Turizmde hareketlenme başladı eğer gelecekseniz iletişime geçelim kitap siparişlerimi önceden vereyim
Gelmesini umuyorum ilk kitabını beğenmiştim, ikincisine hemen başlamak istiyorum. Öyle çok kapsamlı, ağır ilerleyen bir konusu yok. Diğer büyük serilerin arasında çerezlik olarak okunabilir.
Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi ve Koralin Amazon’dan diğerleri BKM’den. Koralin’i dün gece 23:30 sularında sipariş etmiştim 11:00 olmadan kapımdaydı bu teslimat hızı hakikaten büyüleyici.
sakın…
onlarca kişinin mağduriyet yaşadığını bizzat gördüm.
hemen şikayet edin lütfen.
2.5 ay sonra toplu bir sipariş verdim. 2 kitap da temin edilirse harika olacak. Bekleyip görelim bakalım.
Minik manga koleksiyonum ve yeni gelenler. Hepsini Gardrop’tan 50 tl gibi güzel bi fiyata aldım. İkinci elde mangalar çok güzel fiyatlara yakalanabiliyor güzel bir akış var .
Bang Çizgi’den aldığım ilk mangalar ve bence çok kaliteli baskıları. Okumak için sabırsızlanıyorum .
Başlamak için doğru kitap mı bilmiyorum ama merak ettiğim bir yazardı. Kitaplara bakarken gözümün takılıp durması sonucunda aldım
Ben de yeni aldım bu kitabı, henüz elime geçmedi.
Daha önceden birkaç kitabını okumuştum Ahmet Ümit’in. Kalemi kuvvetli diyebilirim.
Yazarın bütün kitapları polisiye mi?
Hepsi değil de çoğunluğu sanırım öyle
Sokağın Zulası - Şiir
Masal Masal İçinde - Masal
Bunların dışında kalan tüm çizgi roman, öykü ve romanları polisiye.
Doktor who kitabını nerden aldınız acaba .
Kitapyurdu’nu bayadır kullanmıyordum ama hem ithaki hem dex aynı anda %50 olunca ben de eksik tamamlama ve yenilerden merak ettiklerimi alayım dedim Mükemmel Bir An(pegasus) 100tl üzerine hediye kitaplar kategorisinden ilgimi çeken bir tek o olduğu için onu seçip aldım. Bir de 10tl hediye çeki geldi şimdi bunları aldığım için, hazır kargo bedavayken bir kitap daha alırım sanırım
Teşekkürler bilgi için.