Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Şimdiye kadar yaptığım en kârlı kitap alışverişim oldu :star_struck:(bandrol kontrolü yaptım) kargoya verildiler

40 Beğeni

Battı balık yan gider alışverişi :slight_smile:

29 Beğeni

Hayırlı olsun:) Hangi uygulama bu, güzel kitaplar düşüyor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim gardrops’tan aldım :relaxed:

1 Beğeni

Hayırlı olsun.

Bilimkurgu öykülerinin bandrolüne dikkat edin. Son dönemde bandrollü olmasına ve sorgulamada çıkmasına rağmen sıkıntılı olanlar var. 2021 tarihli olarak satıyorlar, kitap 2017 basımı ve tekrar baskı görmedi. :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim özellikle onu inceleyeceğim almadan önce şu fotoğrafları gönderdi

18 Beğeni

Benim gördüğüm korsan baskılara göre bu gayet orjinal duruyor. Umarım aynısı gelir. Hayırlı olsun tekrar. :slight_smile:

Çok teşekkür ederim bende öyle olduğunu düşünüyorum ama nasıl olduğunu gelince daha iyi göreceğim :relaxed:

Merhaba hangi siteden hangi alıcı ismiyle aldınız .

Merhaba iyi akşamlar Gardrops’dan şu hesaptan aldım

1 Beğeni

31 Beğeni

İdefix’ten %50 +%5 sepette ve 10₺ hediye çekini kullanarak 61₺ aldım :relaxed:

44 Beğeni

Sol taraf Kitapyurdu, sağ taraf Amazon.
Dex’ler %50’deydi, Yalnız Seni Sevdim 100₺ üzerine bedavaydı, Gizli Tarih’i de 100₺ üzeri alışverişe verilen 10₺lik hediye çekiyle 25₺ye almış oldum.

Amazon’lardan bir tek Dune biraz hasarlı geldi, arka kapağı katlanmış ama okumaya engel olmadığı ve kitaplıkta göze çarpmayacağı için iade etmeyeceğim. Korudaki Gümüş’ü çevirmeni arkadaşım olduğu için aldım, bakalım nasıl :grinning_face_with_smiling_eyes:

34 Beğeni

Hepsiburada alışverişim, çok şükür sıkıntısız geldiler kutuya koymuşlardı baya hesaplı oldu :heart_eyes:

34 Beğeni

Sahaftan aldığım kitaplar.

Six Sacred Stones Jack West Sersinin ikinci kitabı.

Fifth Planet’e yazarın Black Cloud kitabını ararken denk geldim. Konusu ilgimi çekti. Yazar aslında çok ünlü bir astronom.

Hellstorm’s Hive ise Frank Herbert’in tarih olarak Dune Mesihi ve Dune Çocukları arasına denk gelen bir romanı. Bunu çok merak ediyorum.

28 Beğeni

Kesme matı üstünde olmaları, yeni ciltlerin geldiğine dair spoiler mı yoksa? :smiley:

2 Beğeni

Bunları şimdilik kesip biçmiycem. :slight_smile: Fotoğraflarda gözüktüğü gibi yük altında kalmaktan Six Sacred Stones ve Hellstroms Hive’ın sırtları çok yamulmuş, onları düzelttim :slight_smile:

4 Beğeni

Hepsiburada alışverişim. Kitaplar kutuda geldi ama Tolstoy Bütün Eserler 3. Cildin kapağı çizik dolu. Sırtında yine hasar var. İade edeceğim. Onun haricinde 2 kitabın daha kapağı hafif kıvrılmış geldi ama kitaplıkta düzelir gibi.

20 Beğeni

Amazon siparişim :relaxed:

39 Beğeni

Benim de fidankitap siparişimle gelen Bütün Eserleri 3 kitabı aynı bu şekil çizik doluydu. Alfa ne yapmış acaba kitaplara :smiley:

1 Beğeni