Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kidega’dan verdiğim iki siparişten ilki elime ulaştı. Kargo hızı ve paketleme ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok.

23 Beğeni

Valla başka kitap almayacağım dedikten 2 dakika sonra…
İlk defa Kidega kullandım. Paketleme çok güzeldi. Kitaplar hasarsız ulaştı elime. Bir de kutu çok tatlıydı. Kitaplığımın üstüne koymayı düşünüyorum.

27 Beğeni

Kidega ikinci siparişim de geldi. Bunlar da tertemiz geldiler. İlknokta’nın Dune kampanyasını görünce kaçırmayayım dedim, onu da dün sipariş vermiştim. Bugün ulaştı.

36 Beğeni

Hayırlı olsun.:clap::clap: Kitle ve İktidar kitabı hakkında birkaç içerik görseli ve yorumu rica ederiz

1 Beğeni

Tecrit Günlüklerinin ilk kitabı zaten vardı o da Amazon’dan olmak üzere ama 2.kitaba nasıl bir işkence uyguladın Amazon ya.Kapak resmen cips gibi çatır çatır çatlamış her yerden. İade falan da uğraşmak istemiyorum,MNG’nin olayı zaten ortada. Para iadesi talep etsem ayıp mı olur acaba?

9 Beğeni

Son 10 günde gelen siparişlerim. :slight_smile:

40 Beğeni

II. Dünya Savaşı’nı nereden aldınız acaba?

1 Beğeni

Sol tarafta baskısı olmayan kitapları Dolap ve Gardrop uygulamalarından aldım.

1 Beğeni

Ozan beedle kitabını dün dolapta 180 TL’ye alacaktım vaktim olmadı alamadım şimdi sizde görünce diğer sitelere baktım ve Amazon’da 61 TL şuan :slight_smile: Aldım hemen tabi .Darısı sihir tarihinin başına .

1 Beğeni

Muhtemelen baskısı tükenmeye yakın ama bazı sitelerde epey stoklu olarak var. Baskısı bittikten sonra bu tarz kitapların maalesef yenisi gelmiyor YKY’den.

11 Beğeni

Bu seri hakkında hiçbir bilgim yok şahsen.Amazon’da öylesine gezerken denk geldim, 5 kitapmış ve kitaplar 16 TL bandında.1.kitabın stoğu yok şuan Amazonda ama diğer sitelerde de aşağı yukarı aynı fiyat, onu hallederim bir şekilde. Bu 2.kitap,aslında 3.kitabı da almıştım ama Amazon yaptığı garipliklere bir gariplik daha ekleyerek onu da bunun gibi AGT kuryeye verdiği halde ve ona da hala bugün teslim yazmasına rağmen telefona gelen mesajda ayın 2’sini kadar teslim edilecektir yazıyor.Cuma günü de 6 kitaplık bit sipariş vermiştim, hepsinin satıcısı Amazon olmasına rağmen 2’sini Cumartesi elime ulaştırdı, kalan 4’üne Çarşamba teslim yazıyor. Gram anlamadım şu olayları.

8 Beğeni

Son 1 ayda aldığım kitaplar. 1. resimdekiler sahaflardan, 2. resimdekiler Amazon’dan, 3. resimdekiler Yüksek Şato’daki adam d&r, diğerleri Kidega’dan.

29 Beğeni

Bu iki hafta önce başka bir iş için gittiğim İzmir’den; Kemeraltı çarşısı girişindeki İş Kültür mağazasından aldığım kitap. Hüsyeyin Rahmi Gürpınar’ın Şıpsevdi’si.

Bu da geçen hafta tekrar gittiğim İzmir’den ve yine aynı adresten aldığım Mark Twain’in Seçme Öyküler’i.

19 Beğeni

Amazon siparişim 1 gün içinde geldi :relaxed:

19 Beğeni

Amazon’un ciltli HAY indirimlerinden son 2-3 haftada ben de 16 kitap yakalamışım. Bir noktadan sonra hep aynı kitapları indirime sokuyor Amazon ama rüya gibi fiyatlarla HAY ciltli kitaplar almış olduk.

7 Beğeni

Evet Amazon sayesinde ciltli kitaplar aldık umarım diğer kitaplarda indirime girer :relaxed::relaxed:

1 Beğeni

3-5 ay önce 1-2 ciltli kitap indirimdeydi sadece zamanla yeni yeni kitapları da soktular ben daha birçok ciltte göreceğimize inanıyorum.

1 Beğeni

Sahaflardan aldığım kitaplar.

Time’s Eye ve Sunstorm, Stephen Baxter & Arthur C. Clarke’ın Time Odyssey serisinin ilk iki kitabı. Firstborn adında üçüncü bir kitabı daha var. Seri, zaman yolculuğu ve alternatif evrenleri konu alıyor.

Wizards First Rule, Pegasus’un bastığı Doğruluk Kılıcı serisinin ilk kitabı olan Büyücünün İlk Kuralı.

Synners ise çoktandır aradığım, Cyberpunk türünde olan bir kitap.

Fiyat olarak Synners’ı 30TL’ye diğerlerinin tanesini 15TL’ye aldım.

24 Beğeni

141 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası