Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapların büyük çoğunluğu Amazon’dan
(Siyasi Tarih ve Gerçek kitapları dışında)

42 Beğeni

Amazon abi yine cumartesi-pazar dinlemedi. Dün aldığımı 24 saat sonra teslim etti ama kitabın ön sayfada defo varmış maalesef. Başka site olsa iadeye üşenirdim, amazon çok uğraştırmaz diye düşünerek sistemde teslim edilmesini bekleyip iade edesim var. Dağıtıma çıktı gözüküyor hala agt daha girmemiş teslim verisi.

16 Beğeni

Amazon’daki son Döl Bereketi’ni aldınız sanırım :slight_smile: Yordam setini alacağım stokların yenilenmesini bekliyorum.

1 Beğeni

Evet; aslında Döl Bereketi ile başladı, devamı geldi :slight_smile:

Tolstoy bütün eserler 3. Cildi hepsiburadadan almıştım çok kötü bi durumda gelmişti, kapak çizikler içerisindeydi. İade edip diğer kitaplarla beraber idefixden aldım, görece daha iyi konisyonda geldi diyebilirim.

20 Beğeni

Amazon’dan yaptığım bir alışveriş. Aslan Asker Şvayk %50 indirimde olduğu için almak istedim. Babamı Kim Öldürdü ise çok merak ettiğim bir eser.
Siparişimden memnun kaldığımı söyleyemem. Eklediğim ikinci fotoğrafta olan durum beni rahatsız etti. Son sayfalar da kopmaya yakın duruyor. Hacimli kitapları daha iyi muhafaza etmelerini isterdim.

26 Beğeni

30 Beğeni

Ütüyle çok güzel düzeliyor.:joy::joy::joy: Ütünün içine su koyun ama sakın ütülerken buhar sıkmayın. Su koymazsanız ütü yanabilir. Mutlaka ütü masasında yapın. Arada bir havaya buhar sıkın ve bir süre ütü masasında gezdirerek ıslak olmadığına emin olun. Ütülerken üzerinde kısa aralıklarla gezdirin, sayfaları yakabilirsiniz.:joy: Ütünün ısı ayarı üst seviye olmasın. Sonuçta kitap kenarları cillop gibi oluyor.:joy::joy: Yeni halinden daha yeni. Test edildi, onaylandı.:blush: Başarılar.

6 Beğeni

Çok teşekkürler, önerinizi dikkatli bir şekilde yapmayı deneyeceğim. Umarım tekrardan satın almak durumunda kalmam :sweat_smile:

2 Beğeni

34 Beğeni

Bu hafta Amazon’dan aldıklarım :vulcan_salute:

35 Beğeni

Fırsat için @Gok_Smr teşekkürler. Okuma sırasında önlere alayım :slight_smile:

20 Beğeni

Somedeva benimde almak istediğim bir kitap Türkiye İş Bankası kitap satış noktalarından alacağım lakin bir türlü denk getiremedim. Baskısı yok idi ve yüksek fiyatlara satılıyordu. Ciltli olanın fiyatı ne kadar acaba? Siz indirimden faydalanıp mı aldınız esasında? Kefiyli okumalar…

1 Beğeni

Teşekkür ederim Amazon’da %50 indirim ile 62.5 TL’ydi fiyatı. Birkaç kitap daha ekleyip OKUL30 kodunun sağladığı 120/30 TL indirim ile aldım.

2 Beğeni

Bir ipucu daha. Eski kitaplarınız varsa onların üzerinde tecrübe edebilirsiniz. Böylelikle elinizde alışmış olur. Birde sayfaları tek tek yapın.:wink:

2 Beğeni

Ciltli fiyatı çok iyiyimiş gerçekten bu eser için… Benim almak istediğim genelde Hasan Ali Yücel Klasikleri için ciltsiz tercihim…

1 Beğeni

Edmund Cooper’lar sahaftan diğerleri D&R’dan.

The Cloud Walker Edmund Cooper’ın distopya türündeki bilimkurgu romanı. Bu tür içinde sıklıkla denk geldiğimiz bir konusu var. İnsanlığın kendi teknolojisi medeniyeti yok etmek üzeredir. Medeniyet tekrar ortaçağ karanlığına gömülmüş ve kilise tüm makineleri şeytanlaştırmış ve yasaklamıştır. Ana karakterimiz böyle bir ortamda uçan bir makine yapma işine kalkışır. 10 TL’ye aldım.

Transit ise daha değişik bir konuya sahip. Bundan 70 ışık yılı uzakta insanlar üzerinde yapılan deneyleri ve karakterimizin bu deneyler sırasında hayatta kalma çabasını konu konu alıyor. Bunın fiyatı 8TL’ydi.

Mortdecai, aynı isimli serinin ilk kitabı. Gizem, suç ve gerilim türünde. 2015 yılında çekilmiş başrolünü Johnny Depp’in oynadığı bir filmi de var. Fiyatı 15TL.

The Aeronaut’s Windlass, Dresden kitaplarındna tanıdığımız Jim Butcher’ın Steampunk türünde olan The Cinder Spires Sersinin ilk kitabı. D&R sanırım fiyatı hatalı girmişti, 44 TL’ye aldım.

24 Beğeni

5 kitap 5 ayrı paket. Yoruyorsun bizi Amazon. :slight_smile:

Sırf kapak için aldım. :slight_smile: Eski Adam yayınları baskının kapağına çok benziyor.

34 Beğeni

İade ya da değişim kabul etmiyor mu aldığınız yer? %50 indirim iyiymiş ama ütüyle uğraşmak falan hem zahmetli hem de bana kalırsa riskli bir şey.

1 Beğeni

John Steinbeck Sel Yayıncılık tamamlandı. İletişim’in baskılarını, ön kapaklarını ve sırt kısımlarını hiç beğenmedim. Sel yayıncılık stokta varken tamamladım. :slight_smile:
13 kitap aldım. Amazon sağ olsun bayağı uyguna geldi.

39 Beğeni