Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Presstij uzun süre bekletti ama bedava Crow ile gönlümü anladı. :slight_smile:

26 Beğeni

Bu cumartesi gene İzmir’e gittim. Bir ara Kemeraltı çarşısının girişindeki İş bankasının kitapçısına uğradım. Rafların arasında gezerek, gözüme kestirdiğim kitabı alıp karıştırarak, kağıdın ve mürekkebin kokusunu içime çekerek dolandım bir süre. Ve bütçemin yetersizliğini göz önüne alarak indirimde olan iki kitap aldım. Tevfik Fikret’in toplu hikayeleri başlığında “Senin İçin” (Bakınız Şekil 1)

Şekil 1

Ve yakın tarihimizi derli toplu anlattığını düşündüğüm “Kurtuluş Savaşı Tarihi” (Bakınız Şekil 2)

Şekil 2:

20 Beğeni

Kitabın 41. ve 52. sayfalarında teknik bir hatadan dolayı eksik basılmış paragraflar var. Yayınevi tüm kitapçılara şu kağıdı yollamış, kitabın içerisine koymuşlar. O sayfalardaki eksikleri bu kağıttan tamamlayıverin artık usta, demişler. Güzel bir çözüm, beğendim. :slight_smile:

9 Beğeni

Sene sanki 1980’ler. O zamanlar eksik veya hatalı basılan yerler olursa böyle kağıtlar çıkardı.

3 Beğeni

Binlerce kopyayı geri çekmek veya iadelerle uğraşmak yerine pratik bir çözüm. Beni rahatsız etmedi.

2 Beğeni

Hatta bazı kitapların sonunda düzelme veya yanlış doğru cetvelleri olurdu.

1 Beğeni

Eski tip kitap fontlarından dolayı dijital baskı hariç hiçbir kitabı okuyamayan Z kuşağı ben yazılanları şöyle okuyorum :
image

2 Beğeni

Amazon.

Derbi heyacanı bitti akşam gelen kitapları paylaşayım. :slight_smile:

2-3 kitap hariç diğerleri aklımda olan, fiyatı çok düşmüş kitaplardı.

29 Beğeni

Gelecek zamlar öncesi Bkm’den Alfa Çıkarması

13 Beğeni

Kırmızı Kedi’nin websitesinden ilk alışveriş…
Güzelce paketlenmiş. Kitaplarda da hasar yok, tertemizler. 3 günde elime ulaştı.

19 Beğeni

Amazon , Kitapsepeti , Kitapyurdu ,çeşitli sahaflar ve Letgo alışverişim . Soldakiler ders kitaplarım sağdakiler de ders kitaplarını alırken ufak tefek :upside_down_face: aldıklarım .

30 Beğeni

Alfa’nın kendi sitesinden. Kitap taksitlerim bu ay bitince yenisini yapayım dedim. :slight_smile: Dün başlayan Alfa BKM kampanya çok daha avantajlı ama ben kampanyadan önce aldığım için o kampanyayı kaçırdım.

Everest Tolstoy ve Dostoyevski baskıları beklediğimden iyi çıktı. (Dostoyevski ve Tosltoy hakkında okumak isteyenler İletişim’in çevirdiği iki güzel kitap daha var onları da incelemenizi öneririm. )

“Latife Tekin kitabı” yazdıklarını daha iyi anlamak için yazarı tanımak konusunda iyi olacağını düşündüğüm için okumak istediğim bir kitap.

36 Beğeni

Troçkiler ciltli mi? Hayatını mı anlatıyor?

Hayır ciltli değil.

Evet biyografi ve biyografinin yazarı Isaac Deutscher’in bulursanız Stalin biyografisini de almanızı / okumanızı öneririm.

1 Beğeni

Sanırım aynı zaman aralığında Alfa’dan sipariş vermişiz, benim sipariş de bugün geldi. :grin:

25 Beğeni

Kargo firması geciktirmediği sürece en az amazon kadar hızlı gönderiyor alfakitap com. :slight_smile:

1 Beğeni

Gerçekten hızlılar, dün sabah verdiğim sipariş, aynı gün öğleden sonra kargoya teslim edilmiş. Paketlemelerini de beğendim, keşke ayraç da hediye etselermiş. Evde ayraç kalmadı… :sweat_smile:

1 Beğeni

Amazon’dan geldiler, hoş geldiler. :grinning:

28 Beğeni

Çok güzel duruyorlar. Bu seride bir tek Küçük Kadınlar’ın yeşil baskısını sevmedim. Shakespeare’den Fırtına da vardır umarım o kitaplıkta.

1 Beğeni

Evet ben de çok sevdim. Fırtına’nın Alfa baskısı var ama İş Bankası ciltli basımı ile değiştireceğim. :blush:

2 Beğeni