Bir kedi gördüm sanki. 

Parkta yürüyüş yaparken tavşanların yavruladıklarını gördüm. Çok hızlı çoğalıyorlar. Dünya her an tavşan istilasına maruz kalabilir. 

Kendisi bir süre bende misafir kalacak, yerini yadırgamasın diye yıllardır kendime bile almadığım bu minderlerden aldım sabahtan beri böyle duruyor. Bana da biraz koklatır dedim ama yok nerede… Adı da Muhittin.
Çok kızgın duruyor ahahaha.
Sahibi emanet ettiyse küsmüş olabilir belki. 
Olabilir ama bence öncelikli sebep onu “Ya beni de oturtursun ya da tavuklu mamayı ben yerim bak” diye tehdit etmem.
@OgulcanKara öyle kızgın göründüğüne de bakmayın asıl amaç beni sinir etmek, tam bir hınzır :d
O cins köpekler biraz yaramaz olabiliyor. Bizim de benzer türde vardı, rahmetli oldu. Uzun ve güzel yaşadı tabi. 
Not: Bizimki kazakların üstüne kurulmaya bayılırdı. Topak yapıp kurulurdu.
Ya ne kadar minnoşçuk mini mini minnoşçuk. 
Kedi, kaplumbağa, tavşan, hamster, kanarya, balık, ördek besledim uzun yıllar ve defalarca kez ama mubişlerin yeri bende bir başka.
Gerçekten kalbim eriyor her birine. 
Bu tatlış biraz deli ama atarlı giderli
Ben 3 ayrı muhabbet kuşu beslemiştim ama bu gerçekten ayrı deli çıktı 
Ben kuşların bu kadar insan sevebileceğin bilmezdim. Arkadaşımın kuşunu uzun zamadır görmemiştim hem beni hatırladı hem de gelip çok değişik hareketlerle ilgimi çekmeye çalıştı. Onu öpünce mayıştı falan. Çok tatlılar gerçekten. Üstteki yan bakış kalbimi çaldı. 
Gökçem daha alışamadı bana ama bundan önceki arkadaşım bilgisayarla oyalanırken gelir omzuma konar yüzüme yaklaşırdı, mouse üzerindeki elime gelirdi, ilgi ve yakınlık istiyorlar. Hisli canlılar fazlasıyla. İlgi göremezse bir taraflarıma pisler giderdi, ya ilgisizlikten yada içten içe hoşuna gidiyordu bilemiyorum 
Sondaki fotoğrafta benim matematik ödevine baktığım gibi bakıyor.
Şaka bir yana çok tatlıymış Luna.
Evet evet, temsilli olarak aynı ben 
Çok teşekkür ediyoruz.

Herkese iyi akşamlar, konu içinde muhabbet kuşu olan arkadaşları aradım paylaşımlardan birkaç arkadaş gördüm. Bir konuda sorum olacak, benim yaramaz 3 aylık oldu neredeyse ve gaga taşı ile hiç alakası yok ilk gün ki gibi duruyor, kafeste durduğunda kafesin tellerini ısırmaya çalışıyor sürekli - daha önce beslediğim kuşlarda ( 3 ) yaşamadım bunu ve bana geldikleri zaman bu kadar küçük değillerdi - garip bir durum mu?

Yerinde duramayan çılgın