Amazon siparişim. Fiyatlar uygundu. Kitaplar hasarsız geldi ancak kimi kitapların içinden ayraç çıkmadı.
Liste bende var tekrar baktım Mahmut Yesari yok listede.
Kusura bakmayın yılları şaşırmış olabilirim. YKY’nin bastığı toplu ve bütün öyküleri toplamaktaydım. Bu kitabı epey beklemiştim. Sizde hepsi varsa hangi yıl olduğunu yazarsanız sevinirim.
Tamamdır onu hemen sordurayım.
2021 yayın programı diye kitap ekinde yayınlanan liste var bende daha öncekileri bilmiyorum ama bu listede yok Mahmut Yesari. Önceki yıllar var gibi anlaşıldıysa yok maalesef.
Toplu olarak değil de tek tek satın almayı sevdiğim için bazılarını buraya atıp atmadığımı unuttum. Önceden attığım varsa kusura bakmayın lütfen.

Bizans’ın Gizli Tarihi’ni 2 adet sepete eklemişim. Umarım almak isteyip stok tükendiği için alamayan olmamıştır. 
Buraya atana kadar Bin Muhteşem Güneş’i okudum bile.
Sabahattin Ali külliyatını 54 TL’ye aldım, indirimi haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.
Viking’i de uzun zamandır istiyordum, Amazon’da 25 TL’ydi, onu da aldım. Kapağı farklı geldi, şömizin içi falan diğeri gibi resimli değil, içinde posteri falan yok ama sorun değil. Zaten posteri asmak gibi bir niyetim yoktu, hasarsız gelmiş olması yeterli.
Sabahattin Ali kitapları çok kaliteli olmuş, hepsine bayıldım! 
Son iki tane kalmıştı hemen aldim vallahi teşekkür ederim tekrardan, amazonda 45 lira aynısı
İyi okumalar.
Sahaflardan birkaçını yeni, birkaçını geçen ay aldım.
Last Templar, Son Tapınak Şövalyesi adıyla Koridor yayınlarından çıkmış. Piyasada sıfırı yok ama nadirde 2-3 TL’ye var. Sahaflardan isterseniz sanırım bedava bile verirler
İngilizcesi de ucuz ben 5 TL’ye aldım.
Heretic aynı isimle yine Koridor tarafından basılmış. Grail Quest serisinin üçüncü kitabı. Bu da aynı şekilde piyasada sıfır olarak yok fakat ikinci eli o kadar bol ki sahaflar ücretsiz verebilirler 
Gateway’i taa lise zamanında Hiçi Destanı - Çıkış Kapısı adı ile okuduğumu hatırlıyorum. Serinin diğer kitaplarını malesef ingilizce olarak bulamadım. Zamanla muhtelif sahaflara düşer illaki 
Robert Reed’in Marrow kitabı arada derede kalmış bir bilimkurgu kitabı. Konusu hoşuma gitti. Bunu ve Gateway’i geçen ay almıştım. Yanış hatırlamıyorsam ikiside 20 TL idi.
Silence Of The Lambs bilindiği gibi kuzuların sessizliği. Fotoğrafta çıkmamış ama güzel bi kapak tasarımı yapmışlar 
İş Bankası olanlar Amazon (buradan haber veren arkadaşlara teşekkürler)
İletişim olanlar ve YKY Hepsiburada
Çehov Kitapyurdu
Hayırlı olsun şiirin gücü 
Bu seri hep aklımı çeliyordu ama hem stok sorunu hem ciltli / ciltsiz karmaşasından bir türlü alamamıştım. Şimdi %50 indirime girince aldım ama havale seçeceğini işaretledim düşünmek için biraz vaktim kalsın diye
.Baya uzun zamandır manga harici kitap almadım değer mi değmez mi bilemiyorum kitaplar çok övülüyor ama emin olamadım, boş ver diyip göndersem mi parayı acaba ? Kafam karışık yani baya
.Kitap almaya almaya cimrileştim sanırım nerede o eski günler diyorum
12 gün sonunda nihayet gelen kidega kargosu. İclal Aydın’ın kitabı 150tl ve üstüne hediye kitaplardan seçtiğim kitap. Sanırım bir daha %50 kampanyası olsa da kullanmayacağım kidegayı. Enparam da yok nasılsa uğraşmaya değmez 
10 gün oldu bugün ile hala bekliyorum Kidega’nın keyfini eğer pazartesi’ye kadar gelmez ise yaptığım işlemi iptal edeceğim. Hatta müşteri hizmetlerini aradım ve Çin’den sipariş istemiş olsa idim şimdiye Süveyş kanalına ulaşmıştı dedim… Sağolsun telefonun arkasındaki bayan sadece bir aydır sıkıntı yaşıyorlar imiş onun haricinde hiç sıkıntı yaşamamışlar tabii yersen… Eti puf var yersen 
Evet 3-5 aydır genel olarak gecikiyor kidega siparişler.
Benim 12.günde anca geldi bazılarının 20 günü de bulabiliyormuş çok sıkıcı bir durum cidden.
Salona kitaplık yaptıramıyorum fiyatlardan dolayı ama kitaplık yaptırırsam boş kalmasın diye kitap alıyorum. (Tahmini 500- 700 kitabım vardır) Galiba kitap alma hastalığına yakalandım.
Döviz kurları ve ekonomiye baktığımız zaman kitapların fiyatları döviz bazında hala ucuz, yakında çok daha tırmanışa geçecek gibi.
Kitapların hepsi Amazon üzerinden Prime ile alındı. Amazonun stok ürünleri olmasına rağmen 3 farklı kargo ile geldiler. Kendi kargosu iyi ama MNG resmen kutuyu rezil etmiş. MNG ile gönderilmesi pek hoşuma gitmedi.
Klasikleri daha önce başka yayınevlerinden okumuştum ancak ya özet ya da kötü çevirilerdi. İş bankasından klasik topluyorum, vakit buldukça okuyacağım.