Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

@Bengu den almıştım. Geçen dolap uygulamasında da gördüm. Bi bakın isterseniz.

Hepsiburada 100/50 ve İninal kampanyası ile aldığım kitaplar geldi.
Kötü gelen kargoları görünce baya gergin bir bekleyiş içimdeydim ve kutuyu görünce kesin iadeye gider diye düşündüm çünkü her yerinden darbe almış, yırtılmış bir koli geldi. Ama kitaplar aşırı şaşırtıcı bir şekilde tertemizlerdi. O kitaplar o kutuda nasıl böyle temiz kaldı bilmiyorum ama kitapçıdan seçmişim gibi tertemizdi :partying_face::partying_face:.
Kitapları toplam 88 liraya aldım bence baya güzel bir alışveriş oldu :slightly_smiling_face:.

37 Beğeni

İthaki Modern seçkisi, Amazon’dan. Modern serisinin tüm kitapları bir süredir %50 indirimliydi Amazon’da. 10 kitap için sepette ekstra %10 indirim ile güzel bir alışveriş oldu.

Bu seriden 12 kitabım eksik şuan. Aldığım oranda okuyabilsem güzel olurdu. Biraz bu seriye ağırlık vermeyi düşünüyorum.

32 Beğeni

HB 50/100 Kampanyasından. Arkadaş Kitabevinden çok memnunum. Nazar değmesin :nazar_amulet: Hem çok hızlı kargoluyorlar hem de sağlam pakette temiz kitaplar gönderiyorlar.

24 Beğeni

Şanslısınız. Benim de kargo geldi. Bir tanesi daha sonra gelecek. Diğer gelenler temiz. Ancak Kasvetli Ev kutusundan Don Kişot çıktı. :joy: Değişim için yazdım.

3 Beğeni

Amazon siparişim elime ulaştı. :partying_face: Vakıf Kurulurken için %50 beklerken %53’le aldım, Loki’nin Müjdesi 10 TL’ye buradan bir arkadaşın haber vermesi üzerine aldım, kendisine teşekkür ederim. :blush: Kalp Çarpıntısı’nı da malum kişilere tepki, azınlığa destek ve hoşuma gittiği için aldım. :upside_down_face:

38 Beğeni

Biraz Amazon, biraz Hepsiburada, biraz sahaf… Artı olarak ilk defa çizgi roman okuyacağım biraz heyecanlıyım. Forumdaki arkadaşların önerisi üzerine " Batman İlk Yıl" çizgi romanı ile açılışı yapıyorum.

36 Beğeni

Amazon ve HB Alışverişlerim. Bu arada Fikirler tarihi adlı kitap ciltli olarak gelmekte ve oldukça güzel bir baskıya sahip

26 Beğeni

Gangsta’nın ilk iki cildini okudum. Bir dahaki ay 3.cildi de alacağım. Ben hikayeye bayıldım diyebilirim :heart_eyes_cat: . Çizimlerini çok sevdim. Can kardeşlerin olduğu hikayeleri okumak zaten çok hoşuma gider. Umarım siz de çok seversiniz.

1 Beğeni

Fikirler tarihi kaynakçaya sahip bir kitap mı

Sayfa altlarında dipnotlar, alıntılanan bölümlerin nerelerden alındığı gibi ifadeler bolca yer almakta. Yani o sayfada başvurulan kaynağın olduğu görülmekte.

Gangsta şuan orijinalde de tamamlanmamış bir manga.Tr’de bitmesi aşırı bir süre alacaktır bu yüzden bayağı üzüyor bu durum.Tuhaf da bir bilgi vereyim size Kohske aslında mangaka kadının takma adıdır ve kimse kim olduğunu bilmiyor.

Benim de çok hoşuma gitti incelediğim kadarıyla. Tavsiyenizden sonra başlıyorum şimdi daha da merak ettim :star_struck: .

Yılın son alışverişini Amazon’dan yaptım. Hasarsız ve hızlı bir şekilde kargolar geldi.

36 Beğeni

@Arcade Hiç mangakasını araştırmamıştım. Neden kimliğini açık etmiyor acaba? Ben sırf Bang Çizgi’nin o kaliteli baskılarını kitaplığıma koyabilmek için bile beklerim. Ama beklemesi tabiki kolay olmayacak :frowning: .

@keltmuzoso Çok sevmeniz dileğiyle :slight_smile: .

3 Beğeni

Kendisinin çalışma odasıymış bu.Bazıları eski bir Yakuza olduğundan şüpheleniyor ki eğer öyleyse aşırı mantıklı kendini saklaması.Kronik bir hastalığı var ve ondan dolayı hastahaneye falan yatmışlığı var dönem dönem.Ondan ne zaman biteceği muamma.

5 Beğeni

Aklıma anlık Ev Erkeğinin Yolu geldi :smiley: .

1 Beğeni

O seriyi okumayı düşünmüyorum şahsen,zaten aşırı bir manga okuyucusuyum,her seriyi di alırsam ohooooo.

2 Beğeni

İlk cildini çok sevdim ben. Bu yüzden devam edeceğim.

Gelecekten not >>> (aldı)