Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

250 tllik hediye kartı için SEPET20TL
(@Blackheart teşekkürler :raised_hands:) kodunu kullandım üzerine 400 tlye 50 TL indirim veren HOBI50 kodunu kullandım.Bu harika sepet 400 tl yerine 330 tlye geldi. :partying_face:

Alfa’nın Tolstoy külliyatını ilk çıktığı günden beri almak istiyordum lakin bir türlü kısmet olmamıştı.Sonunda alabildim. :drooling_face:
Zaman Çarkını alacaktım yine erteledim…:sweat_smile:

26 Beğeni

Muhteşem fiyatlara aldığım kitaplar geldi :star_struck:

59 Beğeni

Kitapyurdu ve Amazon

21 Beğeni

Vayyy bee… Gerçekten orjinal kitabı bu kadar uyguna satmış satan kişiye helal olsun :smiley:

1 Beğeni

Evet darısı almak istediğim diğer kitaplara 6 uygulamadan bandrol kontrolünü yaptım orijinaller :grinning::grinning:

2 Beğeni

Hocqm sanırım korsan bu kitap. Bir ara forumda muhabbeti dönmüştü bandrol sorgulaması ile ilgili bir şeyler ama tam hatırlamıyorum hangi konu olsuğunu. Eve geçince bulabilirsem o konuyu sizi etiketlerim.

Kidega,Hepsiburada,Amazon alışverişi .Yine çoluk çocuğun rızkını kitaplara verdik :stuck_out_tongue_winking_eye:

34 Beğeni

Merhaba iyi günler hocam bandrol tarihi ve içinde yazan basım tarihi aynı ayrıca 6 uygulamadan baktım orijinaller ayrıca kitabın kapağında aldığı tarihte yazıyor
Orijinali olan arkadaşlarıma da gönderdim birebir aynısı(yan kapağı ve ayracından da belli oluyor ):relaxed:

24 Beğeni

Paylaşımı ben yapmıştım. O bandrolde 2021 yazıyordu. Bu kitapta sorguda Penguen “Kasetbasım” bitişik yazılmış. Sanırım orada bir oyun olabilir. Bu kitabın elinde orjinal olduğundan emin olan biri sorgulama yapıp atarsa öyle anlarız ancak.

@Kitapdeposuu

1 Beğeni

Benim aldığım kitapta bandrol ve basım tarihinde 2018 yazıyor

1 Beğeni

2021 tarihli ile aynı bandrol sorgusu ve seri numarası sizinki. Benim paylaşımda da aynı ekran çıkıyor. 2021 olan kesin korsan. Sizinki ile ilgili bir şey diyemem ama orjinal gibi duruyor. Yine de orjinal olan biri ekran görüntüsü atarsa sorgulayıp emin olabilirsiniz.

2 Beğeni

Elinde orijinali olan iki arkadaşıma gönderdim birebir aynısı çıktı korsanı olan arkadaşım gönderdiği görsellerde bandrol tarihi farklıydı yan kapağı farklıydı ve içerisindeki yazılar kaymıştı.

1 Beğeni

En iyi ihtimal kitap orijinal ve satıcısı piyasayı bilmeyip koydu kitapları.Öyle çok insan denk geliyorum.

1 Beğeni

Evet çok haklısınız az önce satıyıcaya sordum 100’e yakın bilimkurgu kitapları eklemiş hepsini etiket fiyatından %50 indirimli olarak satıyor ve bu kitabın baskısı olmadığını ve bu fiyatlara satıldığı bilmediğini söyledi ve ayrıca bilsem bile o fiyatlara satmazdım dedi :relaxed:

3 Beğeni

05.03.2018 ilknokta com dan almışım… İndirim oranı kaç bilmiyorum ama 31.85 TL’ye almışım. :slight_smile: Kitap fiyatları 3 yılda ne hale gelmiş.

4 Beğeni

O zaman ben baya uyguna almışım hocam :relaxed:(Kitapta eksik çizilme yırtılma da mevcut değildi ayrıca hasar görmeyecek bir şekilde paketlenmişti)

2 Beğeni

Satın aldığınız kitap bence de orijinal baskı. İyi okumalar.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim hocam elimden geldiğince orijinalliğine bakmak için tüm yolları denedim ve olumsuz bir şeyle karşılaşmadım :books:

2 Beğeni

Güle güle okuyun hocam. Biraz iç sıkıntısı vermiş olabilirim ama uyarmak istedim. Bu kitabın korsanlarında oyunlar dönebiliyor çünkü. Orijinal olmasına sevindim, keyifli okumalar :slight_smile:

3 Beğeni

Estağfirullah olur mu hocam bende gelince bile kuşku içerisindeydim öyle olmasam sizin gibi değerli kitapseverlere danışmazdım çok teşekkür ederim :relaxed:

1 Beğeni