Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

26,57 TL olarak satın aldım, son iki üründü. :blush: En iyi fiyat Amazon’daydı.

1 Beğeni

Kitap evini instagramdan takip ediyordum ama daha önce alışveriş yapmamıştım. Teşekkürler bilgi için aklımda bulunsun. :blush:

1 Beğeni

Rica ederim ben ilk kez gördüm Instagram sayfasını ve sitesini, iyi ki görmüşüm :grin:

1 Beğeni

Kidega siparişim

İdefix siparişim

Hayırlısıyla Amazon ve BKM siparişlerim gelirse onları da buraya atarım .

30 Beğeni

Bu ara her gelen kargodan bir jelibon çıkıyor, şimdiye kadarki en güzel promosyon değil midir bu ya?

1 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes:Kesinlikle, 1 paketi kara delikte kayboldu bile. Diğerleri ayraç bile göndermezken güzel düşünmüşler.

2 Beğeni

@BiblofilYouTube burada “haribo” ile subliminal mesaj mı var İthaki’ye… :slight_smile:

3 Beğeni

Muhteşem bir kitap. Dan Simmons zaten çok iyi bir yazar ve Terör de gerçekten harika kurgulanarak yazılmış bir eseri. Kalın olmasına rağmen bir çırpıda bitirmiştim.

1 Beğeni

Dizisini de tavsiye ederim. Harika bir mini dizi çekmişler hele başrol oyuncusunu ayrı bir gözle izlemek gerekir. Kitaplar ayrı bir güzeldir illa ki, dizisi de ayrı bir güzeldi…

1 Beğeni

Kesinlikle bence öyle. Sakin kitap anlaşmış hariboyla biz ithakiyi beklerken :smile:

Benim alışveriş kafka.

13 Beğeni

Son zamanlarda çeşitlik sitelerden aldıklarım. Özellikle Perfect Blue ve The Inheritance Gamesi aşırı merak ediyorum. Deadman’e ise başladım fakat devamını almak bulunabilirlik açısından hayli zor olacak gibi görünüyor :sweat_smile: Bu arada fotoğrafdüz ama niyeyse yan olarak ekleniyor 🥲

18 Beğeni

Merhaba kitabı teslim noktasından geç aldım fakat kargo ve paketlemede bir sıkıntı yaşamadım. Telefonun kamerası kaliteli çekmiyor pek ama herhangi bir hasar yok.

35 Beğeni

Ben de babaannesinin anlattığı hikayelerden etkilendiğini okumuştum bir yazıda en azindan Yüzyıllık Yalnızlık yazılışı için söylenebilir . Macondo ise çocukluğunu geçirdiği Aracataca isimli bir kasabaymış.

1 Beğeni

Üç Silahşörler serisini bugün tamamladım ama beşinci kitapta basım hatalarının bulunması canımı sıktı. Alfa’dan kitabın değişimi ile ilgili haber çıkmazsa iade etmeyi düşünüyorum. İlk üç kitabı birkaç hafta önce İdefix’ten almıştım. Dördüncü ve beşinci kitapları Kidega’dan sipariş verdim, 24 günde ancak gönderebildiler :slight_smile:

45 Beğeni

Çok teşekkürler hocam. Elinize sağlık. Faydalı oldu.

1 Beğeni

Merhaba, 5. kitapta genel olarak mı bir sıkıntı var yoksa sizin aldığınız kitaba özel bir durum mu acaba?

Genel bir sıkıntıymış. Başka bir başlıkta konuşuldu. Dördüncü kitabın bazı bölümleri beşinci kitaba basılmış. Alfa’ya da konuyu yazdık ancak herhangi bir dönüş olmadı.

1 Beğeni

Teşekkür ederim 2020

1 Beğeni

Latin Amerika kültüründe belki de bu sözlü edebiyat önemli bir yer tutuyordur. Ben de Jorge Amado’nun büyük annesinin hikayelerinden etkilendiğini okumuştum. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Aaa çok şaşırdım şu an, bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa alacaktım bir iki hafta içerisinde :roll_eyes: Nasıl dikkat etmemişler buna ya, çok mu var peki 5in içinde 4ten?

1 Beğeni