Sanırım eski baskı. Babil sitesinde tükendi olarak gözüküyor.
Yeni baskı yaptı sanırım. Çok ilginç bir şekilde sadece BKM’de satışa açılmış gözüküyor.
Çıkış tarihi 15 Temmuz gözüküyor. Ben de almıştım epey uzun sürdü ama tedarik ettiler. Kargoda şu anda.
Hepsi bandrolsüz mü Gardrops’ta bildiğim bir hesap basımı olmayan kitapların dijital baskılarını satıyor ayrıca bu satıcı sadece gardorps’ta 9 hesaptan korsan kitap satıyor
Ve en iyi bilimkurgu öykülerini fırsatçı sahaflar en düşük 1200₺ satıyorlar
Tuhaf. Hem stoklu değil hem sadece BKM satıyor Neyse kargoya verildiğine göre en azından bir sistem hatası yok. Hem size hem alan arkadaşlara hayırlı olsun
Tema Vakfı’nın toplanan bağışı Orman Genel Müdürlüğü’ne aktaracağını da forumdaşlara bildirmek isterim. Belki alternatif bir STK üzerinden bağış yapmak isterlerse diye.
Evet bendekine baktım 2.baskı Temmuz 2021 yazıyor. 5000 adet basılmış.
Devlet kurumuna güvenemiyoruz hale bak
Maalesef. Konu hakkında söylenecek çok şey var ama yeri değil:)
Bundan haberdar olduktan sonra vazgeçtim zaten. Ne günlere erdik…
Satıcı kim bende almak istiyorum bunları .
KiNG_of_The_CiTy galiba korsan kitap satıcı sizsiniz burada reklamınızı yapmaya çalışıyorsunuz biraz olsun insanda ar olur emek hırsızlığı hukuki suça ve kul hakkına ortak olmaz !
Ucuza aldim o bana yeter. 40 TL’ye alabilirken gidip 1300 TL veremem kusura bakma. Baskısı var da biz mi almadık? Gidin alın sahaftan. Sildim satıcıyı.Kaziklan keyfin bilir.Baskisi varsa konus .Saticisin belli Elinde kalcak diye korkuyorsun belli"ki fahiş fiyat koydun .
Kitabınızın korsan olduğunun farkındasınız değil mi?
Korsan kitap tartışmasına girmeyeceğim ama korsan kitap ticaretinizi özel mesajlardan devam ettirin bence.
Bir kitabın baskısının bulunmaması bu forumda korsan baskılar ve linkler dolaşmasına sebep olmamalı.
Dünya Sanat Tarihi BKM’den, diğerlerini D&R’den satın aldım. BKM bilindiği gibi tedarikti vs derken gelmesi 1 haftayı buldu. D&R epey bekletti; sipariş verdikten 18 gün sonra elime geçti. The Witcher’in tedariği uzun sürüyor sanırım.