Konuşma için bu uygulamayı deneyebilirsiniz. Diyaloğun bir kişisini siz seslendirip sesinizi kaydediyorsunuz, gerçekten o konuda ve kalıpta konuşmanız gerektiğinde size aşinalık kazandırıyor.
@Endodermis @Emrecan @AeroKnight-sama Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Umuyorum ki bir gün bende İngilizce konuşacağım.
Yorumlar çok iyiymiş.
Şeyma da ölüyordu biz alalım diye Osurugunun bile bu ülkede haber oldugu şu sosyete kesiminin tez zamanda bu ülke topraklarından silinmesi temennisi ile.
Hepsi satılmamıştır ama kitapçılar tarafından siparişi verilmiştir yayınevine. 200-250k satar diye düşünüyorum toplamda. Sonuçta kadın zengin koca arayanlar için bir rol modeli.
Arkadaşlar elinde Bitmeyecek Öykü - Pegasus baskısı olan bana biraz fotoğraf atabilir mi? İlk sayfalar, resimli kısımlar yeterli.
@alper @BiblofilYouTube @darrow2111
Düzenleme: @Endodermis arkadaşımız gönderdi resimleri sağ olsun.
Ben 1-2 kitap dışı Pegasus kitaplarından almadım. Pegasus bana genel anlamda uzak bir yayınevi
Ben Ende kitaplarını zaman zaman aldığım için artık mecburen Pegasus’dan alıyorum fakat merak ettiğim bir konu var. O açıdan soruyorum. Bakalım bir resim gelsin. Mutlaka bir arkadaşta vardır.
@Agape dedemin vefatı sebebiyle Konya daydım… Birkaç gündür yazamıyorum bu sebeple. Gidince bakayım bende olacaktı sanki emin de değilim ama.
Başın sağ olsun, bilmiyordum. Çok üzüldüm… Allah rahmet eylesin. Hiç zahmet etme lütfen. :(( Yapabileceğim bir şey varsa çekinmeden iste lütfen.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Başınız sağ olsun…
Başınız sağ olsun…
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun…
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun , mekanı cennet olsun.