Aynı yoldan gidiyorum sanırım
kaç eksik var peki?
Eksik çok, ben dizi olarak toplamıyorum, bazılarını okumam diye almadım. Özellikle felsefeciler ve yazarları alıyorum bu diziden.
Ben de büyük ihtimal felsefeciler ve yazarlara ek olarak Mozart gibi müzisyenleri eklerim.
Aslında pek anlamsız değil. Örneğin Jack London biyografisi okuyunca kurgu kitaplarında anlattıklarında London’un kendisini daha kolay buluyorsunuz. Bu dizide yok ama Tolstoy, Dostoyevski, Çehov içinde aynısı geçerli.
“Anlamsız”kastetmek istediğim şeyi karşılayan bir kelime olmadı aslında.Bazı kişiler hakkında okuduğum şeyler bu seri bazındakilerin kapsamını geçmiştir,bazı sevdiğim yazarlar ve alanım felsefe olduğu için çoğu felsefeci/sosyolog gibi.
Bu serinin özelinde ise mesela Churchill,Katerina gibi biyografileri okumak ilgimi çekmiyor.
Keşke saydığınız yazarlar olsaymış,mutlaka alırdım o zaman.
Az önce Jack London’ın hayat hikayesini dinledim, bu yazıyı görünce şaşırdım o yüzden. Tesadüf oldu.
Jack London’ın hayatı film olabilir. Şanssızlıklar ve mücadelelerle geçmiş zor bir hayat sürmüş. Son nefesine kadar rahat edememiş. Hayatını okuduktan sonra yazdığı kitaplarını okumak, yazarı daha iyi anlamamızı sağlıyor. (Araya girmiş oldum ama tesadüfle karşılaşınca yazmak istedim.)
Merhabalar hocam ben 60 liraya satabilirim
Ben aldım alacaklar için çok iyi bir fırsat diye düşünüyorum… Fiyat makul elden almak isteyenler olursa daha da iyi olacaktır… Benim aldığımın kondisyounu gayet iyiydi sizinkisi de öyle imiş … Yazarın Lenin adlı eseri de olsaydı hem Lenin Troçki ve Stalin ile iyi bir kombinasyon yapabilirdim. Size iyi satışlar…
Harika kitaplar gibi gözüküyor. Bilgi temalı kitapları da ayrı severim. Size de hayırlı olsun inşaallah
İyi okumalar…
Teşekkürler @mete_hun 
Kitap azıcık daha sağ tarafta olsaydı muhteşem bir fotoğraf olabilirmiş 

Estağfurullah ![]()
Bende de sadece Stuart Mill yok.
5 gün önce siparişini verdiğim kitaplarımı yoğunluktan ancak bugün alabildim. İthaki kitapyurdu %50 indiriminden aldığım kitaplar şöyle;
- Seçme Hikayeler - Sait Faik Abasıyanık (Modern Türk Klasikleri 14)
- Ölüm ve Oğlum - Can Yücel (Modern Türk Klasikleri 15)
- Karanlığın Günü - Leyla Erbil (Modern Türk Klasikleri 16)
- Büyük Av (Robert Jordan)
- Yenidendoğan Ejder (Robert Jordan)
- Lanetli Otel - Wilkie Collins (Karanlık Kitaplık)
- Kuşdili’nde - Mehmet Celal (Türk Edebiyatı Klasikleri)
- Bir Aşkın Tarihi - Mehmet Rauf (Türk Edebiyatı Klasikleri)
Sol taraftakiler Kidega sitesinden diğer ikisini nadirkitap sitesinden aldıklarım.
Son bir kitap da nadirkitap’tan bekliyorum o da gelirse Wardstone Günlükleri serisi tamamdır. 
Yarın gelen paketi size özel çekeceğim