Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 2 ay önce bir forumdaş, İş Bankası’ndan aldığı kitabı paylaşmıştı. İçinde haritalar, Ortaçağ’a ait bilgiler vardı. Kitabı not etmeyi unutmuşum. Sitesine de baktım kitabı bulamadım, kafayı yemek üzereyim. O sıra çok ilgimi çekmişti şimdi bakayım diyorum ismini hatırlamıyorum. Destek lütfen :confused:

2 Beğeni

Kitaplara zam gelir korkusuyla -hiç bitmeyecek bir korku- Amazon’dan acele yapılan bir alışveriş.

20 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Buralar yeşillenir mi bilmem.

14 Beğeni

Oooooo harikasın dostum vallahi şipşak hallettin eyvallah :))

1 Beğeni

Bugün elime ulaşan kitaplarım:

1. Özgürlük Üzerine - John Stuart Mill

1. Düşünce ve Tartışma Özgürlüğ Üzerine - John Stuart Mill

2. Halka - Koci Suzuki

3. Nyarlathotep - H. P. Lovecraft

4. Arcturus’ a Yolculuk - David Lindsay

5. Nantucketli Arthur Gordon Pym’in Öyküsü - Edgar Allan Poe

6. Kristal Parçası / Drizzt Efsanesi 4. Kİtap - R. A. Salvatore

7. Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck

8. İnsancıklar - F. M. Dostoyevski

9. Budala - F. M. Dostoyevski

10. Maça Kızı - Mısır Geceleri - Aleksandr Puşkin

10 Beğeni

1 ay önce falan paylaşmıştım, mağazadan görüp almıştım :slight_smile: benmiydim acaba o

2 Beğeni

Abi doğrudur bilemiyorum ama beş gündür kitabı arıyorum iş kültür sayfasında en son yazayım bir ümit çıkar dedim. Aklımda da değil kitabın ismi. Ritmini hatırladığımız ama sözlerini unuttuğumuz şarkı gibi oldu :slight_smile:

1 Beğeni

İşim garip tarafı bazı kitaplar internette çok meşhur olurken bazıları kıyıda köşede oluyor. Çok satan kitapları kastetmiyorum.

1 Beğeni

Bu hiç meşhur olmayan üst düzey çalışmaya giriyor :slight_smile:

1 Beğeni

Şu an baktım 29 Ekim yazıyor. Ben de Barışlar’a gideyim dedim de tam gününü bulmuşlar onlar da 29 Ekim’de geliyorlar :pensive: Yollar kapalı olursa zor giderim. Yolları kapattıklarında Anıtkabir’e kadar yürüyordum ben yine üşenmem oraya kadar yürürüm ama yollar kapalı olursa Ato için o sıkıntıyı çekmem ben.

Yolların açık mı kapalı mı olduğunu görebildiğimiz bir site vs var mı?

Trendyol 25 TL hediye çeki kampanyasından aldıklarım. Telefonumun kamerası kötü olduğu için belli olmuyor ama beyaz kapaklarda silinse de geçmeyen siyah lekeler var. Kırmızı Kedi göndermiş tüm kitapları, Kırmızı Kedinin sitesinden kitap almadım, bunları görünce almam gibi.

Zamanımızın Bir Kahramanı @Abraxas üstadın tavsiyesi, Zafon forumun favorisi, Otuz Dokuz Basamak kitabını casusluk romanları topladığım için aldım, Ahmet Ümit ise elimde 4 - 5 kitabı varken zamanında İstanbul Hatırası ile başladım, devamını getiremedim, şimdi yazarın külliyatına baştan girmek istiyorum.

19 Beğeni

Çok iyi bir yazardı. Meleğin Oyunu kitabını da okumanı tavsiye ederim.

1 Beğeni

Ben tarihi yanlış yazmışım, @isos81 sonraki mesajda beni düzeltmişti.

1 Beğeni

Kolon Kanseri aramızdan alıp götürmeseydi emin daha iyi eserler de verirdi kesinlikle.

3 Beğeni

Natsume Trendyol hediye kuponu ile alındı. Leviathan wakes arkadaş kitabevinden, an amber in the ashes ise amazondan. Malesef yayıncılar çoğu kitabın devamını ya çıkartmıyor ya da uzunca bir süre bekletiyor. Etiket fiyatlarıda nerdeyse ingilizce fiyatlarına yaklaşmış bulunmakta. Bundan sonra beklemek yerine tek tek almayı düşünüyorum.

16 Beğeni

Üstad Meleğin Oyunu ve Rüzgarı Gölgesi çok hacimli kitaplar, yazara giriş için gözümü korkuttu. O yüzden kısa bir kitabıyla başlamak istedim. Ancak kitabı alırken farketmedim, alınca önsözde kitabın genç yetişkin olduğu belirtiliyor. Genç yetişkin okumadım, bana uzak geliyor. Forumda bu kitap için yorum araştırıcam.

@Arcade çok üzücü. Bu satın aldıklarımda üzücü hikayeler çok. Lermontov ise 27 yaşında düelloda genç yaşta ölmüş, aynı Puşkin gibi. Yeni Puşkin olarak adlandırılan Lermontov 'un Puşkin gibi genç yaşta düelloda ölmesi acı bir tesadüf.

1 Beğeni

20 yaşında ölen matematikçi var Evariste Galois. Bu düellolar çok can almış. Bu çocuk aşk için ölmüş denir hep.

https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/ilber-ortayli/duello-ve-intihar-sonucu-olum-1345853

1 Beğeni

Sefiller kitabını epeydir alıp okumak istiyordum. Bugün aldım :slight_smile: Dolar da böyle giderse 3.-4.ciltleri bizler yazarız artık :roll_eyes:

35 Beğeni

3 ayrı hesapla 25tl trendyol cüzdan kuponuyla aldığım kitaplar. İkisi ithakiyayingrubu satıcısından, disk dünya serisi de bir kitabevinden. Kitapları kontrol ettim orjinaller sadece azcık kirli geldiler.

27 Beğeni