Yeni gelen kitaplar.

Mini kitaplar Dolap’tan. 11 kitabı daha bulduğum taktirde mini kitapların 55’lik seti tamamlamış olacağım. Zamanında kitaplıkla satıldığında almadığım için çok pişmanım. Diğerleri Amazondan, Carlos Ruiz Zafon’un Rüzgarın Gölgesi kitabını geçen hafta alıp okumaya başlamıştım, son 100 sayfası kaldı ve gerçekten kalemine hayran oldum. Bitince direkt Meleğin Oyunu kitabına başlayabilirim.
Rüzgarın Gölgesi’ni çok duydum hatta geçen aylarda aldım bile. Bugünlerde ne okusam modundayım. Bu kitapla ilgili biraz daha bilgi verebilir misiniz?
Kitap Daniel isimli genç bir çocuğun babası tarafından götürüldüğü Unutulmuş Kitaplar Mezarlığında seçtiği Rüzgarın Gölgesi kitabını okuması ve kitabın yazarı hakkında bilgi edinmeye çalıştığında çok garip ilişkilerle ve olaylarla karşılaşması anlatılıyor. Bir yandan Daniel’in yaşadıklarını okurken, bir yandan okuduğu kitabın yazarının hayatının onunla kesişmeleri, karşısına sürekli çıkardığı insanlar ve ilişkiler var.
Tam bitirmediğim için sonuna dair bir şey diyemeyeceğim ama hem çok akıcı bir anlatımı hem de yazarın gizemini çözmek için elinden bırakmadan okumak istediğim, peşinde sürükleyen güzel bir hikayesi.
Kendisi bildiğim kadarıyla İspanyol ve İspanya’nın yeni yükselen edebiyat yüzlerinden birisi olarak sıkça tanımlanırdı insanlar tarafından ama maalesef ömrü vefa etmemiş olacak ki 50’lerinde kendisi rahmetli olmuştur.
Tatar Çölü nü okudunuz mu? Merak ettiğim kitaplardan.
Mini kitaplardan hangileri eksik acaba?
Birazdan giriş yapıyorum kitaba😀 Teşekkür ederim.
Hiç beklemeyin direkt alıp okuyun muazzam bir eser.
Birazdan okumaya başlayacağım. Forumdan arkadaşların olumlu yorumları üzerine aldım.
Kesin, Bir İdam Mahkümunun Son Günü ve Huzursuzluğun Kitabı yok
O ikisini buldum aslında ama fiyat yüksek. Yine de alacağım tabi başka bulamazsam. Diğerlerini de buldum ama Sidharta’yı bulamıyorum şu anda.
Ah ben hepsini bulana kadar neler çektim, çok iyi anlıyorum hocam
Aynen çok zorluyor son kalan kitaplar. Hayırlısı artık, daha gezecek çok sahaf var bir şekilde tamamlarım heralde
Hocam dolapta birisi satıyor sidi mesajla linki attım bak istersen
Heyecandan sanırım.
Harika bir 10/10 kitap…