Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Liman Kitabın Türkiye’de yasaklanan kitaplara ayrılmış bir köşesi varmış. Kitapların üstünde böyle küçük bilgilendirici notlar yer alıyor. Çok hoşuma gitti. Benim payıma bu da kitap düştü.

12 Beğeni

150/20 kod indirimiyle %43,44 indirimle gelmiş oldu. İdefix Alfa’da zaman zaman %45-50 indirime gidiyor ama beklemek istemedim.

10 Beğeni

Evet var ama sadece Türkiye’de yasaklananlar değil, Dünya’da yasaklı kitaplar olarak yer alıyorlar. Mesela bilmem ne kilisesi Harry Potter’ı yasaklamış, o da var aralarında. Bir ara gidersem foto çeker atarım (bana 5 dk mesafede).

6 Beğeni

Sizinki geldi mi? Benimkinde hala tık yok.

Benimki geleli bir hafta olmuştur sanırım müşteri temsilcisi ile konuştunuz mu?

Hatta şimdi bakıyorum da stoklarında var görünüyor bence hemen müşteri temsilcisi ile konuşun. Paranızı iade bile ederler bence.

Residınt ivıl kitaplarının birinci ve beşincisini buldum :partying_face:

12 Beğeni

Çok pis nostalji oldu bana. İlk oyunu kuzenler ile tırsa tırsa oynardık, cam kırılır içeri kuşlar girer biz zıplardık, Nemesis gelir biz ağzımız açık bakardık. Hey gidi, 20 seneden fazla olmuştur heralde.

8 Beğeni

Ben de Resident Evil evreninde oyunları değil de filmleri seviyorum. Gerçi oyunlar ve filmler iki ayrı evren. Film daha çok Alice’nin hikayesine odaklanıyor.

İndigo 3-4 yıl önce son filmin kitabını Türkçeye çevirmişti.

@Leingrad Bu kitaplar oyun veya filmlerden bağımsız mı?

1 Beğeni

Bildiğim kadarı ile bunlar 1. ve 3. oyunların hikayelerinin romanlaştırılmış halleri. Direkt olarak oyunların senaryolarını takip ediyor.

1 Beğeni

Öyle mi bilmiyordum. Ben ilk kez gittim buraya üst kattaki çalışma odaları için gittim aslında. Bu kısmı da girişte olmasına rağmen çıkarken fark ettim :smiley: O yüzden fazla bakamadım sadece Türkiye’de yasaklanan kitaplar var sanıyordum. Teşekkürler.

Merhaba herkese, 29 Haziran günü hepsiburada’dan kampanyayla aldığım PKD’nin Yetenekliler Dünyası kitabı elime hasarlı ulaştı. Cildinde yırtıklar bulunmakta. Hemen değişim talebi oluşturup kitabı geri yolladım. 3 gün önce talebim kabul edilmedi ve aynı hasarlı kitap dün elime ulaştırıldı. Muhtemelen tekrar bir değişim yapmayacaklar ama iade edip etmemek konusunda kararsızım. Siz ne önerirsiniz veya bu yırtıkları nasıl tamir edebileceğim hakkında öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz. Kitabın fotoğrafını da ekledim.

6 Beğeni

9 TL’ye aldığım Babalar ve Oğullar geldi. Bu kitabı Hasan Ali Ediz çevirisinden de okumayı planlıyorum.

11 Beğeni

Otostopçunun Galaksi Rehberi 45 Tl (idefix)
Abşalom, Abşalom! 13,25 Tl (idefix)
Sandman cilt 1 ve Ölüm: Ölüm’ün Kapısında %50 indirimle Amazon’dan aldım.

18 Beğeni

İthakiler BKM, solda olan Amazon sağda olanlar Kidega ( Siparişin 11. gününde kidega normal kotulara sığmadığı için büyük kutu içerisinde korumasız geldi. :slight_smile: )

Aslan Asker Şvayk hiç aklımda yoktu, Teeee :slight_smile: lise zamanları okumuştum. 3-4 hafta önce forumda satın alan bir arkadaşın paylaşımında görünce okumak aklıma düştü. :slight_smile:

Sivas Kongresi Mahmut Goloğlu’nun 5 ciltlik Milli Mücadale Tarihi serisinin 2. kitabı. İlk kitap Erzurum Kongresi ve 4. - 5. kitaplar 1-2 ay önce yeni baskı yapmıştı ama sipariş verirken satıcısı Amazon olan kitaplar arasında yoktu. 3. kitap ise henüz yeni baskı yapmadı. ( Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Mahmut Goloğlu’nun yine İş Kültür’den 3 ciltlik de Türkiye Cumhuriyeti Tarihi kitabı da var.)

30 Beğeni

Goloğlu kitapları çok iyi gerçekten. Milli Mücadele Tarihi (beş cilt) ve devamı niteliğinde Türkiye Cumhuriyeti Tarihi (dört cilt) okunduğunda epey katkı veriyor. 50-60 arasını da yazmasını isterdim. Baskısı olmayan kitapların da bu yıl içerisinde çıkacağını düşünüyorum.

1 Beğeni

Hepsiburadanın kampanyaları sayesinde Ortaçağ serisinin üç kitabını 190₺ aldım :relaxed:

50 Beğeni

Kidega’dan aldıklarım tahmin ettiğimden daha kısa bir sürede elime ulaştı. Hasar falan yoktu, kitaplara cuk oturacak bir koliyi tercih etmişler, bunun haricinde ekstra bir koruma yoktu.

29 Beğeni

Bu serinin içeriği güzel ve faydalı mı? Yani önerir misiniz? Bende almak istiyorum fakat biraz çekiniyorum.

1 Beğeni

Tarihe ilginiz varsa ve ayrıntılı okumalar yapmak istiyorsanız kesinlikte tavsiye ederim yoksa alınıp okunması zor ve zevksiz olur

2 Beğeni