Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yeni gelen kitaplar. :hugs::hugs::hugs::hugs: Hiçbiri arkadaşımdan hediye gelmedi ama. :hugs::hugs: Hepsini ben aldım. :hugs::hugs::hugs:. Kitapları Dolap’tan ikinci el satın aldım. :hugs: :hugs: Kitapların kondisyonlarında bir sorun olmamasına rağmen satıcıyla iletişime geçerek tehditvari bir şekilde paramı geri istedim. :hugs: :hugs: :innocent: :innocent:. Sonuçta çok karlı bir alışveriş oldu. :heart_eyes: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

60 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

Mini kitaplar Dolap’tan. 11 kitabı daha bulduğum taktirde mini kitapların 55’lik seti tamamlamış olacağım. Zamanında kitaplıkla satıldığında almadığım için çok pişmanım. Diğerleri Amazondan, Carlos Ruiz Zafon’un Rüzgarın Gölgesi kitabını geçen hafta alıp okumaya başlamıştım, son 100 sayfası kaldı ve gerçekten kalemine hayran oldum. Bitince direkt Meleğin Oyunu kitabına başlayabilirim. :slight_smile:

32 Beğeni

Rüzgarın Gölgesi’ni çok duydum hatta geçen aylarda aldım bile. Bugünlerde ne okusam modundayım. Bu kitapla ilgili biraz daha bilgi verebilir misiniz?

Kitap Daniel isimli genç bir çocuğun babası tarafından götürüldüğü Unutulmuş Kitaplar Mezarlığında seçtiği Rüzgarın Gölgesi kitabını okuması ve kitabın yazarı hakkında bilgi edinmeye çalıştığında çok garip ilişkilerle ve olaylarla karşılaşması anlatılıyor. Bir yandan Daniel’in yaşadıklarını okurken, bir yandan okuduğu kitabın yazarının hayatının onunla kesişmeleri, karşısına sürekli çıkardığı insanlar ve ilişkiler var.

Tam bitirmediğim için sonuna dair bir şey diyemeyeceğim ama hem çok akıcı bir anlatımı hem de yazarın gizemini çözmek için elinden bırakmadan okumak istediğim, peşinde sürükleyen güzel bir hikayesi. :slight_smile:

4 Beğeni

33 Beğeni

Kendisi bildiğim kadarıyla İspanyol ve İspanya’nın yeni yükselen edebiyat yüzlerinden birisi olarak sıkça tanımlanırdı insanlar tarafından ama maalesef ömrü vefa etmemiş olacak ki 50’lerinde kendisi rahmetli olmuştur.

1 Beğeni

Tatar Çölü nü okudunuz mu? Merak ettiğim kitaplardan.

Mini kitaplardan hangileri eksik acaba?

Birazdan giriş yapıyorum kitaba😀 Teşekkür ederim.

Hiç beklemeyin direkt alıp okuyun muazzam bir eser. :pleading_face:

1 Beğeni

Birazdan okumaya başlayacağım. Forumdan arkadaşların olumlu yorumları üzerine aldım.

Kesin, Bir İdam Mahkümunun Son Günü ve Huzursuzluğun Kitabı yok :joy:

Dune Çocukları’nı önceden paylaşmıştım ama olsun yeni aldım sayılır.

31 Beğeni

O ikisini buldum aslında ama fiyat yüksek. :woozy_face: Yine de alacağım tabi başka bulamazsam. Diğerlerini de buldum ama Sidharta’yı bulamıyorum şu anda. :slight_smile:

1 Beğeni

Ah ben hepsini bulana kadar neler çektim, çok iyi anlıyorum hocam

1 Beğeni

Aynen çok zorluyor son kalan kitaplar. Hayırlısı artık, daha gezecek çok sahaf var bir şekilde tamamlarım heralde :slight_smile:

Hocam dolapta birisi satıyor sidi mesajla linki attım bak istersen

1 Beğeni

Heyecandan sanırım. :grin:

Harika bir 10/10 kitap…