Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İkisini de Amazon’dan aldım. Sanatçının Gençlik Portresi’nin çevirisini çok beğendim. Fuat Sevimay Ulysses’i de çevirmiş. YKY çevirisi çok kötüydü devam etmemiştim. Sanırım bu ikisi bittikten sonra ona geçeceğim. Fuat Sevimay’dan Ulysses çevirisi okuyan var mı?

16 Beğeni

BKM’den satın aldım bildirim gelmişti stok olduğuna dair. Şuanda var mıdır bilemiyorum.

1 Beğeni

Merhaba,

Geçmiş olsun, cidden çok üzüldüm. Bu kutular elle baya bir emek harcanarak yapılıyor. Bu şekilde olmasına çok üzüldüm.

Elimizde yedek kutu kaldıysa göndermek isterim. Yarın arkadaşlarıma soracağım.

Bana ınstagram veya twitter üzerinden özel mesaj ile ulaşırsanız çok sevinirim.

Sevgiler
Ertan

17 Beğeni

Ertan seni buralarda görmek güzel @JBC. :relaxed:
May the force be with you. :cowboy_hat_face:

1 Beğeni

İş bankası kitaplarını dün forumda paylaşılan Amazon indirimlerini görüp aldım. R.L Stevenson kitapları ve Çağdaşlarının Anılarıyla Çehov kitaplarını da dün Kitapyurdu’ndan aldım. İki siparişte ertesi gün teslim edildi.

32 Beğeni

“Çağdaşlarının Anılarıyla Çehov” daha önce gerçekten görmedim. Şu an çok merak ettim. Sipariş vereyim bende Eylül sonuna doğru okumaya kısmet.

1 Beğeni

Cem baskısı eski 2002 tarihli, iletişim basıyor artık bu kitabı ama KY’de Cem baskı 12 TL, onu almak daha mantıklı olur.

1 Beğeni

211 sayfa fark var arada. Bu fark neden var biliyor musunuz?

Cem içindekiler:

İletişim içindekiler:

Muhtemelen çeviriye esas alınan kitapların baskılarından kaynaklı farklılıklar var.

Bu da 1986 tarihli Rusça baskı:

1960 Rusça baskı:

5 Beğeni

Çok teşekkür ederim detaylı bilgi için hocam

2 Beğeni

Nadir’den sipariş ettim. Kitap yeniydi zaten. Jelatinli geldi. Aynı sahaf yazarın istediğim başka kitaplarını da satıyormuş. Fark etmedim. Fark etseydim alırdım. Kargo parası da ödemezdim.

11 Beğeni

Ben uzun zamandır takip etmeyi bıraktığım icin görmemişim bunu. Sınırlı sayıda mıydı bu baskısı? Hoş halen fasikül almayıp tek cilt beklemeyi düşünüyorum ama çok güzel göründü gözüme. Halen satışta ise link alabilir miyim?

1 Beğeni

Evet sınırlı sayıda kutulu baskı yapıldı. Maalesef iki kutu da tükenmiş durumda.

Ayrıca tek cilt gelmeyebilir. Ertan bey tek cildin çok maliyetli olacağını belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam canlı yayınların birinde yada bir yorumda. Fasikül olarak toplamanızı tavsiye ederim.

2 Beğeni

Ben sormuştum forumda ona yazmıştı, kaçırmamam gerekirdi bunu ya. Çok üzdü şu an. Sen kac sene bekle çıktığında haberin bile olmasın. :frowning:

1 Beğeni

Tek cilt beklemeyin bence çıkma ihtimali yok denecek kadar az.

1 Beğeni

Amazon’dan hepsini 87₺ aldım iki gün içinde geldi darısı kidega’ya

30 Beğeni

Uzun süren kitap alamama hastalığımı -okuma hızım düşmediği ve okuyacak en fazla yirmi kitabım olduğu halde ne gerek var dediğim bir dönemdeyim-sevdiğim yazarlarla bozdum.

30 Beğeni

Belki dükkan stoğu vardır Ankara’da bir tanıdık varsa dükkana gidip bakabilir.

1 Beğeni

Beyaz Zambaklar Ülkesinde uzun zamandır okumak istediğim ve merak ettiğim bir kitaptı. İş Bankası basınca daha fazla bekletmeden aldım. :slight_smile:
Hayalet Öyküleri Seriyi takip etmiyorum. Fakat seride okumak istediğim kitaplar var. Başlangıcı Hayalet Öyküleri ile yapacağım. :ghost:
Şeytanın İksirleri forumda birinin paylaşımıyla görmüştüm. (İsmini hatırlayamadım.) Kapağı ve konusu ilgimi çekti. Okumaya başlıyorum. :skull: :skull_and_crossbones:

17 Beğeni

Hepsi taşınana kadar bitsin ,çok amin :v::exploding_head:

21 Beğeni