Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Presstij kargom geldi.:drooling_face:

Once & Future Cilt 1’in özel baskısını buldum ama maalesef 350 TL…Keşke zamanında alsaydım ama pek önemsememiştim. :sweat_smile:

@smartestidiot Bunu mu almıştınız?

20 Beğeni

Evet, bu kitabı almıştım. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Tamamı Amazon alışverişi

27 Beğeni

Amazon. Umarım Cadfael serisinden daha çok kitap görürüz.

30 Beğeni

Kapak tasarımları çok hoşuma gitti şahane gözüküyorlar. Bunlardan birkaç tane resim paylaşır mısın? Linki de aşağıya bıraktım.
:krs:

3 Beğeni

Canım Amazon :blush:
H.G. Wells’leri ve "Dorian Gray’in Portresi"ni hangi yayınevinden alsam diye çok düşünüp fiyat-performans açısından daha iyi olacağını düşündüğüm İş Bankası Yayınlarından almaya karar verdim.
Anton Çehov’u en son lisede tiyatrosunu oynarken okumuştum. Tekrar okuyup nostalji yapayım dedim.
Rus edebiyatını hayatım boyunca pek sevemedim. İnce bir kitapla başlayıp tekrar şans vermek istedim.

25 Beğeni

Aytmatov, Cebeci ve Füruzan kitaplarını kitapyurdu indiriminden aldım. Steinbeck, Mann, Edebiyat Kitabını sepet+kod+hediye çeki kombinasyonuyla idefixten aldım. Geri kalanlar amazondan.

Kitap alışverişlerinde kargonun ulaşım süresi çok önemli değil benim için, ama burada idefixin bir paragrafı hakettiğini düşünüyorum. Buddenbrooklar kitabı baskı hatalı geldi, dışarıdan sorunsuz gibi duruyordu ama ilk 30 sayfası yoktu. İdefix kitabı değiştirebileceğini söyledi, buraya kadar her şey olması gerektiği gibiydi. Kitabı ayın 5’inde yolladım, 7’sinde hatasız olan elimdeydi. Bunun övgüyü hakettiğini düşünüyorum.

28 Beğeni

Atlas’tan ve etkinlik kitabından birkaç sayfa paylaşabilir misiniz?

Tabiki paylaşırım. Eve geçince paylaşabilirim. Yalnız beklediğimden büyük, sanki D&R da incelediğimde bu kadar büyük değil gibiydi. Açıkcası farklı baskıları olduğundan şüphelendim. Etkinlik kitabı ciltli değil.

1 Beğeni

Cadfael’in metin bölümünden birkaç sayfa paylaşabilir misiniz rica etsem.

Atlas kitabinu doğru almışsınız, devasa bir boyutu var ve kütüphaneye sığmıyor. Etkinlik kitabi kendisine göre daha küçük.

1 Beğeni

Cadfael Birader serisinde daha önce Kitap Yayınevi 2 cilt basmıştı. Toplam 21 kitap olmalı. Ayrıksı Kitap seri yayımında çok iyi ancak daha önce tamamlanan Beck ve devam eden Wallender serilerinde eski çevirileri kullandılar sanırım. Beck serisi her ay bir kitap gibi bir periyodla tamamlandı. Wallender biraz daha ağır gidiyor. Umarım Cadfaeld’de eş zamanlı cilt çevirileri devam ediyordur da tez zamanda ard arda kitaplığımıza koyarız seriyi.

2 Beğeni
2 Beğeni

Teşekkür ederim. (20 karakter)

1 Beğeni

Şu başlıkta paylaştım:

Kameram sorunlu olduğu için renkler biraz solgun, yer yer bupulu görüntü olmuş olabilir. Etkinlik kitabının biraz hakkını yemişim, ciltli değil demiştim ama en sonda mukava karton koymuşlar, bu da etkinlik zemininin sert olmasını sağlamış.Ayrıca ciltli kapak olsa belki etkinlik sayfalarının düz duramamasına neden olabilirdi, şeklen güzel olurdu ama amacına hizmet etmemiş olurdu.

İlk kez alfakitap siparişim geç ulaştı.

Sabri Gürses çevirisi olan “Üstat ile Margarita” midi boy baskısını almıştım. İki gün depolarında kitabı aradılar bulmayınca yerine büyük boy baskıyı gönderelim mi diye aradılar ama o durum da bana doğru gelmediği için istemedim. Siparişimden “Üstat ile Margarita” kitabını iptal ederek gönderilmesini istedim.

35 Beğeni

27 Beğeni

Bir oturuşta 3 cilt Death Note okuyunca siparişimin ulaştığı akşam stoklu çalışan siteleri tekrar gözden geçirdim. İlk siparişte bakmayı unuttuğum ucuzkitapal.com’da eksik ciltlerin hepsini buldum. Sipariş verirken “Bayramdan sonra teslim edilir artık” diye düşünsem de kitaplarım bugün elime ulaştı. Daha önce de ucuzkitapal.com’dan sipariş vermiştim genel olarak memnunum. Zafer Algöz kitabı bir önceki Amazon siparişimden.

image

13 Beğeni

Malesef yaklaşık üç aydır “reading slump” denilen olayı yaşıyorum henüz aşamadım ama bu durum alışverişlerimi engellemedi, indirim gördükçe alıyorum. Son Amazon siparişim bu. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim Amazon gerçekten üzmeye başladı son zamanlarda. Kitaplar sürekli hasarlı geliyor. Kargo kaynaklı değil kutular sağlam. Geçen gelen bir kitabın üzerinde ön kapakta dev gibi bir ayakkabı izi vardı. Kitabın kapağını öyle zannettim o derece. Bu kitap alışverişlerinin hasarlı gelmesinden artık bana kusma gelmeye başladı. Sanırım üzülerek pdflere yöneleceğim artık. Baskıların, kağıdın kalitesizleşmesi de cabası(özellikle sana diyorum ithaki). Neyse çok uzattım bana şans dileyin de şu reading slumptan kurtulayım

33 Beğeni

Hepsiburada’dan aldığım Dostlukla hasarsız geldi. Yalnız bu şömizi üfleyerek bile parçalayabilirsiniz. Daha kaliteli bir şeyler kullanılabilirmiş sanki.

23 Beğeni