Başınız sağ olsun:(
En çok da sahiplenirken yoklukları düşündürüyor. Gerçekten sabırlar diliyorum, ölen muhabbet kuşlarımın yasını hala tutarım ben. Zor gerçekten.
Kaybınız için çok üzgünüm
Bu mesajda bile öyle anlatmışsınız ki, bence hem Marco böyle bir aileye, hem de siz Marco’ya sahip olduğunuz için çok şanslıymışsınız. Sabırlar diliyorum.
Başınız sağ olsun…
Çok üzüldüm… O kadar zor bir şey ki boğazım düğümlendi. Sizlere sabır diliyorum. 
Bu da bizim güllü müz.
Korkusuz olmasının ve sesli miyavlamasının sebebi doğuştan sağır olmasıdır. ^^ Aşırı uysal bir kedicik . Karantina süresinde bir kaç ay aynı evdeydik. Şimdi evler ayrılsa da gönüller bir ^-^
Çok üzüldüm gerçekten. Size ve ailenize sabırlar diliyorum 
Kaybınıza çok ama çok üzüldüm, sizlere sabır diliyorum. 
Başınız sağ olsun. 
Başınız sağ olsun. Okurken gözlerim dolu dolu oldu. Benimde benzer duygular hissettiğim bir oğlum var bu şekilde. Sanki onu kaybetmişim gibi hüzünlendim. İnsanın her anında en kıymetli dostları, arkadaşları, evlatları oluyorlar. Gerçekten zor bir durum. Size sabırlar dilerim.
@isos81 Başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Umarım gittiği yerde mutlu olur.
@Filizovski Pamuk şeker gibiymiş maşallah. Ömrü tüyleri kadar çok olsun. 
Başınız sağolsun.Size ve ailenize sabır diliyorum.
Başınız sağolsun. Bu çok zor bir durum. Maalesef bu acıyı çok iyi biliyorum… Sizi anlıyorum. 
Şu an ağlıyorum. Ellerim titriyor. Buradan öyle değilmiş gibi görünebilirim ama ciddiyim.
Tanıştığım kadarıyla yurtdışında kedilerin ömürleri sona erdiğinde gökkuşağı köprüsünden geçtikleri söylenir.
Marco da gökkuşağı köprüsünden geçti ve şu an ebedî huzura erdi. 
Tekrardan başınız sağolsun… 

Abi, çok üzüldüm ya gerçekten, sabır diliyorum sana ve ailene.
Çok zor cidden. Marco’yu bizler de özleyeceğiz…
@isos81 başınız sağ olsun. 
Başınız sağolsun. Evcil hayvanlar bir süre sonra ailenin bir bireyi, zor zamanlarda yoldaşınız oluyorlar. Yoklukları ile başa çıkmak gerçekten zor…
@yavanna @kurozime @depresifpatates @Agape @J.S @Doranthir @Mert @eXcitinG @Artorias @Hly @NamelessOne @Okuryorum @Haruka @Arqonquin @Oni
İyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum (atladığım varsa affola). Biraz daha iyiyiz, çocuklara söyleyemedik zaten (veteriner iyileştirdi ona verdik onla kalıyor dedik). Her acı zamanla azalıyor, geriye izi kalıyor. Sanırım biraz daha zamana ihtiyacımız var.
Ablamın kedisine son bir kaç ayda yaşadıklarımı anlattım, güzel güneşli günler göreceğimize dair inancını yitirdi galiba, adı da Vera :))
Bir takım varoluşsal sancılar yaşıyor gibi.
Çok tatlı. Küsmüş sanırım.
Bizim büyüğünün de öyle ara sıra küstüğü oluyor.