Rıhtım Kamarası

Diyecek sözüm yok. :persevere:

Ne zaman haber sitelerine girmeyeceğim, gündeme bakmayacağım, şunu bunu görmezden geleceğim desem elim dursa beynim durmuyor, gerçi elimi de beynim kontrol ediyor ama neyse. Sabaha güzel başladık yine:

Çarptı diye komşusunu döven öğrencilerini haliyle dövüyordur.

1 Beğeni

Pdr öğretmeni olması da daha iyi olmamış mı? Daha iyi döver :d

1 Beğeni

:joy::joy::joy: Oha. En dövmeyecek hoca dövmüş. Neyse en azından öğrencilerini dövmüyodrur o zaman, çünkü PDR’cilerin öğrencileri olmuyor.

Vay be şu kitap sadece Kitapyurdu’nda toplam 20 bin satış rakamına ulaşmış, çok sevindim.
Keşke diğer siteler de satış rakamlarını açıklasa.

Buna sanırım önceki tübitak baskısı da dahil, kitapyurdunun öyle bir huyu var yeni edisyonlar çıktıkça birleştiriyor satış rakamını. Yoksa hala 1.baskı olup da 20.000 satması pek mümkün değil.

TMÇ’ in Tübitak versiyonunun kendisine ait sayfası var.

Niye mümkün olmasın ki ? 1. baskıyı belki 50 bin yaptılar veya daha fazla :slight_smile:

Sanmıyorum dahil olduğunu bu kitabı bekleyen büyük kitleler vardı.

Bu okuduğunu hatırlamama durumu tam bir zehirli ok. Elime yeni bir kitap alıyorum, tam okumaya başlıcam gözüme kitaplıktan daha önce okuduğum bir kitap çarpıyor. "Bu kitabın konusu neydi lan? " diye kendi kendime soruyorum ve elime alıp incelemeye başlıyorum. Böyle böyle derken 4-5 kitap inceliyorum.

2 Beğeni

13 Beğeni
  • Aldığı kitabı geri vermeyenler
  • Aldığı kitabı aldığı şekilde getirmeyenler
7 Beğeni
  • Aldığı kitabı hasarlı şekilde geri verenler
2 Beğeni
  • Kitap okumamayı erdem sayanlar.
  • Cahilliği ile övünenler.
2 Beğeni
  • Kitap okumayı erdem sananlar
  • Bilgisi ile övünenler
3 Beğeni

Türkçe’ye çeviren Murat Gürdal Akkoç.

12 Beğeni

2 Beğeni
1 Beğeni

Hangi başlığa soracağımı bilemediğim için buraya yazıyorum acaba böyle az kitap okuduğunuz zamanlarda, bir türlü canınız istemediğinde ya da ne okuyacağınıza falan karar veremediğinizde neler yapıyorsunuz? Önerilerin olduğu bir başlık falan var mı?

Bu konu bir yerde konuşulmuştu ama tam konusu olduğu söylenemez. :thinking: Arkadaş konu diyebiliriz belki. Dilerseniz yeni bir başlık acabilirsiniz.

2 Beğeni