Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Çok teşekkürler, okuduğum zaman söylediklerinizi dikkate alacağım. Okurken o gözle değerlendirmek doğru olacaktır.

1 Beğeni

Yakınlaşmalar Amazon’dan. Diğerleri D&R.

29 Beğeni

Benim İnandığım Eganba’dan diğerleri Amazon’dan.
Fullmetal Alchemist’in tüm ciltlerini sipariş edecektim ama manga okumaya yeni başladığım için emin olamadım, ilk 2 cilt ile başlayayım dedim. İlk cilt için teslimat tarihi 4 gün sonrayı gösteriyordu, henüz gelmedi. Diğerleri 24 saat içinde teslim edildiler.
image

15 Beğeni

All You Need Is Kill tam bir Mangaya Giriş 101 kitabı,ondan sonra bağımlıya bağlıyorsunuz :rofl:

3 Beğeni

Cidden tam bir klişeler klişesi xd Fma da tam tersine işin nirvanası. Kim yönlendiriyor seni @Boneca :Dd

1 Beğeni

Evimde 150 civarı Türkçe Mangam var ama benim bile hala FMA yok elimde.Biraz da baskılarını beğenmiyorum Akılçelenin.Öyle bir dış kapağı var ki bildiğiniz 10 yaş çocuk kitabı gibi.

4 Beğeni

Kadın anam. :rofl:
Annem dedi ben de itirazsız kabul ettim. :grin: Hatta “vaaaay hiç aklıma gelmemişti” falan dedim ahahaha.

:heart_eyes: ay ne güzel umarım bir gün benim de olur. @Arcade ben manga ve çizgi roman okumaya yeni başladım. Bitirdiğim tek manga Death Note. Başlangıç için önerilerine açığım. :blush: Gerçi ne seviyorum/seveceğim bilmiyorum çok yeni bir dünya benim için. Şimdilik biten serilerden gitmeyi düşünüyorum. Yeni sayı/baskı bekle, senelere yayıp topla hiç bana göre değil bir şey okumak istiyorsam hepsini alıp başlamayı sevenlerdenim.

4 Beğeni

Benim her ay alışverişim şu şekilde ilerliyor.Gerekli Şeyler başta olmak üzere yakında raflarda gönderilerine bakıyorum yayınevlerinin manga basan,takip ettiğim ve yeni çıkanlar varsa onları tanesini 25 Tl den hesaplayıp,üstüne 2-3 sürpriz manga çıkar diye bir 50 Tl falan ekliyorum,elimde kalan para varsa onunla normal kitap alıyorum.Evde küçük bir Tahsin Sütçüoğlu yum yani.Bunun sebebi de baskısı biter korkusu tamamen. :sweat_smile:

2 Beğeni

FairCarefulBlacklemur-max-1mb

11 Beğeni

BKM…

Everest midi kitapların yeni baskıları -2020 sonrası- çok iyi. Eski midi baskılarda kapaklar sert olduğu için kırılıyordu ve sayfalar ciltten kolay ayrılıyordu. Yeni midilerde bu sorunlar yok.

24 Beğeni

BKM…

Kitabın köşesi vuruk geldi. Hatta bir miktar şömizi parçalanmış. İade ile uğraşmayacağım ama BKM defterini kapatıyorum artık. Bildiğiniz market poşeti gibi bir şeye sarıp yollamışlar…

17 Beğeni

Yaşar Nuri Öztürk’ün en önemli eserini 79 yılından kalan ıslak imzalısını gördüğümde almadan edemedim. :sob:
Trajik başarıyı forumda başka bir konuda öğrendim.

12 Beğeni

Merhaba,

gerçekten BKM uzun zamandır saçmalamaya başladı. Çok sayıda insanın aldığı kitaplar hep hasarlı. Bence bunlar, hep yayınevlerinden hasarlı ve temiz olmayan kitapları alıp ucuz fiyata satıyor. Bu tesadüf olamaz. Ben üç dört ay önce kapadım BKM siparişlerini. Samimi diyorum son 5 siparişimin hepsi ya hasarlı geldi ya da toz içinde.

Bir de bunların yaptığı müthiş kurnazlık var, genelde bayram donemlerinde baskısı olmayan kitapları sanki stokta varmış gibi gösteriyorlar. Size kitapların bildirimi ancak 20 gün sonra geliyor paranızın iadesi ile 1 ayı geçiyor. Milletin parasını döndürüyorlar. Tam şark kurnazı olmuşlar.

