Hepsiburada ve Amazon işbirliği. Eski hesaplara gelen Hepsiburada çekleri ile uyguna geldi.
Ben de aldım. Hayal ettiğim gibi değil maalesef. Ciltte normal ebat çok garip duruyor bence.
Sağlam Türkçe ile yazılmış yirmi karakter.
Bu ebatlara galiba Avrupa roman ebatları diyorlar. Monte Cristo - Lovecraf, Decameron vs. ile aynı ebatlar.
Şahane kitaplar almışsınız. Keyifli okumalar dilerim. Zaman Çarkını okumak istediğiniz zaman 0. cilt ile başlamayın. Her ne kadar üzerinde başlangıç kitabı yazıyor olsa da onunla başlamayın. Ayrıca Sandmanlerde de sanırım 1 eksik var 9. cildi göremedim.
FSM kitabını bitirince yorumunuzu bekliyorum bende almayı düşünüyorum ama kronolojik bir sırayı takip etmediğini duyduğum için çekiniyorum.
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Zaman Çarkı konusunu hatim ettim sanırım yine de hatırlatmanız için teşekkürler Sandman 9 D&R siparişimde yolunu gözlüyorum
Flaneur’un özel baskısı beklediğimin üzerinde bir fiyatta çıkınca, bütçemi Presstij’e yönlendirdim.
@Erdal_01 Bu sayede kargo bedavaya gelmiş oldu.
Herhangi bir yerde Once & Future 1’in özel baskısını gören olursa lütfen bana yazsın.
Hayırlı olsun. Ben Dolap ve Zebramo’da arada görüyorum ama 300 TL üzeri istiyorlar.
Bir de keşke 1 gün bekleseydin. Yarın ön siparişler açılacakmış
Ön siparişlerde pek ilgimi çeken kitap göremedim.Nadir’de 200’e yakalamıştım ama ben alana kadar satılmış.
Neyse olmadı kütüphanemde ilk kitabın özel baskısı olmaz.
Hepsiburada’nın 100/50 indirim kampanyasından aldığım kitaplar.
İki ayrı hesaptan aldım, uzun zamandır yaptığım en kârlı alışveriş oldu. Hepsini toplam 133 tl’ye almış oldum. Hepsiburada bir kargoda sadece karton kutuya tıkış tıkış koyup göndermişti, diğeri de yine sadece karton kutudaydı ama bu sefer geniş olduğu için içinde kitaplar hareket etmiş. İlginç bir şekilde kitaplarda hiç hasar yok hatta gıcır gıcır.
İdefix’den sepette %5 indirim + sepet 10 tl + hediye çeki üzerinden sepet 10 tl ile Antik Yunan 93 tl’ye gelmiş oldu.
Amazon 4al 3 öde+10 kitap %10 indirimi ile fazlaca kitap aldım. Bolca az sayfalılardan alma sebebim eşime okuma alışkanlığı kazandırabilmek. Umarım işe yarar.
Bir de kızım için şuan ve daha sonralar sevebileceği kitaplardan aldım. Belki fikir edinmeye ihtiyacı olan vardır diye bunları da paylaştım. Senin seçimin serisi çocukların çok sevdiği bir seriymiş. Benim de hoşuma gitti.
Atlas kitabı epey büyük karşılaştırma yapmak açısından standart boy bir kitap ile fotoğrafladım.
Valla helal olsun
Sizin kitap dostlarınızla tanışmak isterdim
Teşekkür ederim umarım siz daha güzel hediyeler alırsınız ama en güzel hediyemi yarın alacağım inşallah
Tabi ki tanıştırabilirim meslektaşımla iddialaşma sonucunda Dünya Sanat Tarihini kazandım yarın kitabı alacağım için iple çekiyorum
Hata olmuş galiba Tolstoy yerine Dostoyevski yazmışlar Savaş ve Barış kitabında
Amazon alışverişim tatile rağmen 24 saat olmadan teslim edildi hayretler içindeyim.
Aslında alıp okumak istediğim seri Sandman’di ama onu biraz erteledim. Okuyacağım ilk uzun soluklu çizgi roman/manga’nın, izlediğim ilk anime olan Death Note olmasını istedim. Gerçi 9 ve 10. cilt yoktu diye biraz eksik kaldı ama bayramdan sonra tamamlarım artık. Babam Zafer Algöz’ün iki kitabını da istemişti ama diğer kitap henüz gönderilmedi.
Evet kalitesiz yayınevlerinden daha fazlası beklenemez