Idefix, 7 kitap toplamda 150 ₺ tuttu.
Dediğinizi yaptıktan bir iki gün sonra kargoya verildi ve bugün de elime ulaştı. Gecikmeli de olsa karlı ve güzel bir alış veriş oldu.
Sevindim geldiğine
Renoir’i primeday indiriminden almıştım geri kalanı hepsiburada dan. Yalnız dostlukla’ nın şömizi çok hasarlıydı ve yırtılmıştı değiştirmem muhtemelen ama üzüldüm yine de
Van Gogh’un sırt yazısı kaymış biraz sanırım, iç sayfaları kontrol edin bir bence, basım hatası olabilir iç sayfalarda da.
Yok o perişan olan şömizden dolayı öyle duruyor ama yine de kontrol edeyim.
Bu kitabı alanların çoğu şömizden şikayetçi. Genelde ufak yırtıklarla dolu oluyor.
Kolay ezilip yırtılabilen bir şey yapmışlar hepsiburada’nın paketlemesiyle birleşince…
Dostlukla kitabını ben de aldım. Şömizi çok ince ve pelür kağıdın yağlı kağıt versiyonu gibi. Kargoya dayanmıyor maalesef. Kitapçılarda da bulmak çok zor olduğu için şömizsiz idare edeceğiz gerekirse. Zaten baskısı çoğu sitede tükenmiş durumda.
Rahat 2 senedir aradığım bir kitabı buldum, çok sevinçliyim Ship of Fools, Event Horizon ve Dead Space yapımlarını andıran Space Horror türünde olan bir roman. Unto Leviathan adıyla da biliniyor. Baskısı yurtdışında bile kolay kolay bulunamayan dolayısı ile çok saçma sapan fiyatlara satılan bir kitap. Yabancı sitelerde ikinci el olanları bile 10-15 dolardan aşağı bulunmuyor. 2 sene beklememe değdi, 35 TL’ye buldum
Son günlerde aldığım mangalar. Çok istikrarlı bir kitap alma diyetindeyim ancak mangaları istisna tutuyorum yeni okumaya başladığım için . Another serisini Dolap’tan diğerlerini ise BKM 15 tl kod + papara %15 kampanyasını kullanarak aldım. Böylece Titana saldırı ilk 12 cildi edinmiş oldum ama yolum daha uzun .
Amazon
Zaman Çarkı serisini ne zamandır almak istiyordum. Sabit fiyat yasası, zam muhabbetleri vs derken sonraya bırakıp alamazsam pişman olacağımı bildiğimden daha fazla ertelememeye karar verdim.
Benim de hayat felsefem bu.
Hocam nereden aldınız, fiyat çok iyi gibi