Her türü sevmiyorum ki alayım.Mesela Shoujo sevmem istisnalar hariç,boğar beni.O yüzden Sessizliğin Sesi ve Gençlik Yolculuğu yok bende mesela.
O kadar yeni bir manga okuruyum ki shoujo’yu Google’lamak zorunda kaldım.
Hazır başlığa gelmişken bugün gelen kitapları da ekleyeyim. Seksen Günde Dünya Gezisi bir şuursuzluk sonucu 2. kez satın aldığım kitaplardan oldu, hediye edeceğim. Amazon’dan 12 saat gibi bir süre içinde teslim edildi.
Ben de Youtube’da manga videosu çekenler yani mangatuberları izleye izleye türleri geçtim,Amerikadaki mangaların stok durumunu bile biliyorum çoğu zaman.O kadar kayış koptu bende
Çizgi romanlar Presstij’den, yine çok sağlam ve hızlı bir kargo geldi. Tüm özel baskılarda ön sipariş süresince aynı numarayı bana ayırmaları ayrıca mutlu ediyor. Kıyamet Saatini son anda kutu almaktan vazgeçmiştim. Umarım pişman olmam.
Hepsiburada’dan 4 kitap aldım ve yine pişman ettiler. Van Gogh - Dostlukla kitabı hasarlıydı, yenisi daha az ama yine hasarlı geldi.
Sus Projesi Dolaptan. Kitap beklediğimden küçük geldi ve fiyatı arşa çıkmış ama bulunca kaçırmak istemedim.
Leyla Erbil - Tuhaf Bir Erkek kitabının baskısı yoktu. Amazon’da hem de 10 lira civarı bir fiyata gelince bastım satın al tuşuna.
Kidega: İthaki 14,90 kampanyasından almıştım. 1 haftada elime ulaştı. Paketleme her zamanki gibi güzeldi.
BKM: Eşimin ve kendimin hesabında ANK9 kodunu kullanarak iki ayrı sipariş verdim. Görseldekiler toplam 170 lira civarına geldi.
Amazon: Amazon yine bildiğiniz gibi hızlı, sorunsuz Tamamı 79 lira tuttu, indirimleri paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
Küçük bir kitapyurdu siparişim. Edgar Rice Burroughs kitaplarının çevrilmesine çok sevindim. Umarım devamı gelir
Henüz satın almadım ama çevirisi nasıl acaba okuyan var mı?
Şu katilBot günlüklerinin 5.kitabı çıkartana kadar kadın 6.kitabı yazdı ya ona yanarım.
John Carter’dan birkaç sayfa (önsöz varsa onu geçip metin bölümünden) paylaşabilir misiniz rica etsem. Bu arada keyifli okumalar.
Hepsiburada’ya kızgın olsamda indirim kodu olunca bunları alarak listeden bir kaç kitap eksilttim. Bu sefer hem temiz hem de hızlı geldi.
Hepsiburada alışverişleri. Ciltli kitaplar kutuya atılarak gönderilmiş, herhangi bir koruma önlemi yoktu. 1. Kitabın sırt ve cilt kısmında problem var onun dışında şanslı sayılırım.
Gürcistan’da kitap ucuz mu?
Kitaplar Türkiye’den almış magnet kartpostal ve çikolatayı Gürcistan’dan almış
Trendyolda bir satıcıdan 5 tane Ielts kitabı aldım fakat korsan olduğunu düşünüyorum. Baskısı silik ve lekeli. Bandrol olmadığı için sorgu yapamıyorum. Yabancı kitapların orijinalliğini nasıl teyit edebileceğimi bilen var mıdır acaba?
Merhaba,
CD nin fotoğrafını çekip ekler misiniz?