Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İndirim başlığında görüp, Amazon’dan aldığım kitaplar.

22 Beğeni

Yerel kitapçınızı destekleyin temalı alışverişim. Hem tükenmiş kitapları bulma heyecanı hem de baskısı olan kitapları ucuza alma sevinci bir arada. Latin Amerika’nın Kesik Damarları 24 TL’ye, Çalı Horozu 17 TL’ye, Milenyum İnsanları 15 TL’ye geldi.

15 Beğeni

Nasıl tamir edilir bilmiyorum, şömizde yırtık mı?

İndirim oranı çok ise ve bir daha bu fiyata yakalayamam diye düşünüyorsanız bence iade etmeyin, fotoğraftan çok zarar görmüş gibi durmuyor.

Yine de kitap bu hali ile içinize sinmiyorsa hiç bize bakmayın iade edin gitsin.

2 Beğeni

İlginç bir şekilde şömizde yırtık yok. Ciltteki yırtık da maket bıçağı gibi bir şeyden kaynaklı gibi geldi bana. Çok teşekkürler öneriniz için, görmezden gelinebilecek bir hasar gibi.

2 Beğeni

Bu başlığı özellikle takip ediyorum bilmediğim kitapları keşfedebilmek için,dikkatimi çekti çok sık paylaşım yapıyorsunuz.Aldıklarınızı hemen okuyabiliyor musunuz yoksa aldıkça alanlardan mısınız? çok özendim de o yüzden soruyorum :slight_smile:

Kitaplar parça parça geldiği için ben de hepsinin gelmesini beklemeden paylaştığım için çok sıkmış gibi geliyor. olabilir.

1 Beğeni

Uzun zamandır almak istediğim kitap hediye olarak geldi :relaxed:

35 Beğeni

‘Of çok güzeller, hangisini okuyacağımı şaşırdım.’ kitap alışverişim geldi. Mis gibi kokuyorlar resmen daha matbaa kokuları üzerlerinde. :blue_heart:

Fotoğraf biraz bulanık çıkmış kitaplar evdekilerce kapışıldığı için bir daha çekemedim en altta 3üz ve Mavi En Sıcak Renktir var.

Onlar Hep Oradaydı’yı babam için aldım. Sanırım bu kitapla birlikte evdeki Sunay Akın külliyatı büyük bir ölçüde tamamlanmış oldu.

image

21 Beğeni

Bunlar da az önce gelen güzelliklerim:)

36 Beğeni

Dün Amazon’dan gelen kargom

33 Beğeni

Hepsini ikinci el aldım. 140TL tuttusanırım. Küçük hasarları var ama okumaya engel değil.

45 Beğeni

İki kitabı 25 TL’ye aldım😍 Teşekkürler @Hayalperest0 :hugs:

15 Beğeni

İyi günlerde okuyun😊

2 Beğeni

33 Beğeni

İdefix kendisinden beklemediğim bir hızla siparişi ertesi gün gönderdi. Cumartesi ben evde olmayınca kargo teslimi bugüne kalmıştı.

Alfa Yayınları - Bedenin Tarihi.

45 Beğeni

Hepsiburada 100/25 indirimi ile aldım. Gündayları tamamlamış oldum böylece.

26 Beğeni

Hem dinlerim hem okurum diyorsun.

1 Beğeni

Yok öyle değil, dinleyip beğenirsem alıyorum. :slight_smile:

Ama Malafa’nın bir istisnası var. Onu dinlemeyi denedim ama acayip acayip kelimeler vardı, o yüzden bıraktım. Onu okuyacağım.

2 Beğeni

Genellikle bu konuda uygun fiyatlara satın aldığım kitapları paylaşmayı tercih ediyorum. İçindekiler kısmı olan versiyonu almak için 2. baskıyı bekliyordum. H.P. Lovecraft’ın tüm hikayeler kitabını amazondan almıştım, tüm romanlarını da Hepsiburada’dan aldım. 100/50 kampanyası ile Tüm Romanlar ve Yedi Krallık Şövalyesi 50 lira gibi bir fiyata gelmiş oldu. :slight_smile:

Yedi Krallık Şövalyesi’nin baskısını çok beğendim. Keşke iç sayfalarda da kuşe kağıda renkli görseller olabilseydi ama bu haliyle de bir hayli güzel.

35 Beğeni

Hepsiburada’dan 7.90’a aldığım Tess kitabı geldi. Bu kitabı hep görüyor merak ediyordum ama Martı yayınları baskısına da güvenememiştim. Koridor bez ciltli baskılardan da ilk kitabım oldu ayrıca. Umarım çevirisi iyidir.

22 Beğeni