Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Küçük bir hediye :relaxed:

41 Beğeni

IMG_20210802_115942

36 Beğeni

D&R 14.90 indiriminden aldım. Marmara Park düşünen arkadaşlar varsa yolun karşısındaki Migros D&R da çok daha fazla stok var,bilginiz olsun.

21 Beğeni

Mahşer Nadir’den 35tl. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum, göreceğiz. :slight_smile:

27 Beğeni

Şöyle bir sıkıntı olabilir Mahşerle alakalı kitabın sayfa sayısı ve ebatı karton kapağa uygun değil.İlk Altın bu formatta bastı ama kitap okundukça sırttan çatır çatır çatladı,sonra ciltliye çevirdiler.

1 Beğeni

Benim kitabında sırtı çatladı ama yere falanda düşmüştü yeğen sağ olsun :joy: En azından sayfalar falan kopmuyor. Yani ciltsiz ve bayağı kalın bir kitaba göre ve benim yeğenimin 2-3 kez yere atmasına dayandığına göre kalite olarak iyi sayılır bence :slight_smile:

Ufak, minik bir not: Yayınevi çalışanı değilim, vurmayın :laughing:

7 Beğeni

Sağ taraftakileri D&R’den, sol taraftakileri ise BKM’den aldım.

Amazon’dan aldıklarım.

18 Beğeni

Evet cilt meselesini ben de düşümdüm… Fakat sıfırı ciltli de ciltsiz de öğrenci halime göre pahalı geldiği için Nadir’de bunu bulabildim maalesef. Kitapların sırtını kolay kolay kırmam, çok nazik davranırım onlara ama bakalım bunda durum nasıl olacak. Umarım @MelihAntepli’in dediği gibi sağlam çıkar. :slight_smile:

2 Beğeni

Kızılay’da İş Bankasının Kitabevi var, 2 hafta kadar önce oraya gittiğimde Altın Kitaplar Yayınevinin bazı kitaplarını da satışa koymuşlardı (Stephen King, Dan Brown…) ve %40 indirimliydi. Oraya da bakabilirsin aklında olsun ama %40 devam ediyor mu onu bilmiyorum.

1 Beğeni

Beşiktaşta minik bir yayınevi panayırı var bu sıralar,Aslında gitmeyecektim ama KomikŞeyler ayın dördünde piyasaya çıkaracağı kitapları normal şartlarda bu panayırımsı şeye erken getirmiş ve ikisine de %25 indirim yazmış. İkisinin de yanında kendi posterini veriyor.Küçük de bir işim olunca o tarafta bunları da aldım.İkisine 43 verdim.

16 Beğeni

Birkaç gün önce verdiğim Amazon siparişim bugün geldi. İş Bankası yayınları genellikle temiz, hasarsız geliyor.

31 Beğeni

Kızılay’a pek yolum düşmüyor ama gidersem kesin bakacağım, belki bir iki şey denk gelir. Teşekkür ederim. :slight_smile:

3 Beğeni

Bkmkitap’tan. İçinde yırtık, kıvrılmış ve kirli şömizli kitaplar var. İlk kez bu firmadan memnun kalmadım.

29 Beğeni

Dolap uygulamasında kargo ücretiyle 18.9₺ aldım ve böylece vakıf serisini tamamlamış oldum :relaxed:

42 Beğeni

Yaşar Kemal’i ne kadar seviyorsam kitaplarının sırtlarından da o derece hoşlanmıyorum. Siz atınca tekrar aklıma geldi bu durum… :maple_leaf: :no_mouth:

4 Beğeni

Evet haklısınız biraz daha özgün kapaklar olabilirdi bu arada en sevdiğim yazardır :relaxed:

1 Beğeni

BKM ertesi gün kargolayarak ilk defa bu kadar hızlı gönderdi :slight_smile:

24 Beğeni

Ağustos alışverişimin ilk kısmı. İkinci kısmı Kidega’dan YKY alışverişi olacak.

Soğuk Savaş kitabı sahaftan. Diğerleri YKY ve İş Kültür kitabevlerinden.

23 Beğeni

Cemil Meriç, Kitapyurdu diğerleri Amazon’dan toplam 85 tl

16 Beğeni

Hayırlı olsun kitaplarınız. Gustave Le Bon’un Say çevirisi bende var ve çeviri dili gerçekten çok eski. Cümlelerin yarısını anlayamıyorum. Siz de aynı sorunla karşılaşacak mısınız, merak ettim.

1 Beğeni