Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Ben de ucuz diye alıyorum. Bkm kitabı çok sorgulamıyorum artık ya. Yoksa sinir hastası olur insan :sweat_smile:

1 Beğeni

Alfa nın sitesinden bu iki kitabı dün akşam sipariş verdim, az önce teslim aldım kargodan. Tek sıkıntı Azınlık Raporu’ndaki cildin durumu. Değişim gerektirir m sizce?

20 Beğeni

Tamir edilebilir ama iyi sonuç olur mu bilmiyorum.
O açıklık okudukça ve rafta durdukça açılabilir. En iyisi değişim istemek.

2 Beğeni

Ben olsam değişime gönderirdim. :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler arkadaşlar, keyifle sipariş vermiştim ama şimdi değişimle uğraşacağım. Kötü oldu…

1 Beğeni

Normalde bu başlıkta minnacık sorunlar için değişim isteniyor ki eleştirmiyorum herkesin satın aldığı kitabın kusursuz olmasını isteme hakkı var. O yüzden ilk fotodaki şömiz ezilmesini kast ediyorsunuz sandım ilk önce. :grin:
Bu hale gelen kitaplar bir süre sonra parça parça kopup atmosferde yok olmaya çalışıyor değiştirme kararınız isabetli olmuş.

2 Beğeni

Canım nedense küçükken yarım bıraktığım Pollyanna çekti,yanına da Fantastik serilerimin arkasından bana küçük bir nefes olacak aşk romanı aldım ki o kadar tutan bir kitapmış ki cep boyunu zor buldum.Pollyanna’nın da cildi aşırı iyi bu arada.

13 Beğeni

Sualtı kaynakçası’nı uzun zamandır almayı düşünüyordum. Sahafta denk gelince kaçırmayayım dedim. Zaten sanırım bir daha baskı yapmayacak.

17 Beğeni

Kendime doğum günü hediyesi niyetine 96 kitap alarak bir rekor kırdım herhalde! :smiley:

6 Beğeni

Koleksiyon indirimi ile aldım iki kitabı. Hepinize teşekkür ediyorum🙏

21 Beğeni

Bayadır yeni baskı bekliyordum bunlara. Gelmeyince sahaflara uğradık…

17 Beğeni

Sonunda kavuştum Hyperion’a. Okumak için sabırsızlanıyorum @M3rett0 çevirmene kolay gelsin dediğinden beri bu kitabı bekliyordum. Neden o zamandan beri diye soracak olursanız kitabı o zaman görüp merak etmiştim, yayınlanacağını öğrenince de şafak sayar gibi bu kitabı bekler oldum.
Bu arada bu eseri dilimize kazandıran @YaprakOnur 'a da teşekkür ediyorum.
Not: Konusunu tekrar okuyunca şunu fark ettim Dune kitabına benziyor içerik ne kadar benzer okumadan bilemem ama Hyperion gezegeninin tıpkı Dune gezegeni gibi kitaba isim vermesi ve gezegendeki bir yaratığa tapınma/kutsal sayma durumu aklıma Dune serisini getirdi.

31 Beğeni

Ben de Burroughs’un bazı kitaplarının yeni baskılarını bekliyorum ama Sel sanırım beklediği satışa ulaşamıyor bu konuda.

1 Beğeni

Maalesef öyle görünüyor. Çıplak Şölen bile en son 2014’te 2. baskıyı yapabilmiş.

1 Beğeni

Yordam Kitap kendi sitesi ve Trendyol kuponla alınanlar vs.

24 Beğeni

Eğer Kızıl Yıldız kitabını severseniz devamı da var. İsmi de Mühendis Menni yine yordam kitaptan. :slight_smile:

2 Beğeni

Alışverişten ziyade kitap kulesi diyorum :sunglasses::sunglasses:

30 Beğeni

Kitabın konusu itibariyle severim diye düşünüyorum. Bu hafta okuyacağım sonra onu da alırım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. :slight_smile:

2 Beğeni

Elminsteri nereden aldınız acaba çok arayıp bulamamıştım.

1 Beğeni

Özellikle aramaya günlerinizi ayırmanız lazım, Elminster nadir kere nadir bir kitap bulsanız da çok para :expressionless:

1 Beğeni