Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Son 2 ayda aldığım kitaplar :slight_smile:

28 Beğeni

YKY altındaki baskılar çok fena çok. Kağıt israfı gerçekten. Hediyenin iyisi kötüsü olmaz da tövbe estağfurullah kör oldum üsttekiyle alttaki ne öyle? Tolstoy’la Dostoyevski bir araya gelmiş de bir Savaş ve Barış yazamamışlar anlamı çıkıyor :smiley:

Hatta Tolstoy adını bile yazamamış, kopya muamelesi görmese bari.

5 Beğeni

Evet maalesef bende elimden geldiğince iletişim yky iş ithaki ayrıntı ve alfa yayınları dışına çıkmamaya çalışıyorum gerçekten çevirileri çok kötü halkımızın klasik eserleri sevmemelerine neden oluyorlar

1 Beğeni

Bir ara Tolstoyevski muhabbeti vardı. O şekilde yazsalar gideri olurmuş. :))

5 Beğeni

Olympia yayinevinden satin aldim. Hatasiz, güzel bir kitap.
olympia

30 Beğeni

Arthas bikaç gün önce amazon’da indirimdeydi, ordan almıştım. Gerisi sahaflardan.

Shadows Over Baker Street içinde Lovecraft evreninde geçen Sherlock Holmes hikayeleri varmış. Neil Gaiman’ın da bir öküsü bulunuyor. Aralarında en çok ilgimi çeken bu oldu :slight_smile:

28 Beğeni

Zebramo"da 200 Tl aldim. 1senedir ariyordum.Ejderha mızrağı tam set tamamlandi. :slight_smile:

19 Beğeni

Yaklaşık 6 ay sonra ilk siparişim. Amazon sağ olsun yoksa yapmazdım :smiley:

19 Beğeni

Bu kampanya ne zamana kadar geçerli acaba? Bir bilginiz var mı?

Ayın 14’ünde bitti diye biliyorum.

1 Beğeni

Kidega sitesinden aldıklarım. :slightly_smiling_face:

32 Beğeni

Dostlukla seçme mektuplar ve Theo’ya mektupların arasında ne fark var . Bende kardeşine yazdığı yine YKY tarafından basılan mektupları var ama bu seçme mektupların içinde neler var içindekiler kısmını paylaşabilir misiniz?

1 Beğeni

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr//dosyalar/2017/03/2c952f9d-53d9-447d-b0e1-be9f933e4f95.pdf

Bu linkten ilk sayfalarına bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Son zamanlarda aldığım kitaplar

Diskdünya kitapları ve kısa klasikleri Boyner’den aldım (Evet, Boyner’de kitap satılıyormuş. Qumpara’dan aldığım 30 liralık kuponlarla bedavaya getirdim)
Açlık, Babalar ve Oğullar ve Seninle Bir İklim ise Amazondan. Newton ve İnsanlık Tarihi’ni ise çöpten buldum :smirk: Bayağı bayağı dönem sonu birileri kitaplarını çöpün önüne bırakıp gitmiş. Yurttan ayrılırken fark ettim.
Neden İşaret Memuru kitabından iki tane var diye soracak olursanız eğer. İlkinin kapağı yırtık geldi, ben de iadesiyle uğraşmak istemediğim için Amazon’dan bir tane daha aldım. Forum’dan birilerine hediye etmek isterdim ama takdir edersiniz ki kargo masrafı kitabın kendisinden pahalıya gelir.

21 Beğeni

Yılın en mükemmel hediyesi :smiling_face_with_three_hearts:

55 Beğeni

:grin:ben de kendime hediye alayım bari, çok şanslısınız.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim böyle iddialar hep olur inşallah :grinning::books:

1 Beğeni

Şuraya yalnızca 45 TL ödedim. :star_struck: Bkm’de 15 TL indirim kodunun 2 Al 1 Öde kampanyasıyla birleştirildiğini haber veren arkadaşa teşekkürler. :slightly_smiling_face: Hainin Oyunu için yapacaktım alışverişi ama küçük kuzenim için Yeşilin Kızı Anne serisinin devam kitaplarını da alayım dedim hazır indirimdeyken. Khaled Hosseini’nin kitaplarını da ne zamandır merak ediyordum. Bir de Elveda Güzel Vatanım’ı görünce hemen ekledim sepetime. Beni en çok şaşırtan da sitede “ciltli” olarak geçen kitap gerçekten ciltli bir şekilde elime ulaştı, asla ciltli gelmez diyordum. :sweat_smile:

26 Beğeni

Dostlukla’da sadece theo’ya değil başka insanlara yazdığı mektuplar da var.içindekileri maalesef atamıyorum aile evimde kitap, ben öğrenci evime geldim :sweat_smile:

1 Beğeni

Biri beni durdursun!! Zaten zam gelir diye ala ala cebimde para kalmayacak yakında.

32 Beğeni