Bu da bizim Bıcırık. 
Kardeşimin kedisi “Məsi”. Ben hayvanlardan korkan biri olduğum için pek yaklaşamıyorum, ama sıcaktan böyle kendini duvara yaslayıp uyumasına bayılıyorum.
Uzun zamandır hayatımın bir parçası olan antidepresanımın yan etkilerinden bahsetmediğimi hatırladım: motivasyon kaybı.
Yuvadan düşmüş. Bakımı, beslenmesi vs. bir fikri olan var mı? Pirinç ve ekmek lapası vermeye çalışıyorum şırıngayla şimdilik.
Yuvadan atılmış da olabilir, yabani kuşlar yapabilirlermiş böyle şeyler…
Yabani kuşun bakımı, beslenmesi konusunda maalesef bir fikrim yok. Muhabbet kuşum var benim ancak vahşi bir kuşla aynı olmayacağını sanıyorum.
Aşağıdaki linkin belki bir yararı olur diye bunu bırakayım dedim.
Geç oldu ama veterinere teslim edebilirsiniz. Sokak hayvanlarından ücret alınmıyor. Onlar gerekeni yaparlar. Pek iyi görünmüyor gibi… Dayanamayabilir sanırım.
İlk bulduğumda sizin yazdığınız gibi düşünerek veterinere gösterdim ama hiç ilgilenilmedi. Ben daha farklı bir yaklaşım beklemiştim. Böyle olunca kendim elimden geldiğince bakımını üstlenmeye karar verdim.
Fotoğrafını çektiğimde açlık ya da susuzluktan pek hali yoktu ama akşama doğru bayağı canlandı. Tabi belli olmuyor. Daha önce bu şekilde bulduğum kuşlarda da her şey iyiyken 2 gün sonra ölen olmuştu.
Hoş bir yaklaşım olmamış gerçekten de. Varsa başka veteriner deneyebilirsiniz, olmadı önceden arayıp sorarsanız boşuna gitme durumunuz olmaz.
Neyse ki deneyiminiz varmış. Umarım iyi olur kuş. Benim de pek bir bilgim yok şırıngayla beslenmeleri gerektiğinden başka.
20 karakter yazmamak için direniyoruz. ![]()
Aslında foto paylaşınca karakter sınırı problemi olmuyor. Baldız yazmak istemedim nedensizce. 
Yeri burası mı bilemedim, çevremde pek hayvan besleyen olmadığı için sizden tavsiye almak istedim. Köpek maması önerebilir misiniz? Mümkünse f/p olsun. Sokak köpekleri için alacağım daha önce hiç almadım, internette binbir türlü çeşit var hangisi iyidir, kötüdür bilemedim. Siz ne kullanıyorsunuz veya ne tavsiye edersiniz?
İthal mamaların kalitesi genel olarak daha iyi ancak fiyatları da yüksek. Sokak köpeklerini besleyecekseniz pahalı ithal bir mama yerine yerli malı bir ürün kullanırsanız daha fazla besleyebileceğinizi düşünüyorum. Temizmama.com dan Bonacibo marka ile besliyorum ben sokak köpeklerini. Kendi kızıma da Proplan kullanıyorum.
Gri arkadaşın adı Bezgin Bekir mi 

. Rahatına da pek düşkün kendisi