Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bugün kargoların çalışacağını bilmiyordum, sabah 9:00’da kapı çalınca epey şaşırdım ama kitaplarım geldiği için mutluyum. Her zamanki gibi sorunsuz ve hızlı bir Amazon alışverişi oldu.

image

18 Beğeni

İdefix sepet indirim kampanyasından aldığım diğer Say kitabım da geldi.

Kitabı 2-3 yıl önce 2 kez satın alıp birisinde karton kapak diğerinde parçalanmış olarak geldiği için iade etmiştim . Ben kitabı (orjinal baskıyı hatırlıyor da olabilirim) beyaz kağıt zannediyordum. Bence bu tarz resimli, fotoğraflı, haritalı kitaplar beyaz kağıda basılmalı.

29 Beğeni

Amazon siparişim. 100 e 25 kodunu kullanmıştım. 3ü 80 liraya geldi :relaxed::+1:

23 Beğeni

Bu alışverişten sonra Fırtınaışığı Arşivi serimin son hali :joy::joy::joy: Ah Akılçelen ah :roll_eyes:

24 Beğeni

Aslında ticari olarak düşünürseniz ilk kitabı iyi fiyattan satıp yenisini alır yanına da başka kitaplar ekleyebilirsiniz.

2 Beğeni

Olabilir tabii ama o baskı da bayağı güzel, keşke hepsini o boyut ve formatta yapsalardı

1 Beğeni

17 Beğeni

İlk bayram paramla İdefixten alışveriş yaptım,sonra ikinci gün de gelen diğer parayla D&R dan bir şeyler aldım ve geriye 33 TL mi ne kaldı.Scott Sigler’in bu serisini hep aldım alacağım derken bir türlü alamamıştım,fiyatı da 18 Tl her kitabın tanesi,pahalı değil yani ama sıra gelmiyordu işte ki genel nedeni her ay çıkan mangalar,onlardan para kalmıyordu ama İdefixten zaten bayağı bir manga aldım artı olarak Amazonda da alabileceğim manga kalmadı eskilerden dedim ki Işıl al şu seriyi,bak Go zaten baskı yapmıyor, nadire düşer.Bunu sepete attım işte ama bende bir huy var illa her siparişe bir Modern Klasik atarım ilgimi çeken.Sarı Odanın Esrarı da zaten listemdeydi,atayım şunu sepete dedim ve aldım.

20 Beğeni

Kitap hakkındaki yorumunuzu alabilir miyim?

Daha yeni aldığım için okumadım kitabı.

Kitap hakkında tek bildiğim ABD 'de galiba lisans düzeyinde eğitim hayatında yardımcı -kaynak kitap olarak kullanılan kitaplardan birisi olduğu.

Şöyle biraz bazı bölümlere göz gezdirdim. Akıcı, anlaşılır çok detaylandırmayan sade bir anlatımı var kitabın.

2 Beğeni

Bugün aldıklarım.
Dar Zamanlar serisine başlayacağım.
Eşekli Kütüphaneci, Fakir Baykurt’un son çalışması, o nedenle Literatür Yayınları’nın 1. Baskısını aldım.

26 Beğeni

Tess ve kayıp zamanın izinde hepsiburada’dan, kayıp zamanın izinde’yi 100/50 kampanyası varken annem adına hesap açıp aldım.
Mavi Anadolu iş bankası kültür yayınlarında haftanın kitabıydı. Büyülü nisan’da yine oradan.

21 Beğeni

Taksim’e gittik akşam ailemle,YKY’ye uğrayınca anneme birkaç şirinlik gösterisi ile bunu aldırtabildim kendime.

21 Beğeni

1100 sayfayı aşkın dev bir eser, güle güle okuyunuz…

1 Beğeni

Bkmkitap’tan (45 ₺ civarıydı sanırım hepsi).

32 Beğeni

23 Beğeni

Dostlar Merhaba, Hepsiburada’dan Van Gogh - Dostlukla kitabını almıştım bugün geldi. Şömizsiz geldi çok sorun değil ama sonra kitabı incelerken, etiket fiyatının 95 TL olduğunu gördüm yky kendi sitesinde o fiyat değildi. Ve baskı yılı benim kitabim da Eylül 2015 ve 1 baskı , yky sitesinde Ocak 2016 . Ve en önemlisi bandrol etiketi yok. Kitap elinde olanlar acaba sizinkiler de öyle mi?

Baskı vs bilmiyorum eve gidince bakarım ama bandrol şömizin üstüne yapıştırılmıştı. :slight_smile:

1 Beğeni

Şömizde olduğunu bilmiyordum. Tesekkur ederim
@GastronotBey @Erdal_01

1 Beğeni

Bandrol şömizin üstünde. Benim kitabım da Eylül 2015 basımı. Fiyat ve basım tarihi uyuşmazlığı benim de dikkatimi çekmişti kitabı alırken. Şimdi sorguladım bir sorun yok.

2 Beğeni