16 Beğeni

Manga manga ve daha çok manga :heart_eyes::heart_eyes:.
Ajin ve Tokyo Gûl serileri Dolap uygulamasından. Diğerleri de BKM’den alındı. BKM den birkaç seferdir manga söylüyorum hep oldukça temiz yolluyorlar nazar değmez umarım :joy:. Ajin 1’i okudum bile aşırı güzel :heart_eyes:. Bunları yazmadan 5-6-7 yi de sipariş ettim bile Dolap’dan :joy:.

21 Beğeni

Sahaftan aldığım PKD öykü derlemesi. İçinde 21 adet öykü bulunuyor. Fiyatı biraz indirdiler ama yine de öyle diğer sahaf alışverişlerim gibi ucuza gelmedi :pensive:

34 Beğeni

15 dolar artı 10 dolar kargo
Diyebileceğim vize sorununuz yoksa İstanbul Londra git gel 2500 TL
Bir kaç ay önce abebooka almanya türkiye kargo 40-50 euro yapmışsınız ben 200euroya Münih’e gidip gelebiliyorum yazmıştım. Bir süre sonra bir kaç alman sahafta kargo fiyatları biraz daha merhametli seviyelere indi. Zaten İngilizce bildiğinize göre türkiyedeki sahaflarda bilimkurgu çok var hepsi Dick kadar pahalı satılmasa gerek? İtiraf edeyim 2-3 bin kadar yabancı dil kitabım var ama hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Ama eğer sabredipiki haftada ayda bir nadire bakarsanız yılar içinde binlerce İngilizce kitabı uygun fiyata düşürebilirsiniz. Philip Dick halk baskılarına 50-100 lira istemeleri merhametsizlik.

Arkadaşlarımla geçen gün yüklü bir BKM alışverişi yaptık. Tek sorunlu benimki oldu. Ancak market poşetine ürünü sarıp göndermeleri beni çok kızdırdı. Kenarını ben kendim tamir edeceğim. Bu tür işlerde elimden güzel işler çıkıyor ancak yine de böyle bir işle uğraşmak can sıkıcı.

Günahlarını almak istemiyorum. Ama BKM’nin online satış olayı benim için kapandı. Yakınlarda Bursa’ya yakında gitmeyi planlıyorum. Gittiğimde mağazalarına gidip durumu kendilerine bildireceğim. Amazon’a da kızıyordum her ürünü ayrı kutuluyorlar diye ancak Amazon’un alnından öpmek lazım hiçbir ürünüm hasarlı gelmedi üstüne üstün Ankara’ya 2 iş günü içinde ulaşıyor ürünleriniz… Normalde ben ürün alırken 3’üne 5’ine bakmam kaliteli yerden alırım ama sanırım bir ana BKM’nin nasıl çalıştığını unuttum. Neyse bu da bir ders oldu.

6 Beğeni

Hocam kesinlikle, şu an piyasanın en iyisi tartışmasız Amazon. Tertemiz geliyor, özenli pakette geliyor. 1 lira 2 lira fazla oluyor bazı kitapları ama olsun, temiz geliyor en azından. Bazen indirimde yakalıyorum. Mesela 2 ay önce çok merak ettiğim, SayınProf. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Osmanlı Bilim Mirası 2 cilt kutulu kitabını 56 liraya aldım. Kitabi çok guzel paketlemişler ve ambalajında geldi yahu. Şikayetvar sitesine bakın mesela, BKM üzerine hep bizim de muzdarip olduğumuz şeyler. Bu ülkede işini iyi yapan, bir süre sonra bunu sürdüremiyor. Yurt dışında 5 yıl önce yediğim bir kurabiyeyi, aynı lezzet ve kalitede bulabiliyorken, ülkemizde bu hizmet anlayışı olmuyor maalesef. BKM bedava da verse almam bitti benim için.

3 Beğeni

Hiç sormayın gerçekten, yurt dışından kitap olayı da bitti. Yıllar içinde hem Amazon olsun hem bookdepository ya da abebooks olsun inanılmaz güzel kitaplar aldım okudum. Son bir yıldır kur farkı, gönderim ücretlerinin artışı sebebi ile artık bakamıyorum. Gerçekten çok yazık oldu.

1 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar