Rıhtım Kamarası

Konuşma için bu uygulamayı deneyebilirsiniz. Diyaloğun bir kişisini siz seslendirip sesinizi kaydediyorsunuz, gerçekten o konuda ve kalıpta konuşmanız gerektiğinde size aşinalık kazandırıyor.

3 Beğeni
2 Beğeni

@Endodermis @Emrecan @AeroKnight-sama Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Umuyorum ki bir gün bende İngilizce konuşacağım.:smile:

1 Beğeni

Yorumlar çok iyiymiş. :joy:

1 Beğeni

Şeyma da ölüyordu biz alalım diye :joy: Osurugunun bile bu ülkede haber oldugu şu sosyete kesiminin tez zamanda bu ülke topraklarından silinmesi temennisi ile.

2 Beğeni

Hepsi satılmamıştır ama kitapçılar tarafından siparişi verilmiştir yayınevine. 200-250k satar diye düşünüyorum toplamda. Sonuçta kadın zengin koca arayanlar için bir rol modeli.

1 Beğeni

Arkadaşlar elinde Bitmeyecek Öykü - Pegasus baskısı olan bana biraz fotoğraf atabilir mi? İlk sayfalar, resimli kısımlar yeterli.

@alper @BiblofilYouTube @darrow2111

Düzenleme: @Endodermis arkadaşımız gönderdi resimleri sağ olsun. :hugs:

Ben 1-2 kitap dışı Pegasus kitaplarından almadım. Pegasus bana genel anlamda uzak bir yayınevi

2 Beğeni

Ben Ende kitaplarını zaman zaman aldığım için artık mecburen Pegasus’dan alıyorum fakat merak ettiğim bir konu var. O açıdan soruyorum. Bakalım bir resim gelsin. Mutlaka bir arkadaşta vardır. :blush:

1 Beğeni

@Agape dedemin vefatı sebebiyle Konya daydım… Birkaç gündür yazamıyorum bu sebeple. Gidince bakayım bende olacaktı sanki emin de değilim ama.

4 Beğeni

Başın sağ olsun, bilmiyordum. Çok üzüldüm… Allah rahmet eylesin. Hiç zahmet etme lütfen. :(( Yapabileceğim bir şey varsa çekinmeden iste lütfen.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun @BiblofilYouTube arkadaş.

1 Beğeni

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşlar.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun…

1 Beğeni

Başınız sağ olsun…

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun…

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

2 Beğeni

Başınız sağ olsun , mekanı cennet olsun.

2 Beğeni