Okurken ben de bir 5 6 yaş almıştım …
Sanırım yoğun kitapları seviyorum, bana kalsa bir başyapıt. Dönemine göre oldukça üst düzey bir zekaya sahip Poe. Okurken oldukça keyif alıyordum, çevirmenin de katkısı oldukça büyük ama dediğiniz gibi okuması zorlu bir süreç
Kitap aldık aldık da AGT “adres yetersiz diye” dağıtıma çıkmış olan kargoyu getirmediği gibi bir de iade işlemi başlatmış. İşin tuhaf yanı 3 gün önce aynı kargo firması yine Amazon’dan gelen kargomu aynı adrese teslimini gerçekleştirmişti. Teslim etmez anlarım, hadi sineye çeker gidip şubesinden alırım da iade işlemini kafasına göre nasıl yapıyor? Arayıp sormadan.
Muhtelemen başına bir şey gelmiştir kargonuzun. hasar almıştır, başka bir ürün vardır üstteki kargoda ve patlamıştır vs.
Amazon’u ararsanız size yardımcı olurlar. Benim başıma geldiğinde: Tekrar alın, aradaki fiyat farkını ödeyelim çünkü sizden kaynaklı değil demişlerdi bana.
Aradım, izah ettim. Kargoya ileteceklerini söylediler sadece.
Bkmkitap’tan verdiğim ilk siparişim geldi. 5 gün gibi ortalama bir sürede geldi - 3 gün kitap temini 2 gün kargo - Site hem forumda hem de internette çok kötülenince kitapların yırtık pırtık gelmesini bekliyordum, şansıma bir kaç ufak ezik dışında tertemiz geldi. Bundan sonraki siparişlerimde de Bkm’yi kullanabilirim gibi duruyor.
Hannibal serisi %45, Kallokain %55, PKD %40 indirim oranıyla; Cesur Yeni Dünya ise 100tl üzeri hediyesi olarak geldi.
Kampanya sanki “al birdaha al” şeklindeymiş. Sıkı okuyucusunuz anlaşılan.
Charles Dickens bu kitapta ünlü sihirbaz David Copperfield’in hikayesini anlatıyordu sanırım
Yok yav,o kadar sıkı okuyucu değilim de ateşleyici insanlar var etrafımda,indirim falan atınca onlar direkt alıyorum bazı kitapları hele fantastik ise bye bye cüzdan.
Game Of Thrones’un ilk sezonundaki Viserys’in gerçekte Dickens’ın torunlarından olduğunu öğrendiğimden beri buna şaşırmazdım eğer sihirbaz olmayan hakkında bilgim olmasaydı
İdefix ve BKM siparişlerim. BKM 14.90 Bir alana bir bedava kampanyası ile 6 kitap aldım, ayrıca kod kullanınca çok uyguna gelmiş oldu.
Merhaba, Thomas Harris kitaplarını okuduğunuzda yorum rica ederim. Fimlerini çok severim ama yayınevini bilmiyorum. Çeviri güzel ise seriyi okumayı düşünüyorum.
Kredi kartına son bir darbe indirerek aylardır ertelediğim,sepete ekle çıkar yapmaktan bir hal olan Dikenlerin Diline artık dayanamıyaraktan sepete mıhladım birkaç günlüğüne, Scott Sigler’in de bir serisini okuyorum ve şuanlık aşırı hoşuma gitti.Daha önce tek bir kitabı e yayınları adı altında çıkmış ve çoğu sitede baskısı yok gözüküyordu,18 Tl olunca da aman alayım diye ikisini de aldım açıkçası.
Amazon’da %53-57 arası indirimler devam ediyorken eksiklerimi tamamlayayım dedim.
BKM siparişim. Eco’nun Güzelliğin Tarihi kitabını da almıştım künyede ciltli yazmasına rağmen karton kapak geldi hayal kırıklığı oldu bir nebze.
Kitapyurdu
D&R %40 kampanyası vardı geçtiğimiz günlerde . Forumda o kadar çok övgüsünü okudum ki sonunda ben de dayanamadım.
Kidega 2 ayın sonunda nihayet hatalı baskı olan kitabımın değişimini yapıp yenisini gönderdi.
Okuduktan sonra Okuduğunuz Kitaplar başlığında yorum yaparım. Sizin gibi ben de hem filmlerine hem de dizisine hayranım. Bakalım kitapları nasılmış
Arkadaşlar merhaba. Hepinizin bildiği üzere özellikle spn birkaç gündür ülkemizde ciddi orman yangınları olmakta ve hala yenileri çıkmaya devam ediyor. ( biraz önce ödemişte 2 tane daha çıktı. ) Birçok kişi gibi bende bu duruma aşırı üzüldüm ve bu ayki kitap almak için ayırdığım parayı fidan bağışı için kullandım. Evet biliyorum bu tarz yardımların bu şekilde paylaşılması hem ahlaken hem dinen pek doğru değil ancak bu şekilde belki başka yardımlar da toplanabilir diye bunu yapıyorum. Sizden ricam belki bütün paranız olmasa da 2 kitaptan bile olsa bir süreliğine vazgeçip destek olmanız. En azından forumca ufak bir yardımımız olur. Belki sadece ben vermiş olurum ama önemli değil. Ülkemizin şu döneminde çıkan yangınların bpyutu dikkate alındığında en azından yanan yerlerin yeniden ağaçlandırılması önemli. Sadece antalyada orman alanları haricinde yanan tarım alanı 6500 dönümü geçmiş durumda. Bu sayıyı boyutun daha net anlaşılması için veriyorum. Hepinize iyi günler

Not: Bu mesajı bu konuya atmamın nedeni tahminen forumun en çok okunan başlığı olması. Yetkili arkadaşlardan ricam yeteri kadar görüldükten sonra ufak çaplı bir kampanyaya dönüşürse yeni bir konuya taşımaları. Bu lonu kirlenmesin.
Bugün D&R a yolum düştü aşağıdaki kitapları aldım. @Agape iyiki optimum önerimize uymamışsıniz D&R büyüktü ama standlar çok küçüktü. Sadece iki küçük stand yapmışlar.
Şeker portalı özel baskisi tekrar baskı mı yaptı? Ve diğer baskılarından farkı ne acaba?
Hepsi sahte mi yoksa sadece Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri mi
Tekrar baskı yaptı sanırım ilk baskı bende olmadığından karşılaştırma şansım yok ama çok da bir esprisi yokmuş.