Rıhtım Kamarası

Sağlıklı, mutlu yıllar dilerim :tada::birthday_cake:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

4gün sonra yazdım ama bir türlü foruma düzgün giremedim sınavlar dan dolayi. :blush::blush:

1 Beğeni

Hiç önemli değil, düşünmeniz yeter :smiling_face:

2 Beğeni

İçimden bir ses bu özel setin tolkien mirası gibi küçük baskılardan olacağını söylüyor ama hayırlısı.:upside_down_face:

5 Beğeni

Arkadaşlar çok iyimser oluyoruz bazen biliyorum. Fakat kâr odaklı düşünen bir oluşumun ‘kitap okuyup da ne yapacaksın’ denilen bir ülkede olağanüstü bir işe imza atacağını pek düşünmüyorum. Ha yaparsa ben desteğimi veririm o ayrı. O yüzden beklenti ne kadar az olursa hayal kırıklığı da o kadar az olur. :smiley:

7 Beğeni

Ay hayır lütfen böyle olmasın :laughing: içinizdeki düşünceyi tersine çevirin djdjdj

Şöyle gelsin

2 Beğeni

Yapılırsa eğer İthaki’ye olan bakış açım çok ciddi şekilde değişir :grinning_face: ben de kesinlikle destek veririm. Beklenti konusunda ise istemeden yükseliyor, koleksiyonluk baskı benzersiz olmalı bence.

2 Beğeni

Dost acı söylermiş, haklısın maalesef. Çok hayal kurmamak gerek. Ülkenin durumu ortada. Özellikle @Duke hocamın tahmini Tolkien Mirası gibi gelirse birçok kişinin hayal kırıklığı ile kıyameti koparacağını düşünüyorum. Artık beklentim yok. :joy:

4 Beğeni

2 Beğeni

Yav He He

https://x.com/screentime/status/2065471967994478687

1 Beğeni

Bugün Dublin’de olmak vardı! :woman_dancing:t3: James Joyce hayranları olarak Bloomsday’imiz kutlu olsun… :partying_face::green_heart:

“Ulysses” yorumum :writing_hand:t2:

https://wannart.com/icerik/44641-tek-bir-sehir-tek-bir-gun-ve-uc-kisinin-hikayesi-ulysses-james-joyce

3 Beğeni

The Odyssey filmini izlemek isteyenler için World Cinezone çok güzel bir kampanya yapmış. Lazer Imax şu an Türkiye’de bulunan en iyi görüntü perdesine sahip. 600 - 700 fiyat bandında olan imax biletleri normal bilet fiyatına çekilmiş. Yalnız bu lazer imax sadece İstanbul Marmara Forum ve Ankara Gordion Avm de mevcut. İki şehirde ikamet edenlere duyurmak istedim.

6 Beğeni

Merhaba, tabletimi satıyorum. Burada da paylaşmak istedim. İyi forumlar herkese. :smiling_face::cherry_blossom:

Arkadaşlar Biçicinin Kasırgası kitabını alacağım ama yanlış hatırlamıyorsam Amazon’dan alan arkadaşların ayaraçları gelmemişti. İthaki’nin sitesinden almayı düşündüm fakat onda da şikayetler vardı. Sanırım garantisi yok bu işin ama siz nereyi önerirsiniz? Hatta d&r mağazasını gezdim görerek almak için ama ilde ki bütün mağazalarda stokları bitmiş.

Şansınızı denemekten başka çareniz yok. :slight_smile:

1 Beğeni

Zincir değil de çevrenizde bağımsız kitabevleri varsa oralarda bulabilirsiniz bir ihtimal.

1 Beğeni

Kitapsan ve çukurova kitap gibi yerlere baktım ama yine stok yoktu.

@SJack dediğiniz gibi artık şansımı denemekten başka çarem kalmadı.

1 Beğeni