BEM : Bug Eyed Monster
İdefix +%10 indirimi ile bayram paramın denk gelmesi muhteşem oldu.Yine araya birkaç kitap atsam da mangalarda eksik kapatma alışverişi oldu aslında nihayetinde. Bleach toplamak aşırı bir işkence,çıkan 34 ün hepsini toplayıp,rahatlamak istiyorum artık. Death Note’da şuan 2,10 ve 13 kaldı eksik…Seraph Of The End 4,12 ve 13 eksik,MHA da çok yolum var çok.Kafayı kırdırır bu manga alma işi cidden.
Sahaflardan çok ucuza kapattığım kitaplar
Stars Around Us’ın içinde Asimov, Alfred Bester, Roger Zelazny, Poul Anderson, Frederik Pohl gibi babaların öyküleri bulunuyor.
Eye In The Sky, PKD’nin Gökteki Göz kitabı. Sanırım 1957 basımı.
World Out Of Mind ise kıyıda köşede kalmış ama yorumları oldukça olumlu olan bir bilimkurgu kitabı. Sadece bir buçuk saat içinde Mars’ı istila edip fethettikten sonra yönünü Dünyaya çeviren düşman uzaylı ırkına karşı insanların yaptığı savunmayı konu alıyor. (Tabiki Amerikan başkanının önderliğinde )
The Mauritanian filmini izleyip beğendikten sonra anılarını bir de kendi cümlelerinden okumak için listeme eklediğim bir kitaptı. Kitapyurdu 10 TL çek yükleyince Guantanamo Günlüğü ile değerlendirdim, teslimat noktasından da alınca epey cazip oldu.
Ben kendime bir İskendername almak istiyorum. Okuyan bilen arkadaşlardan hangi yayınevinin İskendername’sinin tam metin ve doyurucu, açıklayıcı olduğunu öğrenebilir miyim?
İsterseniz şu başlığa da yazın. Bu başlıkta genellikle aynı üyeler paylaşımda bulunuyor belki bazı üyeler tarafından takip edilmiyor olabilir.
Teşekkür ederim, daha iyi ve yerinde bir başlıkmış
Dün Soğuk Bir Bahar’ı aldım birkaç kitapla birlikte. İçini karıştırırken gördüm ki 1997’de basılmış hala tükenmemiş. Sıfır aldım bu kitabı üzücü.
1954 ve 1967 yılları arasında basılan, İsmet İnönü’nün damadı, Metin Toker’in editörlüğünü yaptığı Akis dergisinin, 100’e yakın sayısını edindim. Uzun bir süre bu dergilere gömülmeyi düşünüyorum. İlk açtığım sayıda, Fuad Köprülü’nün, DP istifası sonra verdiği röportajla karşılaştım. Yakın siyasi tarihi için, oldukça verimli bir kaynak.
Biyografiler Kitapyurdu sitesinden. Hammurabi ciltli son kalanı aldım. Diğerlerinde +10 stok görünüyordu. Çirkinliğin Tarihi’ni ise letgo uygulamasında görüp Gardrops’a yönlendirerek aldım.
Şuanlık serilerimi kapatma derdindeyim.On İkinci Ev serisinin 3-4-5 olanlarını HepsiBurada 3 al 2 ödeden kapatmıştım zaten 1 vardı bende ama 2.kitabı bir türlü alıp,seriyi tamamlayamadım.Amazonda fiyatı oynamayınca doğru düzgün ve en ucuz orada olunca sepete dahil ettim.Scott Sigler’in adını bilmediğim üçlemesinini tamamlamak zaten ana amacımdı tam sepeti onaylarken bir şey oldu aklıma David Copperfield geldi ki artık şansa mıdır yoksa bir tür lanet midir bilinmez ama %53 gibi bi indirimde bulup onu da sepete attım ki ben klasik okumam normalde ama küçükken kısaltılmış küçük metnini okumuştum ve sevmiştim diye hatırladım o an ama şuan bir düşününce o anılar bu kitaba değil Küçük Kemancıya ait olduğunu fark ettim.Evet bunun da kısaltılmışını okudum ama sadece başı var, gerisi yok kafamda.Gerisini niyeyse Küçük Kemancı ile doldurmuşum ki onun orijinali hakkında gram fikrim yok.Neyse ama tuğlaymış eleman zaten. Pek bulaşmam gibi geliyor bir süre.
Kuzenim taşınacağı için kitaplığını dağıtıyordu. Bana da Ramses serisi düştü.
2 ay önce amazondan aldığım Black Company nihayet gelebildi. Aramex feci yavaş çalışıyor. Bu Chronicles Of Black Company baskısının içinde Balck Company serisinin ilk üç kitabı olan Black Company, Shows Linger ve The White Rose bulunuyor.