Rıhtım Spor Günlükleri

C25k ya bir bakayım ben, uyku düzeni falan hak getire ama kilo artmaya başladı, bişeyler yapmam lazım.

1 Beğeni

2 yıldır koşuyorum. 2 yıl önce 100 kiloyu geçtim, boyum 1,73, yaş 46. Karaciğer değerlerim yükseldi, kolestrol vs diyete başladım, 84 kiloya kadar düştüm, kendimce koşmaya başladım, ki hala kendimce koşuyorum, doğrusu nedir bilmiyorum hala. Az salınca yine 93 kilo oldum, 1 haftadır diyete başladım yine. Gün aşırı 3 km ile başladım. Kalp ritmime dikkat ediyorum. Bugün 136 top ritimde 17,23 dk koştum. En iyi derecem 10k 56 dk. Önümde uzanan bir ufuk çizgisi gördüğümde içim kıpır kıpır oluyor. Beceremesem de koşmayı seviyorum.

5 Beğeni

İki hafta hastaligin ardindan ufak bir haftasonu antremanı…

1 Beğeni

30 km çok ufakmış. :))

Haftasonu Yenikapı Colour Run’da 10k koştum. Bünye alışkın değil, 3 gündür penguen gibi yürüyorum.

1 Beğeni

netflix genellikle canlı yayınları dublaj ve altyazı koymuyor. bunular da dublaj ve altyazı olursa şaşırırım.

dublaj ve altyazı demiyim de böyle spor canlı yayınların da önem verdiği her ülke için sunucular tutması lazım.

Bugün 4. Kez Avrasya Maratonunu bitirdim. Hiç durmadan 4.55 saatlik süre hem benim en uzun maraton kosu surem hemde uzun sure rekorun oldu…

Bu surecte en buyuk iki motivasyonum oglum ve oncekintecrubelerimdi.

Negatiflere gelince…

Yeni baba oldum, gecelerinuyk usuzluk ve cokca idman eksigim var .

10 kilo aldim eskiye nazarn ve alkolu kesemedim.

Ev sahibimle davaligim.

Mobingin gozune vuran bir mudurum var.is yerinde mutsuzum.

Sol bacak arka kas yirtik benzeri bir durum var.

Buna ragmen yaptim. Yapmak isterseniz yaparsiniz diye yaziyorum :wink:

6 Beğeni

10 yıl önceki yaz kış kar yağmur demeden her sabah 1 saat koşan, haftada 3 gün Kick Boks antrenmanı yapan Aliy baba…

Şimdi de gerçi hiç hareket etmiyor değilim ama saldık iyice. Dönesim var aslında. Beslenmeyi tekrardan oturtsam başlarım.

Sol dizimde kemik iliği ödemi oluştu. Ekim ve Kasımda üst üste üç koşuya katıldım. En son Sagalassos’u ağrıyı dinlemeyip bitirdim, sonrasında da ağrının üstüne gittim ama anladım ki dinlenmeden geçmeyecek. Tecrübe eden arkadaşlarla konuştuğumda tamamen iyileşmenin yaklaşık 1 yıl sürdüğünü söylediler epey canım sıkıldı. Nisanda Runtalya’da koşu hedefim gerçekçi değil mi acaba? Ne dersiniz?

Her sabah düzenli bir mekik , şınav gidiyorum bakalım. Bazı değişiklikler var.
Koşu çok geri kaldı, havalar malum…

Şu an 86 kiloyum, 93 den getirdik buralara ama daha vermem lazım. Biraz daha motivasyon lazım gibi. Ama gidiyorum bir şekilde. Bisikletimi de özledim.

Becerebilirsem bu sene 4 saat altında maratonu çıkaracağım.

Sen bir dur şurada…

Yapiyorum bu sporu :shushing_face:

3 Beğeni