Ya ne güzel! Benimki hala tedarik ediliyor görünüyor. Bende bir daha kidega kullanmayı düşünmüyorum gercekten😔
Hayırlı olsun, iyi okumalar.
Ömer Seyfettin’den birkaç sayfa paylaşabilir misiniz? Bir de Ömer Seyfettin de Delta tercihinizin sebebini sorabilir miyim?
İşte görmek istediğimiz çılgınlık
Geçmiş olsun öyle görünüyor
İyi okumalar.
Çok teşekkür ederim tabi ki paylaşırım deltayı tercih etmemin tek nedeni tüm öykülerinin bir arada yer almasıdır
YKY Delta serisi mizanpaj nedeni ve özellikle punto dolayısıyla Dergâh Yayınları’na yöneldim. Eğer alacaksanız bu baskıyı daha çok öneririm. Tüm öyküler var ve hazırlayan düzenlemesini yapan Ömer Seyfettin üzerinde uzmanlığı olan bir öğretim üyesi Hülya Argunşah.
Ömer Seyfettin - Hikayeler 1 https://www.amazon.com.tr/dp/6257005329/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_ENYTSYE8G6HP1QJNV0F2
Ömer Seyfettin - Hikayeler 2 https://www.amazon.com.tr/dp/6257005337/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_752C4YT7H61G85SFF3W4
Ben de aynı sebepten dolayı kitaplıksız takılıyorum. Bir de nereye yaptıracağım sorunsalı var. Yaklaşık 700-750 tane kitabım vardır. Bir kısım kolilerde takılıyor, bir kısım gardrobumda, vestiyerde ve konsolda. En azından kimse görmediği için ödünç almak isteyen olmuyor.
Bir Ömer Seyfettin fanı olarak söyleyebilirim ki son zamanlarda Ömer Seyfettin adına basılmış en güzel şey bu kitaptır.
Benim için bu yorumunuz çok değerli oldu, teşekkürler.
Bende Delta yayınlarının karınca boyu puntosundan rahatsız oluyorum. Dergah Yayınları’na bir bakayım. Ah keşke bir ciltli yapsalarmış külliyatı.
Usta yer varsa bende 10 tane alıp gelebilirim .
Annem en alttaki kitabı isteyince Kitapyurdu’ndan ufak bir alışveriş yaptım. 10 TL indirim çekimi verdiğinde bir tane daha kitap alacağım. Bedava kargo olarak Scotty vardı, onu seçtim. Bu sabah 8:50’de gelmişler. Bizim zil bozulmuş farketmemişim. Telefonu da gece kapatıp şarja takmıştım. Aramışlar ama malesef ulaşamamışlar. Ama arayıp evde olduğumu söyleyince yarını beklemeden bugün tekrar getiririz dediler. Tamamen kusurlu olduğum halde bunu yapmaları çok hoşuma gitti .
Bu Michael J.Sullivan ın devam kitapları daha gelmicek mi ki?
Zaten kitaba bu kadar az değer verilen bir toplumda bu forumdakiler olarak çılgın kalıyoruz bence
Ben de aynı durumdayım ancak insan kitaplarını rafta görmek istiyor. Gizli saklı kutular garip duruyor.
evet ben de çok isterim nizami bir şekilde karşımda dursunlar ama evde kitaplık için uygun bir yer seçemedim henüz. Bir de olmuşken güzel, dayanıklı olsun istiyorum. Sonra fiyatını öğrenince alışveriş listemi tamamlayayım da sonra hallederim kararına varıyorum. İnşallah halledeceğim bu sorunu.
Bende dergah yayınlarının 2 ciltlik olanını tercih ettim. Delta bana hitap etmedi. Yazı karakterleri gözü yoracak kadar küçük ve sayfaları dokunurken yırtılacak gibi geliyor. Yazar kasa fişinden daha ince kağıtları var.
D&R kampanyasındaki İthaki Pangea Kitaplığından Istrancalı Abdülharis Paşa’yı beğenince serinin diğer kitaplarına da şans vermek istedim. Ve forumdaki değerli yorumlara bakarak en beğenilenlerden başladım.
2 yaşına girmek üzere olan yeğenime kitaplık oluşturuyorum(geç bile kaldık bence ) bundan önce o kitapları paylaşmayı akıl edememiştim maalesef. Bu üç boyutlu masalları çok beğendim.
Efsun Sokağı D&R 15 tl kampanyası
Diğerleri Amazon.