Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kidega’dan yaptığım alışveriş:

42 Beğeni

Yayınevleri benim suçum değil, onu belirteyim.

Evet görüyorsunuz ya yeğenim beni güzel kahve falları ile sömürmeyi adet edindi, ne desek karşılığında kitap istiyor. Ah ah…

6 Beğeni

Sömürülen nesne Kitap, ne kadar şanslısınız. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

28 Beğeni

Geldiii. Scotty kargo ile 2 gün içinde geldi. Çok heyecanlıyım. 2 gün sonra başlayacağım.

12 Beğeni

Rica etsem Bedenin Tarihi serisinin kitap içini fotoğraf olarak paylaşabilir misiniz?

3 Beğeni

Tabiki dostum

5 Beğeni

Kidega’dan bu seriyi alanlara bir kişi daha katıldı

20 Beğeni

Çok teşekkürler @Erdo :heart:

1 Beğeni

Bu hafta ki kidega/dolap/hepsiburada dan gelenler

22 Beğeni

Kitapyurdu’ndan geçen hafta 220 TL’lik Dex alışverişi yapınca 20 TL kupon tanımlanmıştı hesabıma, ben de 48 TL’yken 28 TL’ye gelen bu kutulu seti (2 TL de platin üyelikle düşünce 26 TL’ye geldi :sweat_smile:) almıştım. Merak edenler olursa diye içeriğini sizlerle paylaşmak istedim. :upside_down_face: Türk fantastik kitaplara çok rastlamadığımız için hem yazara, hem de türe destek de olmasını istedim, ayrıca çok beğendim. :blush:

26 Beğeni

Ben de en yakın zamanda bu kitabı alacağım ama birazcık daha uyguna getirmeye çalışıyorum.35 bandından biraz daha düşse süper olur.

2 Beğeni

Aynı fikirdeydim, 30-35’ten fazla vermemeye çalışıyordum da kupon çok iyi denk geldi. :sweat_smile:

1 Beğeni

Umarım yanılıyorumdur ama kutulu setle kartla posterle biraz göz boyama gibi geliyor bana :confused:

1 Beğeni

Dört alternatif şömizi ayrı ayrı satmak yerine tek kutuda birleştirip kart ve posterle kutu tasarlamışlar, bence diğer yayınevlerine örnek olması gerek.

4 Beğeni

Kitabın adı Lordlar ve Varisler sanıyordum. ‘‘Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik’’ miş.

1 Beğeni

Ben hala Lordlar ve Varisler diye düşünüyorum çünkü cidden anlamadım.

2 Beğeni

Ben buraya bakınca öğrenmiştim. :neutral_face:
image

2 Beğeni

Hımm,doğrudur ama isim biraz tırt geldi bana bu kadar güzel bir seri için,bilemiyorum.Bu arada mavi kapağı alacağım direkt herhalde ya diğer bütün ciltleri saklamak istemiyorum odanın bir köşesinde çünkü beğenmedim yani.

3 Beğeni

Serinin adı Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik, kitabın adı Lordlar ve Varisler sanırım.

1 Beğeni