Şuradan coşkuyu alıp yola koyuldum.
Ben sadece reyonda ayrılanlara bakmadım. Sanırım Eksik Parça yayınları tamamen girmiş. Kasada sordum ve indirim vardı. Üstünde etiket olmasa da indirimliydiler. Biraz telaşlı bakındım. Fazla kalabalık olduğundan gözüme ilişenleri aldım.
Sağ taraftakiler Kidega’dan aldıklarım. %45 indirim+Enpara ile eksikleri tamamlamış oldum. Ayın 2’sinde verdiğim sipariş tam 17 günde geldi. Çok ses etmeme rağmen bir ayraç bile koymamışlar. Kırıldım Sol taraftakileri sanırım Amazon’dan aldım.
Kuzenimden geç gelen doğum günü hediyesi
Bu forumda size sürekli söyleniyor ama gerçekten keşke sizinki gibi arkadaşlarım ve ailem olsa
Çok teşekkür ederim çevremdekilerin kitapları sevdiğimi bildikleri için almak istediğim kitapların listesini gönderiyorum onlardan alıyorlar bende bu bayram yeğenlerim için kitap aldım yarın inşallah onları vereceğim
Ben bunun çevredeki insanlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ortada sürekli bir hediye alabilme durumu var.
İdefix sepette %10 + HOBI20 koduyla indirim oranını %50’ye çıkararak aldım. Uzun süredir (1ay) kitap almıyordum. Uzun bir süre daha (1ay) almam.
Ankara Mertromall AVM D&R’dan 14.90 kampanyası ile aldığım kitaplar. Vade farksız 3 taksite böldürdüm. Güzel bir alışveriş oldu.
Bacağımın kusuruna bakmayaraktan ki başka türlü sabitleyemedim çünkü Bakırköy Carousel AVM D&R ın 14.90 kampanyasından aldım. Tatile gidemediğim için bu sene artık nedense içimde bir romantik ama fantastik kitapları okuyasım geliyor bu sıralar.Genç-yetişkinleri topladım kısaca ama şuradan D&R a bir mesaj iletmek istiyorum. Abilerim,ablalarım o kitapların kondisyonu ne öyle?Kaç tane kitabı alamadım hasarlarından dolayı.
Satın aldığınız Epsilon yayınevinin kitapları kitap365’te 8,90 TL. Kargo ücreti ise 9,90-12,90 TL.
Gitti bayram harçlığı desenize,neyse kalan bayram harçlığımın ile elde ettiğim kara sayın,dengelenir.
Carousel şubesinde Yüksek Şatodaki Adam kitabı var mıydı, gözünüze çarptı mı?
Ya onda ya da Capacity şubesinde vardı,almayı düşünmüştüm hatta.Zaten ikisi de karşılıklı.
D&R indiriminden aldıklarım. Aslında sadece Mehmet Berk Yaltırık için gitmiştim ama normalde almayacağım ve 15 lira olduğu için çok da koymayacağından abarttım biraz sanırım.
İdefix sepette artı yüzde 10 indirimle almıştım. Say yayınlarından bir kitap daha almıştım İdefix iki kitabın da faturalarını dün kesti ama diğer kitabı kargoya vermedi.
Sepet indirimleri ve kod ile yaklaşık yüzde 46-47 gibi bir indirimle almış oldum.
Ama sözlüğün mizanpajı, kitabın sayfa düzeni hayal kırıklığı oldu. Punto küçük, madde başlıkları belirgin yazılmamış ve madde başlıklarıyla içerikler iç içe girmiş gibi olmuş.
Ben de Ahmet hocanın 20 yıl önce Paradigma Felsefe sözlüğü vardı, belki bu kadar madde başlığı yoktu ama daha iyi bir sayfa düzeni vardı.
Hepsiburada’nın 100/50 kampanyasından sipariş verdiğim iki kitap bugün geldi. Sorun şu ki Hepsiburada kitapları incecik bir karton kutuya koymuş. Kutunun bir köşesinde ezilme vardı. Belli ki kargo çalışanları kutuyu yere atmış. Bu yüzden Yedi Krallık Şövalyesi’nde ezilme meydana gelmiş. Normalde iade ederdim ama bu iki kitabı böyle uygun fiyata bulmak çok zor olur. Bu yüzden iade etmeyeceğim.