Bence kitap gayet güzel görünüyor. İyi okumalar
Çok teşekkür ederim
Öyküler’i vaktiyle elden çıkarmak zorunda kalmıştım, arada açıp birkaç öyküsünü okumak istiyorum ama şu an almam imkansız. Çok kıskandım sizi . Keyifli okumalar dilerim. Satıcı ile başka bir kitap için konuştum sizden sonra, tok gözlü biri olduğunu düşünüyorum bence kitaplarınız orijinal içiniz rahat olsun. @Kitapdeposuu
Çok teşekkür ederim,baya tok satıcı biri belirttiği fiyattan aşağıya satış yapmıyor,toplu alım yapmama rağmen hiç indirim yapmadı .Umarım sizde almak istediğiniz kitapları en uygun fiyata alırsınız
Ben de yine manga aldım tabii . Tokyo Gûl tamamlandı böylece. Titana Saldırı’yı ise tamamlamaya bence çok yaklaştım, 19-20 yi de bulup bugüne ayırtmıştım, alacağım
Hayırlı olsun,güzel günlerde okuyun olması gereken fiyattan almışsınız aslında
Bu kitap niye bu kadar kıymete bindi hiç anlamıyorum,korsan bandrol düzenleyenler,ayraç yapanlar…insan hayret ediyor.Sanki el yazması Suç ve Ceza mübarek.
Geçen yıl ben de Dolap’ta bir kitabı satmıştım makul bir fiyata,meğer bu kitap gibi tekrar baskısı yokmuş başka bir kullanıcı uyardı. Benden satın alan kişi de sahafmış bu şekildeki kitapları toplayıp Nadir’de çok misli fiyatlarla satıyormuş. Satışı iptal ettim ama okuyucu olduğundan emin olduğum yazarın hayranı olan birine aynı fiyattan sattım. Benim için bir baskısı olmama durumu bir kitaba “edebi değer” yüklemiyor açıkçası. Satıcının da üzülmemesi lazım eğer paraya acil ihtiyacı yoksa tabii ki.
Çok teşekkür ederim hocam
Resim sanatına ilgisi olanlar için çok güzel bir eser. Amazonda %40 indirimdeydi. Dün 8 tane vardı bugün 1 tane kalmış
Bunu dün görseydim kesin alırdım.
Şu an bir miktar kenafir gözlerle bakıyor olabilirim . Kitaba dikkat edin de, başına bir şey gelirse benden bilmeyin
Onun için özel bir sandık mı yapsam diye düşünüyorum
hocam anime halini önerir misiniz? Güzel mi?
(manga okuyamıyorum)
Hangisi için sorduğunuza göre değişir. Tokyo Ghoul için izlemenizi önermem çünkü ilk iki sezondan sonra çok bozuyor. Ama Attack On Titan için kesinlikle öneririm. İzlediğim en güzel işlerden birisi bana kalırsa .
49TL’ye Kitapyurdu’ndan aldım. Fahir Armaoğlu’nun Kronik’ten çıkan kitabıyla baya arada kalsamda şansımı Oral Sander’den kullandım. (fiyat farkı 15TL)
Kitapdeposuu forumdaşın kitabı orijinal , bendeki ile aynı.Bandrol hologramında 2018 yazıyor olması gerektiği gibi, baskı bilgileri sayfası da aynı şekilde doğru.
Çok teşekkür ederim hocam
Kidega siparişlerimin bir kısmı. 4 kitaptan oluşan bir ikinci siparişim daha var.
Hafta sonu sayılmazsa 3. iş günü gönderdiler. 4. iş günü kitaplar bana ulaştı.
Dolap uygulamasından kuponla 11 TLye aldım