Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Umarım birileri düşünür.

1 Beğeni

Amazon’dan aldım. Geçen gün paylaşılınca ilgimi çekmişti ve sepete atmışım %40 indirimiyle. Birkaç gün bekledikten sonra da %45’e düştü ve aldım o zaman. Şuan hala aynı fiyat olması lazım.

21 Beğeni

Konudan bağımsız olarak o altta mause pad mı tam emin değilim de Akatsuki no Yona mı?

Daha çok Gamer Pad ama evet Akatsuki No Yona.

1 Beğeni

Amazon üçte üç sağlam geldi bu sefer.

32 Beğeni

Hepsi amazondan.

34 Beğeni

Daha önce Osprey serisini görmüştüm ancak detaylı hiç bakmamıştım. Bu forumda bir arkadaşımız Osprey’lerin kendi sitesini atınca bir bakayım dedim :slight_smile: Seri, YKY Genel Kültür Serisi kadar detaylı olmasa da -zaten böyle bir iddiası yok- mikro tarih açısından bilgilendirici bir kaynak.

Bunları dolap alışverişimden aldım, 10 tane daha BKM den gelecek, seriyi toplamak çok zor. Baskısı bitmiş ve basılmayacak da.

Niğbolu ve Antik Yunan Savaşçıları’nı okudum. Kahve/Çay eşliğinde rahat okunacak hap bilgiler. :slight_smile:

Bu seriyi burada yazan arkadaşa da çok teşekkür ederim.

19 Beğeni

Waterloo Savaşı, Sefiller kitabında da ne güzel anlatılıyor👍

4 Beğeni

1970 yapımı - Sergei Bondarchuk yapımı Waterloo filmini tavsiye ederim. :slight_smile:

(Sergei, Tarkovsky’nin Solaris filminin aktrisi Natalia Bondarchuk’un babasıdır ayrıca.)

2 Beğeni

Arşa çıkaran bilgilerde bugün…Not ettim :pencil2:

2 Beğeni

Sizin bilginizin yanında benimki, küçük bir detay sadece. Teşekkür ederim. :four_leaf_clover:

2 Beğeni

Bu ay aldıklarım. Eşit Haklar, Büyününü Rengi ve Yerdeniz idefixten geri kalanı amazondan. Böyle toplu görünce abartmışım. Ama ileride alamayacakmışım gibi geliyor.

45 Beğeni

Yerdeniz çok iyi olmuş. Önümüzdeki ayki indirimlerde yakalarsam ben de düşünüyorum.

2 Beğeni

Bu arada kütüphaneniz mükemmel. Arada açıp bakıp karşılaştırma yaparak eksik gedik kontrol ediyorum :+1:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, her zaman ayrıca sorabilirsiniz de… Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

1 Beğeni

Yerdeniz’i okuyup da içine giremeyen tek kişi benim sanırım bu dünyada. :frowning:

1 Beğeni

İdefix’te kodlarla 104 tl ye geldi, güzel oldu.

1 Beğeni

İk defa Ursula okuyacağım. Kitabın konusuyla ilgili hiçbir fikrim yok. Daha bir ilginç olucak.

2 Beğeni

Zam gelmeden alacaklarımı alayım derken Alfa Yayınları için erken davranıp BKM indirimini kaçırdım :frowning: Bir de Piranesi var ama ona hemen başladığım için kadraja girememiş :slight_smile: Eksik Parça Yayınlarına ise forum sayesinde bulaştım. Zamanın Çocuklarından beklentim yüksek.

47 Beğeni

Amazon ve D&R mağaza alışverişim. Önümüzdeki ay Hakan Günday ayı olacak. Zamir’i çok merak ediyorum ama kronolojik sırayı bozmak istemediğim için bir daha ki siparişim de alacağım.

29 Beğeni