendirme yaparsa sevinirim :innocent:

1 Beğeni

Fethiye’de gezintiye çıkan bir minik :innocent:

10 Beğeni

Teşekkür ederim, çok naziksiniz.

Tekrardan kusura bakmayın.

2 Beğeni

Çok iyi olmuş. Aldım listeye elinize sağlık.

2 Beğeni

Teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Maximum Mobil uygulamasında şartlara göre 6 veya 12 ay olarak Amazon Prime aboneliği hediyesi var. Size özel kategorisinde yazıyor. Belki size de tanımlamıştır kontrol edebilirsiniz.

2 Beğeni

Teşekkürler, kasıma kadar hediyeyi aldım. Bu arada deneyen olursa ve hesabınız uygun değil benzeri bir uyarı alırsanız önce aktif üyeliğinizi iptal edin. Sonrasında çalışıyor.

3 Beğeni

Herkese selam, John Fowles Yaratık kitabı elinde olan varsa 257,
260, 261, 264, 265, 268, 269,
272, 273, 276, 277, 280, 281, 284, 285, 286 numaralı sayfaları bana atabilir mi? Malesef baskı hatası nedeniyle eksik sayfa sorunuyla karşı karşıya kaldım. :frowning:

2 Beğeni

Fotoğrafları yüklerken birkaç kez sorunla karşılaştım. O yüzden mesajla yolladım.

2 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim. :folded_hands:t2:

2 Beğeni

Japonya Hitachi Seaside Park’ında 5.3 milyon nemophila çiçeği, Miharaşi Tepesi’ni adeta açık mavi bir örtüyle kaplamış.

Ufak bir detay ise nemophila çiçeklerinin aslında Japonya’ya değil, Kaliforniya’ya özgü bir çiçek olması. :white_flower::hyacinth:

24 Beğeni

Vay be, 6 yıl olmuş rıhtıma katılalı. Nice 6 yıllara, iyi ki varsın(ız) rıhtım. :heart:

23 Beğeni

Arkadaşlar merhaba,

Amazondan kitap alacaktım ama ciltsiz ibaresinin yanında parantez içinde iyi durumda yazılmış. Halbuki kitabı Amazonda arayıp yeni filtresini seçtiğimde de bu geliyor ve satıcının kendisi Amazon. Kitap yeni mi 2. el mi bilgisi olan var mı? Ya da nasıl kontrol edebilirim bilen var mı?

1 Beğeni

Amazon Depo başlığı altında satılan ürünler var. “Amazon Depo, düzgün kullanılmış, iade edilmiş, ikinci el veya kutusu açılmış ürünlerde harika fırsatlar sunar.” Böyle bir açıklaması da var. Dediğiniz ürün belki de bu ürünlerin içerisinde yer alıyordur. Sadece tahmini söylüyorum. Kontrol etmenizde fayda var.

2 Beğeni

Haydaaa… Hava ne kadar da güzel. :slight_smile:

1 Beğeni

Kanalda yeni bir seriye başladım. Videonun içinde bir sonraki lokasyon ile ilgili bir bulmaca var. Bakalim kimler bulabilecek? İyi seyirler :blush::blush:

5 Beğeni

Kuşadası na hoş geldiniz diyorsun yani. :smiley:

3 Beğeni

Aynen :blush: bakalım böyle böyle her hafta yeni bir macera :blush:

Bu da yeni seri ;

1 Beğeni

@mit Çevirmenliği bıraktığını açıklamış

https://x.com/m_tatari/status/2058132535016591400?s=20

Blogundaki yazı

14 Beğeni