Konya’da da kitap fuarı var bu hafta. Pek beklentimi karşılamadı. İş Bankası’nın son çıkan kitaplarını almayı planlanmıştım ama kitaplığımda fuar standındakinden daha fazla kitap var. Elim boş dönmek istemediğim için sadece bu iki kitabı aldım. Bu kitapların kitaplığıma eklenmesine mutluyum.
Jonathan Holt’un bu polisiye serisinin ilk kitabını Dolap uygulamasından aldım ama çok memnun kalmadım zira aşırı bir sararma var. Diğer iki kitabın baskısı vardı ve İdefix’ten tanesi 12 TL’ye aldım. İki kitap da gayet temiz.
Üstad senin aldığın, okuduğun polisiyeler çok iyi oluyor. Şu anda ilk kitabı nadirden 2. ve. 3. İdefixten almamak için kendimi zor tutuyorum
Teşekkür ederim hocam. Genelde gözüme kestirdiğim kitap veya seriyi Kitapyurdu’nda ekli olan sayfaları okuyup karar vermeye çalışıyorum. Aşağı yukarı bir fikir veriyor. Bildiğim yazarların kitaplarını ise direkt alıyorum.
- Yılında Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası çıkar çıkmaz almıştım. Çünkü 50-60-70-80’li Yıllar Sazlı Cazlı Sözlük inanılmaz bir çalışmaydı. Derya Bengi harika bir mikro tarihçidir. Ama baktım ki, Sazlı Cazlı Sözlük’ten pek bir farkı yok. Hayal kırıklığına uğradım epey
Evet bunu birkaç yerde daha okumuştum ama o eser bende olmadığı için problem olmadı. Resimler ve incelediği konular çok hoş. 2023’e kadar tamamlayacağız bakalım.
Aynen o serinin ciltli versiyonunu kaçıranlar için telafi niteliğinde. En nihayetinde tam bir ‘‘adres çalışma’’
iyi okumalar diliyorum
İlk foto yüklenmemiş, haberiniz olsun.
Kidega’dan sipariş verdim. Tabi hiç bir önlem almadan kutuya koyup gönderdiklerini unutmuşum. Haftalardır beklediğim kitaplar bu şekilde ulaştı. Artık dünya para verip bir de hasarlı kitap almayı sineye çekemiyorum iade için yazdım bakalım nasıl bir kabus beni bekliyor.
N11 100tl üzerine 40tl indirim vermişti ama tabi ben 100tl ile yetinmedim 40tl+25tl de bonus olunca baya uyguna geldiler
Ya idefix’ten 1 hafta önce verdim siparişi 20’sinde yola çıkacak diye, 22’si oldu hala bekliyorum. Hafta sonu da girdi araya, canım sıkıldı.
Okuma etkinliği yapalım mı?
Ben okuma etkinliklerine pek sıcak bakamıyorum kendi okuma performansımı göz önüne alınca. Ayrıca şu an okuduğum kitap olması sebebi ile de daha sakin daha keyifli bir zaman da okuma planıma almayı düşünüyorum. Ama okuduktan sonra beraber seninle kitap üzerine tartışmaktan keyif alırım.
Tamamdır o halde, benim de bitirmem gereken bayağı kitap birikti. Bitirince üstünde konuşalım.