Kesinlikle giderdim. Şükrü Bey’i de şiirlerini de çok severim. Kayseri’de de fuar olacakmış ama ne zaman belli değil. Günday gelir umarım. Henüz Zamiri almadım hoş çıktı mı onu bile takip edemiyorum ama.
Bugün gelen İdefix siparişim. Alayım mı almayayım mı derken, sonunda Belgariad serisini alıverdim. Seriyi, yayınevi indirimi + %5 + indirim kodlarıyla birlikte 47,5 tl gibi cüzi bir fiyata almış oldum.
29’u cuma 13-15 arası olarak görünüyor Erbaş.
30’unda Alper Canıgüz varmış, harika oldu. Tüm kitaplarını imzalatırım. ![]()
Ekleme: Aynı tarihte Menteş de varmış. Hiç okumadım ama listemdeydi, bu vesileyle bir kitabını alırım büyük ihtimalle.
@alper Şöyle bir hızlıca baktım da benim pek tanıdığım yazar yok. Var mı senin tanıdıkların? Bir de sen gidecek misin? Acaba Rıhtım Ankara buluşması mı yapsak? ![]()
Edit: Diğer konuları işgal etmemek adına yeni konu açtım.
Bir arkadaşımdan Kadıköy sahaflarına bakmasını istemiştim. Galiba Patika Sahaf’ta bulmuş, hemen yolladı sağolsun. (Ankara’da oturuyorum da.) Beyazlı Kadın ise Kitapyurdu’ndan geldi.
Sahafları dolaşın, bulunuyor. İyi okumalar.
YKY hariç diğerleri HB’nin zamanında yaptığı kampanyadan aldığım kitaplar
. Kitapların çoğu parça parça geldi. En son “İsa Bu Köye Uğramadı” gelince henüz gelmeyen “Ölümün Mavi Işığı” kitabını beklemeden artık foruma yazmak istedim. İnatla bekliyorum. Bakalım ne zaman gönderecekler. 
YKY’ler kitapçıdan.
KY Fol indiriminden aldığım kitaplar geldi.
@isos81 kitabı iki kategoride yayınlamışlar. Bilim - Kuram. Fol’un kitapları genelde böyle oluyor bir ana kategori içerisinde alt kategorilerde oluyor.
Hayırlı olsun. Ben biraz daha bekleyeyim seri nereye gidecek diye. Zaten senin gazınla başka seriye başladım ama bkm’nin keyfini bekliyorum, 1 haftadır tedarik edecekler. 
Hangi seri?
Sürpriz. 
Ötüken Neşriyat Dünya Klasikleri.
Kasım ayı içerisinde daha iyi indirimler görebilir Ötüken.
Ben de serinin yeni çıkan 4 kitabını alacağım.
Hemen bellidir:
Moliere
Zweig
Cibran
Rus Klasikleri
Alman Klasikleri
Attar
Yunus Emre
Shakespeare
Üç beş farklı kitap çevirisi olur. Hep aynı kitaplar basılıyor.
Açıklama bile hatalı, “bez cilt” demişler. 
Kitap sosyal medya ekibinin eline hiç geçmemiş galiba. 
Ne demek istediğini anlayamadım maalesef.
Bastıkları eserler diğer yayınevlerinin yayınladıkları ile aynı demek istemiş.
Ben dikkat etmemişim o kısma 
En azından yanıldım ya Alper hocam sevindim buna. İnsanların mağdur edilmemesi güzel oldu.
Merakla beklediğim Bookdepository siparişim geldi.Paketleme çok iyi veya kötü değil ortalama şekilde yapılmış.Kitap tam sığıyor, ekstra baloncuk vs konulmamış.Bütün süreç 2 hafta kadar sürdü, Aramex Yurtiçi kargoya aktardı onlarda 1 gün içerisinde getirdi.Vol 8 ile birlikte Deluxe serinin bitmesine son 6 kitap geldi…Yanlış hatırlamıyorsam Vol 14’de bitecek ve 2022 sonunda - 2023 başında seri tamamlanmış olacak tabi asistanlar aksi bir karar verip efsaneyi devam ettirmezse…
Amazon’dan da hazır Oblomov uygun fiyatlıyken Luthor ve All Star ile birlikte alayım dedim.Açıkçası Justice baskısını beğenmişken All Star baskısını pek beğenemedin nasıl desem sanki kalite düşüşü yaşanmış…