Hiç bez ciltli kitabım yok. Yazıyı görünce var sanmıştım; meğer yokmuş. Demek ki normalden farklı basınca en iyisini bastıklarını düşünüyorlar ama normal sonuçta koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi denilirmiş.
Muhtemelen baskı öncesi bez cilt basmayı konuştular. Sonra akıllarına ilk 2 cilt gelince vazgeçtiler.
Görseli hazırlayanın aklında o kalmış olabilir.
Bez cilt üzerine konuşurken malzeme tedariği ile ilgili sıkıntıyı çözdük denişti yayın yönetmeni Mustafa bey, bu ciltleri de bez cilt yapmak istemiş olabilirler.
Bugün gelen İdefix siparişim. Kitaplar tertemiz. Ursula’nın daha önce Mülksüzler’ini almıştım, iki kitabını daha aldım. Peter May’in Çin Polisiyesi güzel bir seriye benziyor. Bir 50 sayfa civarında okudum. Sanırım çıktıkça almaya devam edeceğim.

Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları BKM Kitap’ta 19.90 TL. Almak isteyenler arkadaşlar kaçırmasın. Seriye başlamak istiyordum. Kampanyayı görünce aldım. Kitap geldiğinde de fotoğrafını paylaşırım.
(Amazonda da 19.90 TL’miş. Almak isteyenler oradan da alabilir.)
Bersek
Keyifli okumalar dilerim.
Biz numaralı-numarasız sırt konuşurken yayınevi bez cilt diyor
Keşke ilk iki cildin numaralı olduğu da akıllarına gelse kazasız belasız şu seriyi tamamlasak.
Teşekkür ederim.
(202020)
Siparişinizin gelmesi ne kadar sürdü acaba?
İş bankası yayınları’ndan mı okuyorlar?anlayamadım kitabın yayınevini.
Emine Ayhan çevirilerini ALFA kitap basıyor. Ellerinde olan kitap Alfa’nın karton kapak baskısı.
Dün gece gelen amazon siparişim. İlk kez evime gece on birde kargo geldi
Agt kuryenin çalışma saatleri çok esnekmiş.
9 gün .
Dün akşam geçtiğim Amazon siparişim…
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabı hala %63 indirimle 19.88 TL. https://www.amazon.com.tr/gp/product/6053754757/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s01?ie=UTF8&psc=1
Şu ana kadar Kinyas ve Kayra, Zargana, Piç ve Malafa’yı okudum. Kinyas ve Kayra bu dördü arasından benim için biraz daha özel olsa da en çok hoşuma giden Malafa olmuştu.
Sen söyleyince hatırladım, Malafa’yı da okumadım. Normalde hepsini dinledim ben ama Malafa’daki bazı terimleri anlayamadım diye dinlemeyi bırakmıştım. Onu da okuyacağım en kısa sürede.
İstanbul Kitapçısında dolanırken vapura daha varken raflarda kendisini 22 TL ye gördüm ve kaptım tabi hemen.
BKM’den test kitabı istetecektim. Kargo parası ödememek için 4 kitap daha ekledim. Ama BKM test kitabını stokta gösterip sonrasında stokta olmadığını söyleyince test kitabım iptal oldu ve yerine sadece kitaplarım geldi. Yine gönlümü eğlendirmiş oldum kısacası. Bir de Harry Potter’lı ayraç geldi. Çok beğendim ama biraz bükülmüş.
Klasik BKM diyoruz
geçen ama hakkını yemeyeyim çok uzun aradan sonra tertemiz kitap yolladı.
Ah Birhan Keskin. Kim bağışlayacak beni?
Dürtme içimdeki narı/ Üstümde beyaz bir gömlek var.