Teşekkür ederim . @GkiraraJ Ve evet beni de aktif olarak bulunduğum bir mecradan hediye almak çok mutlu etti. Bu şekilde daha da güzel ve değerli oluyor
.
Sahaflar bellemiş burayı 600 liradan satışa çıkaracaklar.
Bu çok rahatsız edici bir durum ve ben de hissetmeye başladım. Bu çakalların forumda tespit edilmesi güzel olabilir ama pek de mümkün değil.
Okunmayı bekleyen +60 kitabım varken bugün bunları aldım ben de. Kitap alışverişi bataklığına düştük bir kere, sonu yok bu yolun.
Bana hemen ertesi gün geri dönüş yapmışlardı ytp@arkadas.com.tr mail adresine yollamanız gerekiyor maili olmazsa farklı bir hesaptan denemeniz bencede iyi olur.
Bu basımları bende beğendim dediğiniz gibi başta bu şekilde çıkartılsaydı bunca polemiğin olacağını zannetmiyorum. Biraz geç olsada yapmalarını gereken değişimleride sorunsuzca hallettikleri için bende seriyi tamamlamayı planlayanlardanım
Karton kapak kitapların hüküm sürdüğü bir dünyada yaşıyoruz ve karton kapaklı kitapların içeriklerine karşı doymak bilmeyen okuma aşkımıza maalesef dayanıksızlar. Bu sebeple kitap köşelerini okuma esnasında olan taşımlarda daha az hasar alması için bantlıyorum.
Aslında paylaşmayacaktım ama BKM kitap beni şok ettiği için paylaşayım dedim. Pazartesi sipariş ettim ve kitaplar bugün elime tertemiz ulaştı. Watchmen %50 indirimdeyken alayım dedim. Uzun zamandır almak istiyordum. Sanırım BKM’yi değerlendirmeye devam edebilirim. Tabi abartmadan.
Ekleme: Tolstoy ciltlileri sırf içlerindeki resimler yüzünden alıyordum. Hani şu kitabı açtığında Anna Karenina’da çıkan gibi…Ama bu ciltte sadece beyaz kağıt var. Bilseydim hepsini ciltsiz alırdım. Üzüldüm biraz.
Benim Kurucular kitabımı BKM temin etmiş ama Ve İşte Zaman Savaşını Böyle Kaybedersin kitabı halen temin edilememiş. Böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda?
Ben tek Ve İşte Zaman Savaşını Böyle Kaybedersin’i aldım Ursula Guin kitabı yanında,benim de tedarik edilmedi.
O iki kitabın olduğu benim siparişimi BKM bugün kargoya vermiş.
Ve İşte Zaman Savaşını Böyle Kaybedersin benim de temin edilmeyi bekliyor. İptal edip etmemek konusunda kararsızım.
Ben de,D&R dan mı alsam diyorum iptal edip?
Kargo bedava koduyla alınabilir aslında 18.5 TL’ye geliyor. Bugün de kargoya verilmez ise iptal ederim
Ben de 6-7 ye kadar bekleyip,iptal talebi oluşturacağım.Zaten 2 kitap almıştım,bana dokunan pek bir şey yok.Hatta direkt iptal edeyim,Ursula’nın kitabı o kadar acil değil tamamlamam gereken başka seriler varken.
İlknoktadan alabilirsiniz. Aynı gün kargoya veriyorlar.
Bunlarda benim yeni aldığım kitaplar. Budala’yı İş Bankası Kültür Yayınları Kitabevinden %40 indirimli aldım. Ruhlar Dükkanı’nı ise bir kitapçıdan eski fiyat üzerinden %30 indirimli aldım.
Ben de Aden ile Ve işte Böyle Kaybedersin Zaman Savaşını almıştım. İkisi de tedarik edilmemiş hala. Ondan bir önceki gün yine Bkm’den aldığım kitaplar bugün geldi halbuki.
Edit: Sırada çok kitabım var okuyacağım iptal etmeyi düşünmüyorum bu arada. O kadar acil değil benim için.
Ben de ucuz diye alıyorum sadece. Ama aynı yayınevinden aynı gün satışa çıkmış kitapları yollamaması bir sorun mu var diye düşündürüyor insanı.