Açıklama kısmında ciltli yazıyordu, ona güvenerek aldım ama karton kapak gönderebilirler diye de korkmadım değil.
Düşmanlar’ın önce ciltsizini bastılar. Sonra tepki gelince ciltli de bastılar. Ama son kitabı yine ciltsiz bastılar. Tepkilere rağmen ciltliye döndürmediler. Baştan ciltsiz basacaklardı ve bitireceklerdi olayı. Sırf bu yüzden son iki kitabı almadım.
Mevcut baskı bittikten sonra ciltliye geçeceklermiş.
Bunu duyduğuma sevindim çünkü KY den bütün seti almıştım
Ay ciltliye geçsinler de öyle alırım o zaman Dex e güven olmaz
Kitapyurdu’ndan kazandığım 10 TL indirim ile aldım. Perşembe günü sipariş etmiştim. Yine Scotty’i seçtim ve bugün getirdi. Uzun zamandır Kemal Karpat okumak istiyordum. Türkiye ve Orta Asya ile başlayacağım. Bir de eğer Dedalus Kitap ile iletişimi olan varsa Dürrenmatt’ın Fizikçiler kitabını ne zaman yayınlayacaklarını sorabilir mi? Ben geçen yıl sormuştum ama yanıt alamamıştım diye hatırlıyorum.
Kidega yüzde 45 indirimi kaçırmayayım dedim. Acelesi yok ama umarım uzun sürmez göndermeleri.
Aklımda olacağına kitaplığımda olsun kitaplar.
Culture Serisinin ilk kitabı Phlebas’ı Hatırla. Trendyol indiriminden aldım. Bu kampanyalar sağolsun dolar 3 TL’ymiş gibi kitap alabiliyorum
Kitaplarınız çok iyi seçim, kemal hoca’nın kitaplarını toplamak istiyorum. Sizede iyi okumalar…
Uzun sürmez mı 20 gün bekleyen var, ben 14 gün bekledim ve sonunda iptal ettim. Bir gün dolmadan elime ulaşan kargo bir yana, birde iki hafta geçmiş akıbeti belli olmayan bir kargo. Satürn gezegeni’nden mı geliyor bu meretler
Evet 5-6 aydır gecikme oluyor kitapların sevk edilmesinde. Bakalım bu ay kaç gün sürecek.
Sormakta biraz geciktim ama Sus Projesi çok temizmiş. Kaça aldınız acaba?
Sırt kısmında ufak bir hasar var ama temiz durumda. 90 liraya aldım kargo dahil.
Fiyat gayet iyiymiş. Adınıza sevindim.
Teşekkür ederim. Kitabı takip etmediğim için fiyatını bilmiyordum ama kaçırmamak için hemen aldım. Nadir Kitapta falan fiyatını görünce çok şaşırdım.