Rıhtım Kamarası

Sol öndeki çok yorulmuş. :joy:

1 Beğeni

Hemen arkasındaki de yarın okuldan kaçacak gibi :joy:

Sağda ortadaki beyaz da bana benziyor. :joy:

Bizim semttekiler de çete kurmuşlar, dişlerine uygun insan buldular mı “kıtlıyorlar”

Arkadaşlar plan iptal. Tamam! Kıtlıyorlarmış. Tamam! :joy:

Düzenleme: Plan F’ye geçiyoruz. Tamam!

(@alper 'i kaçırıyoruz.)

1 Beğeni

:slight_smile:

Bizim buradaki çeteler ile iyi anlaşıyorum ama bazen yeni gelenler oluyor.
Ürkmüş ve korkak oluyorlar belki onların da desteği ile plan F uygulanabilir.

İki üç kilo et lazım bize. Bir de @alper 'in tam boy maketi. :joy:

1 Beğeni

Tam boy maketi yaptırırız sorun olmaz da Et pahalı :slight_smile: Kurbanı bekleyelim.

1 Beğeni

Senin de kaçasın var gibi duruyor. :joy: Bu nasıl iş? @Ufuk

2 Beğeni

@Ufuk bu ara sessiz. Yayınevi, kitapevi depo ihalesine girip kazanmış olabilir. Bu kadar sessiz olmasının başka bir nedeni aklıma gelmiyor.

2 Beğeni

Tatilde olabilir? :slight_smile: Deniz, kum, güneş, kitap yapıyordur… :desert_island:

2 Beğeni

Doğru tahmin :joy:

Tatildeyim haftaya tam kapasite aranızdayım :+1:t2:

@alper beni @erdo ya da @Erdal_01 ile karıştırma lütfen :joy:

9 Beğeni

İyi tatiller, bol güneşler dilerim.

@alper Haftaya da biz tatile çıkalım. :smirk:

2 Beğeni

İyi tatiller de beni niye karıştırdın şimdi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: bulsam kaçırmam tabi öyle bir ihale. Bu aralar nadir’e yatırıyorum paraları eski serileri tamamlıyorum :grin:

2 Beğeni

Bize her gün tatil, her yer tatil yöresi

2 Beğeni

Bu arada şu Zweig toplu eserlerinde D&R mağazalarında ikincisi yüzde 50 indirimi var ama çok da karlı olacağını sanmıyorum. :sweat_smile:

1 Beğeni

Etiket fiyatı 30 TL ikincisi 15 TL’den 45 TL yapıyor. Babil yüzde 35 indirim ikisi 39 TL yapıyor. Evet pek karlı değil.

1 Beğeni

İyi tatiller dostum :smiley:
Yarın bir ara Son Aldığınız Kitaplar başlığına gözat. Bakarsın bişeyler eklerim :smiley:

2 Beğeni

Twitter’da denk geldiğim yazıya bakın :sob:

Ben çok ürktüm bunu görünce. Birisi yanıtlamış; içinden örümcek çıktığını yazmış. Nasıl bu hale geliyor bunlar? Aylarca temizlenmeyen tozlu bir yerde kalması lazım herhalde?

1 Beğeni