Neye göre en iyi? (20 krktr)
Her yayınevi belli temalarda daha iyi, genelde belirli dizilerle ön plandalar. Örneğin bilimkurguda ithaki, dünya klasiklerinde iş bankası-iletişim, hepsinden azar azar ortaya karışıksa alfa-can yayınları denebilir. Bunlar dışında daha birçok seri var, örneğin everest modern, everest klasikler, metisin denemeleri, iş bankasının biyografi ile türk edebiyatı serisi vs vs uzar gider. Maddi olarak olmasa da kültürel olarak yayınevleri gerçekten iyi işler çıkartıyor ortaya.
On kişiydiler elinize geçince içindeki şiiri bizimle paylaşır mısınız? Kitabın adındaki zenci kelimesini kaldırmışlar ama içindeki meşhur on küçük zenci şiirini nasıl sansürlediler ya da sansürlediler mi merak ediyorum.
Orijinalinde Ten Little Nigger olan metni, Ten Little Indian Boys sonrasında Ten Little Soldiers olarak yumuşattılar. Bizde ne yapıldı, On küçük asker olarak mı çevirildi merak ediyorum cidden.
3 gündür ek indirim gelecek mi diye bakıyordum geldi sonunda

Öncelikle çok güzel eserler almışsınız, keyifli okumalar
Evet, Toplu Öyküler bağımsız öykülerden oluşuyor.
4. kitabı direkt okuyabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim .
@alper 'in ‘yeni çıkan kitap siparişi verince sorun yaşamıyorum.’ yorumuna güvenip BKM’den sipariş verdim ve şok oldum. Resmen pazar günü verdiğim sipariş pazartesi mesaisinin ilk saatlerinde kargoya verilmiş.
Yeğenim için Saftirik Serisi’nin yeni kitabını sipariş ettim, diğer sitelerle arasında 10-15₺ fark vardı. Sepeti minimum tutar olan 30’a tamamlamak için, 5₺ kampanyasındaki kitaplardan 2 tane de kendime söyledim. Bazen BKM’de 3-5 liraya çok güzel kitaplar bulunabiliyor.
Forum üstünden aldığım kitaplar. Bunların içinde Gecenin Sonuna Yolculuk okundu sadece. Onu da daha önce bir arkadaşımın hışmına uğrayan kitabımın yerine aldım.
Amazon siparişim geldi!
Philip Kerr kitaplarını tamamlamaya devam. Serinin ilk iki kitabını Idefix’ten sipariş ettim, Amazon’da ilk kitap yoktu zaten. Ben de 3-4-5’i alayım dedim. Maalesef ‘Biri ve Öteki’nin sayfalarının bulunduğu kısım (böyle mi söyleniyor, bilmiyorum
) düzgün yapıştırılmadığı için kitap dağıldı.
Öyle olunca değişim için müşteri hizmetlerine ulaştım, sağ olsunlar çözdüler problemi.
Buğra Gülsoy, sevdiğim bir oyuncu olduğu için ne yazdığını merak ettim. Aslında ilk kitabı Birinci Kıyamet’i tek olarak almıştım ama okumaya sıra gelmemişti. Şimdi de iki kitap tek ciltte toplanınca ve imzalı bir şekilde satışa çıkınca almamak olmaz diye düşündüm.
Merak eden arkadaşlar çıkabilir diye kitabın iki tane de fotoğrafını eklemek istedim. Bez ciltli, oldukça kaliteli bir baskı olmuş.
Tek takip ettiğim seri olan Türk Edebiyatı Klasiklerinin son kitaplarını Amazon’dan aldım. Siparişimde Esrar-ı Cinayet kitabı vardı ama kutudan çıkmaması beni birazcık uğraştıracak. Neyse ki Amazon’un müşteri hizmetleri insanı üzmüyor. Çınar yayınlarının klasik öykülerini ilk çıktığından beri merak ediyordum. Almak şimdiye nasip oldu. Bu yüzden okumaya ikisinden biriyle başlayacağım. ^^
Nereden aldınız? Hyperion’u çıktığından beri izliyorum. Sizin aldığınız kadar ucuz fiyatı hiç bir yerde görmedim.
BKMKitap’ta kupon kullandım.
BKMKitap’tan hiç kitap almadım. Meşhur şöhreti gözümü korkutuyor.
Ben hiç hasarlı kitap sorunu yaşamadım. Öğrenci olduğum için fiyat açısından uygun geliyor burası. Sadece geç geliyor biraz.
Ben de micro hasarlar dışında ve hız konusunda sorun yaşamadım. Son zamanlarda nereden kitap alırsanız alın tozlu ve köşeleri bükülmüş geliyor ama, onu da ülkenin iş ahlakı yozlaşmasına veriyorum.