Baskısı da yamuk bu arada.
Diğer tarafını yükleyin lütfen
Elimde tutsam %100 emin olurdum ama fotolardan da ben korsanım diye bağırıyor açıkçası Yabancı dil eğitim ve çalışma kitaplarında korsancılık apayrı bi sektör zaten, korsancılar en çok bunda kazanıyor olabilirler hatta
Trendyolda yayınevi mağazaları ve normal alışveriş yaptığımız (idefix, 365, edessa vs.) kitap satış sitelerinin haricinde kitapların büyük çoğunluğu korsan çıkıyor maalesef. Üstüne bir de piyasanın üzerinde fiyat belirliyorlar.
Kalp Çarpıntısı ve Ajin 8 Amazon’dan. Aslında bir kitap daha aldığımı sanıyordum ama almamışım

Illuminae Dosyaları’nı sevmiştim ama 82 sayfalık bir kitaba 35₺ ödemeyi hiç düşünmüyordum. Geçtiğimiz günlerde VodafonePay’in 50/100 kampanyasını görünce(haber veren arkadaşa bir kez daha teşekkürler) aldım. Bu etiket fiyatıyla bu kadar az sayfalı bir kitap almam için bedava olması gerekiyordu zaten.
Hep yazıyorum ama Aslan Asker Şvayk on numara kitap.
Yıllardır listemde olan bir kitap. Ben de çok merak ediyorum.
Genelde bu tarz kitaplar korsan oluyor. Ben de dil için bir kitap almıştım o da korsan çıkmıştı mesela.
kitapbulan.com sitesinden yaptığım alışveriş elime ulaştı. Özellikle Ajin 11 çok zor bulunuyor şu ara . Bulduklarım hep indirimsiz fiyata satılanlardı. Burada %30 indirime bulunca yanına da Vadedilmiş Yokyer’i ekleyip aldım.
Sitede 50 tl üstüne kargo bedava ve ben gece bulup aldım ertesi gün kargoya verdiler bile. Toplam 2 gün sürdü her şey. Paketleme de güzeldi. Ankara’daki Arkadaş Kitabevi’nin sitesi sanırım. Stoktan gönderiyorlar diye düşünüyorum.
Siteyi kullanmakta tereddüt etmiştim. Benim gibi tereddüt edenler olursa diye yazmak istedim

2 hafta kadar bir parasızlıktan sonra kumbaramda bozuklukları biriktirerek sonunda birkaç parça bir şey alabildim,çocukluk serimi tamamladım aslında genel olarak ama 6.kitap bayağı sıkıntılı.Ama 6Tl için iade falan yapamam ama kitabın hali şu.
Uzun zamandır bu kadar büyük alışveriş yapmamıştım bu seneki son alışverişim olacak sanırım.
Hepsini hepsiburadadan 100/50 artı ininal indirimiyle 170tl gibi bi fiyata aldım. Kargo geldiğinde küçük çaplı bi kalp krizi geçirsemde neyse ki geneli sağlam çıktı

Hepsiburada 50/100 + İninal %20 ile 90₺ tuttu. Genel olarak sağlam geldi. Kutu öyle bir haldeydi ki, dedim herhalde benim kitaplar pert. Diğer kitaplar çok önemli değil de, Dostlukla çok önemli birine hediye ve o kötü olsaydı gerçekten üzülürdüm. Neyse ki onun da sadece şömizinin bir kısmı yırtık ama bükük geldi. Babam küçük bir koli bandı işlemi ile tutturdu. O yırtığın sebebi de Radikal Şıkların Sayımı’nı kitabın arkasına sokuşturmaları sanırım. Bu indirim sayesinde Camus koleksiyonuma önemli parçalar da eklemiş oldum. Sadece Düşüş yeni kapak ile geldi o biraz canımı sıktı.
Bahsettiğim yırtık, tabi diğer Dostlukla’lara göre muhteşem bir hâlde geldi orası ayrı.
Benimkilerde geldi alınmayı bekliyor teslimat noktasından
Şimdiden keyifli okumalar. Bu arada dün gece Cam Şato - 3’ü bitirdim, gerçekten yazar her kitapta kendini daha da geliştirmeyi başarıyor. Bayağı iyiydi yani, Sarah J. Maas favori yazarlarım arasına girdi.
Aaa Düşmanlar ciltli miydi ciltsiz yazıyordu hep ben de ondan almamıştım sırf