Hayırlı olsun Ahmet. Tüyü kadar ömrü olsun. Umarım kuşu yemez. ![]()
Lüks işi beni aşabilir. Ekonomik durumum el verdiği kadar destek olacağım.
Teşekkür ederim.
@Artorias Isaac giderse ortalık karışır. ![]()
Zaten seni hiç sevememiştim deyip tekmeyi vurma kediye. ![]()
Benim kedi mama dışında hiçbir şey yemiyor, et tavuk uzatınca bile koklayıp ortamı terk ediyor.
Ama tekirler her şeyi yer tabii. Yine de internetten kediler için zararli yiyeceklere bakıp akılda bulundurmakta fayda var.
Bu arada çok önemli bir detayı atlamışım. Kedinin yuttuğu tüyleri yedikleriyle birlikte kusmayıp dışkı yoluyla atması için iki üç günde bir malt macunu vermek lazım. Diş macunu gibi bir şey. Parmağınızın ucuna 2-3 cm sıkıp yediriyorsunuz. Bir tüp uzun süre gidiyor. Çok da hoşlarına giden bir şey. Ama başlamak için kaç aylık olması lazım, bunun bir sınırı var mı bilmiyorum.
Bilen biri vardır mutlaka. Beklemedeyim bu konu için.
Ahmet’in kedi. ![]()
Yahu sofra kedisi herhalde benimki. Annem söyledi az önce. Sofrayı kurar kurmaz geliyor diyor. Böyle giderse acılı adana ayranı götürür. ![]()
Sofraya çıkmasına izin vermeyin. Her şeye burnunu sokar.
Adana falan da yedirme sakın. Tuz, acı ve şeker yasak.
Kedi kumu temizlerken gelen arkeolojik kazi yapiyorum hissi…
Kedi kumu temizlerken, “Evladım, uranyumla mı besleniyorsun? Bu nasıl bir koku!” iç sesi ![]()
Lena’nın selamı var Rıhtım’a.
Çok çabuk büyüyorlar.
Geçen gece NBA maçını izlemek için erken yattım. Gece 3’te kalktım. Baktım bizimki yok evde. Kaçtı diye üzüldüm ama maçın devre arasında evin etrafında buldum. Kedi istemeyen annem ise ağlamış odasında. Ben bulunca çok sevindi. ![]()
Evde iki kedi var, yaklaşık 3 hafta önce akıllı kedi tuvaletine geçtim, her kuruşunu hakediyor. Her sabah işe gitmeden 5 dakika kaka temizlemek, bazen akşamları bunu tekrarlamak artık hayattan bezdirmişti. Tavsiye ederim ![]()