Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kidega siparişim. İlk adlı kitabı, Özgen Berkol Bilim Kurgu Kütüphanesi’ne ufak da olsa destek olmak için aldım.

Karanlık Kitaplık’ın almayı ertelediğim birkaç kitabını da aradan çıkarayım dedim.

İthaki’nin Kapsül Serisi’ni takip edeceğim sanırım. Kurucular’ın kahramanları ilgi çekici geldi bana.

Kara Karga’nın ve Maya’nın Dünya Masalları serisini takip ediyorum. Arada masal okumak da hoşuma gidiyor. Kelt Mitolojisi’ne ve İskoç kültürüne ilgim olduğu için bu kitapları kaçırmam mümkün değildi. :slight_smile:

Sat Komandoları kitabı da uzun süredir aklımdaydı. Ali Türkşen’i daha önce okudum.

Jack London kitaplarını da uygun fiyata Migros’ta buldum.

30 Beğeni

Kurucular şömizli mi? Rica etsem cilt ve font için iç sayfadan fotoğraf paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Geçenlerde foruma yazmıştım, Skybound’dan Walking Dead seti satın aldım. Kargo bugün Türkiye’ye girdi fakat gümrük memuru kutuda çizgi roman haricinde SD kart ve Nintendo oyunu olduğunu not etmiş. :thinking: Satın aldığım siteye sordum bakalım. Ürünler faturada yoksa ve hediye-eşantiyon olsa bile piyasa fiyatına göre vergi veriliyormuş, gerçekten ağzım açık kaldı.

Güncelleme: Yanlış kargo yollamışlar. :expressionless: :expressionless:

1 Beğeni

Şömiz yok da direk ciltli, kitap kapağına cilt yapanlar gibi yapmışlar, az önce instagramda gördüm ben de hatta bu serinin diğer kitabını da öyle yapmışlar. Sanırım bundan sonra bu şekilde gidecek basımları.

2 Beğeni

İyi sizin Kapsül serisinden kitabınız gelmiş.BKM’nin %50 ithakisine kanaraktan oradan bir sipariş girdim ki şahsen meraktan çatlamama rağmen tedarik etmediler.BKM umarım yüzümü kara çıkartmazsın koçum.

3 Beğeni

Ön sipariş tarihi olarak ayın 10’unu gösteriyordu bkm, muhtemelen bu hafta tedarik ederler.

3 Beğeni

Yeni geldi bunlar da… Vampir günlükleri okuyan kardeşimde 1 kitap eksikmiş. Nadir Kitapta da kargo çok ödüyoruz diye değsin bari dedim. :frowning: 102 kitap 102! Yeter. :frowning: :woman_facepalming:

14 Beğeni

Alması güzel de,annemin çok para harcıyosunlarını dinlemek sıkıntı.

30 Beğeni

Şanslısınız, ben 4 tane mail attım daha cevap veren olmadı :frowning:

1 Beğeni

Bir sorun olabilir, mail adresini kontrol etmenizi tavsiye ederim. Mail adreslerinin sonunda .tr var onu eklemeyi unutmuş olabilirsiniz.

Bir hata yoksa farklı adresten tekrar gönderin bence, attığınız mailler spama vs düşüyor olabilir. Cevap vermemeleri ilginç daha önce verdikleri mail üzerinden çok mesajlaştım Akılçelen ile cevap verdiler hep.

1 Beğeni

BKM’den ümidi kesmeye başladım 3 gün oldu. Üsteki iki kitap tedarik siparişi verdikten ürün hazırlanıyora döndü.

3 Beğeni

Bende bugün gidip inceledim. Kağıt kalitesi de iyileşmiş ve baskı benim hoşuma gitti. İthakinin baskılarından filan iyi geldi yani elime. Eski baskı kadar kaliteli değil tabii yine ama ağırlık filan açısından da bu doğru tercih olmuş. Ben beğendim kısaca baskıları. Tüm seriyi bozmadan bu hale çevirirler ise almayı düşünen kişilere öneririm.

2 Beğeni

Hazırlanıyor yazıyorsa kitap diğer kitapların gelmesini beklemekte. BKM, elinizde okunacak kitap varsa eğer sipariş verilmesi gereken bir yer. Merkezleri Bursa’da olduğu için tedarik uzun sürüyor.

2 Beğeni

Çekilişten kazandığım İthaki Yayınları George Orwell seti elime ulaştı. Tekrardan Kayıp Rıhtım’a çok teşekkür ediyorum :partying_face:.

Bir de kitabist.com dan bir alışverişim oldu. İthaki %45 ve Pegasus %60 kampanyasından yararlandım. Site hakkında merakı olanlar için güvenilir ve hızlı bir site. Ben memnun kaldım :star_struck:.

48 Beğeni

Çekilişleri aktif kullanıcılar kazanınca mutlu oluyorum.

8 Beğeni

Amazon :slight_smile:

22 Beğeni

Yüzlerce ‘ilk mesaj’ arasından sizin kazanmanıza sevindim. Güle güle okuyun.

7 Beğeni

Şömiz yok.

7 Beğeni

10 Şubat’ta satışa çıkıyordu Yorumcucadi’nin dedigi gibi. Kidega, tarihi gelince hemen yolladı. Sizinkinin gecikmesi kötü olmuş. Ama elbet yollarlar.

3 Beğeni

36 Beğeni